LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.239.800
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
LG G3 - rasprava

Evo nekih mojih prvih dojmova nakon skoro dva dana korištenja. Nakon prvog paljenja moba podesio sam sve i koristio ga dok se nije ugasio (potrošio bateriju do kraja). Otada dosad imam preko 30h uptime-a i nisam imao niti najmanji problem.

Jučer sam ga koristio dosta, našao se sa ekipom u gradu koja ga je pregledavala svako malo, RunKeeper me pratio na biciklu (nekih 60tak kilometara jučer), primio barem 10 poziva za oglas za Note2, standardno sms, hangouts, viber, GPS i mobilni podaci uključeni neprekidno, wifi uključen gdje mi je bio dostupan, navečer gledanje spotova sa youtubea... otišao sam spavati sa 26% baterije i 4h 37m SOT-a. Dalvik, V10a. Meni dosta.

Za par dana napravim kompletan review, sa screenshotovima i slikama u dodatnoj opremi. Ali ja sam zasad jako zadovoljan. Meni sasvim dovoljno da baterija izdrži jedan dan uz aplikacije koje koristim. Iako i nije neki trošak kupiti dodatnu bateriju sa ebay-a koja na sebi ima USB, ipak je unutra jak hardware. A i treba "tjerat" one silne pixele na ekranu koji je po meni prekrasan. Vidim da se danima po forumima povlači pitanje da li se razlika vidi ili ne. Ja ju vidim, posebice jer sam dosad imao Note2 sa 720p display-em.

Zasad toliko.

3 0 hvala 2
15 godina
LG G3 - rasprava
nije mi jasno ja na 10a nisam mogao nikako preko 3h...uvijek ispod
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: LG G3 - rasprava
Bome ni meni :D sad na 10h i opet nisam zadovoljan....
13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ja sam na 10b imao 4 i pol, 5h sota a na ovim novijima tj 10h 3 i pol 4h sota. To mi je sve nešto malo.

Sve novije nadogradnje mi imaju lošu bateriju.

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Pozdrav ekipa evo da vam se javim u vezi navedenog mobitela  (32gb Vipov )...Evo mobitel je kod mene vec tjedan i pol dana ... Ekran mi je super nema primjedbi na suncu tako i unutra ... Necu ulazit u raspravu sad jel tolko pixela potrebno i tako ali ekran po meni odlican ... Zvucnik cisto ok dobro se cuje nije tih ali fali malo bassa al dobro sad cijepidlacim ... Dolazni poziv i poruku budete culi bez problema ...  ... Kamera super stvarno odlicna nemam primjedbi ... Uz malo pažnje odlicne slike ispadnu  ... Baterija naspram mojeg htc m7 kojeg sam imao super ... Trosi dosta kada se prcka po njemu ali uz smanjenu svijetlot i malo paznje super izdrzi dok  na stanby-u jako dugo drzi ... Dosad 1x dosla obavijesit da je pregrijan da smanjuje svijetlost sam da se ohladi  ... ... Ali mobitel ... STEKA ... Nije sad to nesto prestrasno ali osjeti se definitivno ... U sufranju nacukava i lagga ... U igricama nacukava i lagga ... Samo bezvezno prckanje po mobitelu svako malo lag ... Kad se gleda nekad video kakav na youtube-u opet štuca  ... Jednostavno mobitel nije fluidan u vecini situacija ... Dosla su vec 2 update-a ali opet nista ... Jel ima neko slicna iskustva i kakvu ideju ? Ja se iskreno nadam da je problem u software-u i da ce Lg to uskoro rijesit ... Kad rijesi mobitel ce bit moja topla preporuka svima :)

0 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - rasprava

10h danas doletio... i dalje nema nekih promjena, mobitel leti i dalje...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Jesi proba prebacit na ART?

sent via LG G3

2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Jesam mobitel se cini fluidniji dosta al opet u nekim situacijama malo trzne... 

11 godina
neaktivan

Mene je cisto zanimalo dali je neko imao slicna iskustva cisto da nije problem u hardveru ... Vjerovatno ce se rijesit nekim updateom... Zanima me samo koja je najnovija verzija softwera za ovaj mob ... Na mojem je trenutno v10h

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.9.2014 17:54 (Skylight435).
13 godina
LG G3 - rasprava

zanima me jel postoji neki program ili nekako da skinem google maps da mogu navigaciju koristit bez interneta nesto da radi tipa ovaj lg health ili run keeper samo za navigaciju..??

i jos jedna stvar art mi je zauzeo cak vise od 1gb prostora kad sam prebacio..

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
Skylight435 kaže...

Mene je cisto zanimalo dali je neko imao slicna iskustva cisto da nije problem u hardveru ... Vjerovatno ce se rijesit nekim updateom... Zanima me samo koja je najnovija verzija softwera za ovaj mob ... Na mojem je trenutno v10h

Ja sam na vip istu ali kod mene je v1hm,znaci radio si onaj manualni updejt na v10h?Mozda i nisi trebao..

Gle,ja ne znam koliko cu jos napisati ali LG-jev defaultni launcher je ok,ali trzucka na njemu,osjeti se taj lag,ko na samsungu,ali sa nova launcherom ne..

Molim te proba pa javi.. 

12 godina
RuskeGTT kaže...
nije mi jasno ja na 10a nisam mogao nikako preko 3h...uvijek ispod

i ja sam,ali ja mogu..

11 godina
neaktivan

Update se sam ponudio kad sam isao na postavke i na azuriranje softvera ... Probat cu sa nova launcherom pa javim ... Mislis da ce Lg to trzuckanje rijesit sa vremenom i nekim update-om ? Jer ipak mobitel ima dosta ispod haube pa jedino logicki ostaje da je software ... 

12 godina
LG G3 - rasprava

Jel ima jos netko na VIP-u kao ja i da mu je verzija V10a??

Znaci da nije koristio manualni updejt nego samo ponudjeni..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Trenutno sam na 10h i jučer se telefon resetirao. Telefon djeluje sporije i sa baterijom nisam zadovoljan. Bolji je bio 10g update.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Jel ima ko da su mu poceli problemi nakon nekog od updatea? 

sent via LG G3

0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - rasprava

Ja sam još na V10a, evo slika da se vidi koliko mob radi bez prekida plus današnji SOT.

Uglavnom, ja sam jako zadovoljan sa mobitelom.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dardevil kaže...

Ja sam još na V10a, evo slika da se vidi koliko mob radi bez prekida plus današnji SOT.

Uglavnom, ja sam jako zadovoljan sa mobitelom.

Takva je i meni baterija bila na 10b ali nakon 2-3 updatea sve se poboljšalo a trajanje baterije se spustilo za 20%.

Evo danas ga koristim normalno pa provjeravam bateriju :

Meni je sad baterija na 57% a SOT-a imam 1:45min.,naspram tebe koji imaš 55% baterije i 2:25h SOT-a - razlika 40min.,što je po meni dosta.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2014 8:36 (R36).
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Vidin da dobar dio vas ima uključen NFC. Zašto? Je li se to igdje koristi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Meni je ugasen. Zar se to u nas moze koristit? Mislim da ne

sent via LG G3
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2014 9:46 (Moby-Split).

0 0 hvala 0
14 godina
Bakaluar kaže...

Vidin da dobar dio vas ima uključen NFC. Zašto? Je li se to igdje koristi? NFC se koristi isključivo u komunikaciji između dva uređaja koji imaju tu sposobnost, na način da se mobiteli približe staržnjim stranicama, dok traje prijenos podataka. Nisam siguran o kojoj veličini je riječ, ali sliku prebacuje oko desetak sekundi, koliko je kod mene bio slučaj. Normalno, NFC ne mora uvijek Non stop biti uključen.

Moby-Split kaže...

Meni je ugasen. Zar se to u nas moze koristit? Mislim da ne

Normalno da se može kod nas koristiti, pa to je komunikacija između dva gadgeta koji imaju unutar sebe NFC chip. Primarno recimo, razmjena slika između šutera gadgeta, mobitela ili tablet računala. Svaki gadget koji i,a NFC chip, to može sasvim uredno raditi.
ATJ Lučko
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Mislio sam na placanje u ducanima. Zar to nije to? Uz to sta si napisao

sent via LG G3

0 0 hvala 0
14 godina
Moby-Split kaže...

Mislio sam na placanje u ducanima. Zar to nije to? Uz to sta si napisao

NFC - NearFieldComunication, predstavlja komunikaciju iz blizine, što podrazumijeva prijenos podataka između dva gadgeta ili gadgeta i NFC čitača, ali opet u neposrednoj blizini. Plaćanje za sada nisam siguran dali funkcionira, ali razmjena datoteka između dva gadgeta je moguća, ako ne prije, onda odonda do kada su na tržištu prisutni mobovi sa tim čipom u sebi, a ka SGN2 i čini mi se SONY XPERIA Z2.
ATJ Lučko
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Koristim mob vise od 2m i nikad problema. Do prije 3 dana. Al promjena koju sam napravio je sljedeca. Svjetlost ekrana mi od prvog dana na 50%. Prije 3 dana stavim na 100%, mob zablokira. Morao vadit bateriju. Vratio na 50%. Jutros stavio opet na 100%, opet zablokirao. Vi, koji imate problema sa istim ili slicnim, na koliko vam je podesena svjetlost ekrana?

sent via LG G3

0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - rasprava

Sinoć sam bio kod frenda s kojim se poznajem duže od 20 godina. Supruga mu je vrlo mirna i tiha žena, koja vrlo, ali vrlo rijetko opsuje. I onda sam ja sinoć na mobu našao profil za njihov TV i malo iz kuhinje prebacivao kanale, pojačavao TV, gasio ga... Pretpostavljam da znate šta je dalje bilo. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2014 14:49 (Dardevil).

5 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
ATJLučko kaže...

NFC - NearFieldComunication, predstavlja komunikaciju iz blizine, što podrazumijeva prijenos podataka između dva gadgeta ili gadgeta i NFC čitača, ali opet u neposrednoj blizini. Plaćanje za sada nisam siguran dali funkcionira, ali razmjena datoteka između dva gadgeta je moguća, ako ne prije, onda odonda do kada su na tržištu prisutni mobovi sa tim čipom u sebi, a ka SGN2 i čini mi se SONY XPERIA Z2.

Zapravo, sve puno je mobitela sa NFC čipom, od Sony Xperie Z (1. gen) pa nadalje (znaći i Z Ultra i Z1 ...), HTC One M7/M8...

16 godina
LG G3 - rasprava

Od 2010.

Nexus S je jos imao NFC i onda od njega svaki Nexus..

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr

2 0 hvala 0
14 godina
LG G3 - rasprava

Evo da iznesem svoje mišljenje nakon pola mjeseca korištenja G3-a 32GB..

Mobitel je dosta fluidan i ažuran,ekran je super i nije zamoran za oči(tj prezasičen)

Zvučnik je ok nije najbolji u klasi ali zadovoljava..

Baterija je jako jako loša( s obzirom da ima 2K rezu opraštam)

Sporo se puni(puno sporije nego S5 a punjači su obadva 2A)

Kvaliteta razgovora je nula i prilikom razgovora druga strana se žali da krči i šušti(dok ja jako jako slabo čujem na ovaj mob)

Prilikom snimanja običnog FHD zapisa na unutarnju memoriju vani,mobitel javlja da mu je temperatura prevelika {#}

Samsung Galaxy S5
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
RaZ0R9111 kaže...

Mobitel je dosta fluidan i ažuran,ekran je super i nije zamoran za oči(tj prezasičen)

Kvaliteta razgovora je nula i prilikom razgovora druga strana se žali da krči i šušti(dok ja jako jako slabo čujem na ovaj mob)

Prilikom snimanja običnog FHD zapisa na unutarnju memoriju vani,mobitel javlja da mu je temperatura prevelika {#}

Moram priznat da nemam ovakvih problema, baterija je 5h+ screena, zvuk je odlican i na straznji zvucnik i slusalicu (mozda bi trebao provjeriti svoj sa servisom) zagrijavanja nema, a sta se tice punjenja to mi je najveci wtf jer je na vise testova (npr gsmarena, phonearena) napisano da se najbrze puni od svih mobitela nove generacije i da mu od 0 do 100% treba oko 120min. 

13 godina
RaZ0R9111 kaže...

Malo smo svi redom postali neki super useri. Sporo se puni, kako se sporo puni... ja znam ga stavit punit na 20% odigram jedan match u wagemu i vec je na 90% minimalno. Ako je to sporo za 30-45min onda kvragu. 

Kvaliteta razgovora je vrhunska s moje strane. Svi vele da me puno bolje cuju a isto tako i ja njih. 

Zvucnik je glasan, ima neki sitni bass ali ne prevelik. Ono sta je najbitnije da je glasan, da ga cujes.

Baterija, evo moj 32h bez punjenja i na 40%. Jos ce sutra cijeli dan izgurat i navecer na punjenje.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice