LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.239.665
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Pa napisao sam da je meni mob zblesira i da je javlja problem launchera. Hard reset je sve ispravio. 

sent via LG G3

0 0 hvala 0
15 godina
Re: LG G3 - rasprava

Ja nemam taj problem, sve radi normalno

11 godina
Moby-Split kaže...

Pa napisao sam da je meni mob zblesira i da je javlja problem launchera. Hard reset je sve ispravio. 

dva sam puta napravio hard reset.

14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Meni je stalno javlja tu istu gresku. Onda sam se mislija vratit na v10h pa dok se rom skida, kazem, idem probat hard reset. Mob se upalija, sve savrseno. Tako je u mene bilo.

sent via LG G3

0 0 hvala 0
11 godina
Moby-Split kaže...

Meni je stalno javlja tu istu gresku. Onda sam se mislija vratit na v10h pa dok se rom skida, kazem, idem probat hard reset. Mob se upalija, sve savrseno. Tako je u mene bilo.

meni javlja samo kad idem na quick search google ili google app.

budem opet probao stavit v10j.

14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Nakon sto nije prosao update na H, ni uz pomoć vadjenja baterije i ostalih "trikova", probao updateati na J. Ovo je proslo bezbolno. Cak nije trebao ni hard reset, za razliku od većine ljudi na forumu.

Primjetio sam da sad na defaultnom launcheru mob radi dosta fluidnije. Na a i b verziji je bilo uzasno puno laga...

Za ostale stvari: grijanje, trajanje baterije, resetiranje... trebam pricekati par dana da bi stekao neki dojam.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
LG G3 - rasprava

Nema potrebe manuelno updejtati ako sve radi kako treba.

Nova prime launcher + ART = Super LG G3

Kad koristim defaultni launcher osjeti se taj mali lag ponekad,ali sa novom nista,jednostavno leti mobitel..

Baterija,fluidnost znaci sve radi super osim par aplikacija koje ART jos ne podrzava i crashaju se ali nema ih puno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.8.2014 21:01 (manipulator).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
manipulator kaže...

Nema potrebe manuelno updejtati ako sve radi kako treba.

Nova prime launcher + ART = Super LG G3

Kad koristim defaultni launcher osjeti se taj mali lag ponekad,ali sa novom nista,jednostavno leti mobitel..

Baterija,fluidnost znaci sve radi super osim par aplikacija koje ART jos ne podrzava i crashaju se ali nema ih puno.

Slažem se. Ali jbg kad mi vrag nije dao mira... :)

14 godina
ocean77 kaže...

Ima li netko od vas kome se prije gasio da mu je taj problem nestao sa ovim novim nadogradnjama?

Meni. Do 10g shutdowni (povremeni, u deep sleepu), na 10g rebotoovi (svakodnevni); na 10h bez problema (ravno 10dana od updatea) {#}

14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava
sent via LG G3
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.8.2014 22:27 (Moby-Split).

1 0 hvala 3
15 godina
dabar39 kaže...
ocean77 kaže...

Ima li netko od vas kome se prije gasio da mu je taj problem nestao sa ovim novim nadogradnjama?

Meni. Do 10g shutdowni (povremeni, u deep sleepu), na 10g rebotoovi (svakodnevni); na 10h bez problema (ravno 10dana od updatea) {#}

nikad nista od ovog...10b

13 godina
LG G3 - rasprava

Pozdrav ekipa!

Prije dva dana mi je nestala većina slika s "Download" foldera(imao sam 200-300 slika, sada 10), zna li netko u čemu je problem pošto mi je ovo prvi android pa mi nije poznato ovakvo ponašanje uređaja(sad, jel to problem mog uređaja ili se zna desiti na androidu, ne znam) pa ako netko zna o čemu se tu radi i kako bih mogao vratiti te datoteke, bio bih veoma zahvalan na pomoći.
Radi se o 10h verziji...

Isto, ne znam jel vama tako al kad gledam snimljeni slow motion video(120fps-a), slika izgleda nekako nekvalitetno, kao da sam npr. 240p rezoluciju razvukao na monitoru, jel to normalno ili?

btw. Stigo Nillkin zaštitnik od kaljenog stakla {#} , uzeo ga za 8.54 baksa s aliexpress-a, cijena predobra za jednog od najboljih...

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koristio si Smart cleaning, on automatski brise sve datoteke iz download foldera. Preporucujem ti da slike stavljas u neki drugi folder.lp

12 godina
protjeran
Chriss kaže...

Pozdrav ekipa!

Prije dva dana mi je nestala većina slika s "Download" foldera(imao sam 200-300 slika, sada 10), zna li netko u čemu je problem pošto mi je ovo prvi android pa mi nije poznato ovakvo ponašanje uređaja(sad, jel to problem mog uređaja ili se zna desiti na androidu, ne znam) pa ako netko zna o čemu se tu radi i kako bih mogao vratiti te datoteke, bio bih veoma zahvalan na pomoći.
Radi se o 10h verziji...

Isto, ne znam jel vama tako al kad gledam snimljeni slow motion video(120fps-a), slika izgleda nekako nekvalitetno, kao da sam npr. 240p rezoluciju razvukao na monitoru, jel to normalno ili?

btw. Stigo Nillkin zaštitnik od kaljenog stakla {#} , uzeo ga za 8.54 baksa s aliexpress-a, cijena predobra za jednog od najboljih...

imam isti nillkin tempred glass i mogu ti rec odmah da je odlican , ja sam narucio 2 komada i mogu reci da su odlicni . jednoga sma testirao sa kljucevima , sarafcigerom i čakijom aka noz ;) onako rezuckao sam po staklu i neostaju nikakvi otisci . ;) nisi pogrijesio sa zastitom 

12 godina
LG G3 - rasprava

Jel koristi netko od vas samsung galaxy gear sa LG G3?

Ja namjeravam kupit jer sam citao i na XDA da se bez problema usklade i da sve moze da radi,osim s-voicea koji mi nije ni potreban..

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Jučer stavio v10h i sve  super al baterija koma..danas prebacio na ART pa cemo vidit...vama ostalima h oke?

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.8.2014 18:01 (brunofzd).
15 godina

Meni je 10h bio ok ali 10j je još bolji, baterija je bolja i puno je brži telefon, sada sve radi kako spada, ja prezadovoljan, na artu sam,

pozz

11 godina
neaktivan
Zoki B kaže...

Meni je 10h bio ok ali 10j je još bolji, baterija je bolja i puno je brži telefon, sada sve radi kako spada, ja prezadovoljan, na artu sam,

pozz

Skinuo 10j, napravio hard reset i opet javlja svako malo da odaberem launcher :/ ..ima ko rješenje problema?

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.8.2014 20:07 (brunofzd).
11 godina
brunofzd kaže...
Zoki B kaže...

pozz

Skinuo 10j, napravio hard reset i opet javlja svako malo da odaberem launcher :/ ..ima ko rješenje problema?

Dva puta skinuo v10j i napravio 3 hard reseta ali i dalje me pitao za launcher.na kraju sam vratio na v10h. 

11 godina
neaktivan
Dario7 kaže...
brunofzd kaže...
Zoki B kaže...

pozz

Dva puta skinuo v10j i napravio 3 hard reseta ali i dalje me pitao za launcher.na kraju sam vratio na v10h. 

Zatražilo me pri uključenju i to je to, vec uru vrimena ništa :D ...ako može javi SOT na v10h..thnx

11 godina

Izmedju 4 i 5h

12 godina
Dario7 kaže...
brunofzd kaže...
Zoki B kaže...

pozz

Kao sto rekoh,zasto forsirati nesto sto nije potrebno??

11 godina

Svima je proslo osim meni.. Valjda sam nesposoban

Ako je mob brzi i ako duze traje baterija , zasto ne?

13 godina
LG G3 - rasprava

Kak vi dobivate tako brzo update ako sam dobro pogledao ja sam jos uvijek na 10b..??

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
tomislavivic kaže...

Kak vi dobivate tako brzo update ako sam dobro pogledao ja sam jos uvijek na 10b..??

Ja sam na 10a, meni se mobitel grije uzasno puno . Bas bude vrel , a tek tipka za upaliti ona isto isijava toplinom , takoder i ekran na gornjoj strani mobitela . Ja se nadam da cu dobiti uprejtove ubrzo . :)

13 godina
belson kaže...

Koristio si Smart cleaning, on automatski brise sve datoteke iz download foldera. Preporucujem ti da slike stavljas u neki drugi folder.lp

Ma smart cleaning nisam ni taknuo...
Što bi drugo moglo biti i kako bih te slike mogao vratiti?

Adict kaže...
Chriss kaže...

Pozdrav ekipa!

Radi se o 10h verziji...

imam isti nillkin tempred glass i mogu ti rec odmah da je odlican , ja sam narucio 2 komada i mogu reci da su odlicni . jednoga sma testirao sa kljucevima , sarafcigerom i čakijom aka noz ;) onako rezuckao sam po staklu i neostaju nikakvi otisci . ;) nisi pogrijesio sa zastitom 

To mi je drago čuti {#}
A da nisam pogriješio znam jer ga svi hvale, iako ga ja još nisam stigao instalirati {#}

Jedan od najboljih screen protectora za G3, ako ne i najbolji, a cijenu ne moram ni spominjati, za 8$ bagatela...

Ako je netko zainteresiran, evo link s aliexpressa gdje sam ja svoga uzeo:

http://www.aliexpress.com/snapshot/6195887321.html

11 godina
tomislavivic kaže...

Stavljeno prije par stranica od kolege Moby Split.

32/3 i 16/2: http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW384506432109876543213/D85510H_00.kdz

Tutorial sa drugog foruma uz dozvolu autora. Znaci skinit rom, drivere za komp i lg tools

http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=1072184

11 godina

stavi ručno V10j ili V10h.

32/3 i 16/2: http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW384506432109876543213/D85510H_00.kdz

Tutorial sa drugog foruma uz dozvolu autora. Znaci skinit rom, drivere za komp i lg tools

http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=1072184

17 godina
neaktivan
brunofzd kaže...

Jučer stavio v10h i sve  super al baterija koma..danas prebacio na ART pa cemo vidit...vama ostalima h oke?

Ni ja nisam zadovoljan sa baterijom.Na dalviku sam.

11 godina
LG G3 - rasprava

Za one koji nadogradjuju redovnim putem izasla je 10c verzija sw...za T-Mobile. 

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice