.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kupujem mob. Pronašao sam G3 32GB u NeutrinoMobile na akciji za ~2650 Kn. Kakva su iskustva s tom tvrtkom?
Navodno LG-je kupuju u Njemačkoj pa bude problema za jamstvo (nisu preko LG Hrvatska).
Uzeo kod njih prije cca 2 mjeseca, super zadovoljan, moj je bio za Češko tržište. Dobiješ garanciju 24 mjeseca, sve ok. Prvi dobio v21a update prije neki dan.
Resio sam problem, sta si mislio sa tim custom recoveryem ?
Samo rekoh nemoj stavljati twrp
Vazi, necu stavljati, moze li objasnjenje zasto ?
:) moze, jer ti vjerojatno nece bootati u android. Mozda..cek trenutak, isprobam.
EDIT: radi ok. Barem dok ne dobijemo novi android.
Ovaj v21A je najbrzi do sad, brzi je i od cloudya.
Odkad sam na v21a..pravio sam i reset telefona..ruse se nekad postavke..kao onaj natrag zaustavi...jel se kome dešava...
Kod mene za sad se ne desava nista, radi kao Rolex, al videcemo za koji dan, tek sam ga stavio.
Kupujem mob. Pronašao sam G3 32GB u NeutrinoMobile na akciji za ~2650 Kn. Kakva su iskustva s tom tvrtkom?
Navodno LG-je kupuju u Njemačkoj pa bude problema za jamstvo (nisu preko LG Hrvatska).
Gdje živiš? Bolje nađi na njuškalu i isprobaj ga prije kupnje, kupit ćeš opet nov a platit 2100-2300
Gdje živiš? Bolje nađi na njuškalu i isprobaj ga prije kupnje, kupit ćeš opet nov a platit 2100-2300
Ne, neću s Njuškala. A G3 ima kolega tako da sam i vidio fon u akciji.
Alternativa mi je Lenovo Vibe P1 iz potpuno pouzdane trgovine.
jel se zna kada ce G3 iz vipa dobiti v21a? ili je mozda vec netko dobio?
i meni se restartuje na v21a..ne znam do cega je..nekad po nekoliko dana nista pa onda se desi..
moja žena je na vip-u, ja sam ga jučer instalirao preko LG PC Suite, i tako sam radio sve nadogradnje do sada, za sad radi OK.
Tri sata sot-a, a baterija na 50%. Uz to gledanje i youtube sadrzaja nekih pola sata, zatim facebook, viber... Ne znam moze li bolje! :-D
moja žena je na vip-u, ja sam ga jučer instalirao preko LG PC Suite, i tako sam radio sve nadogradnje do sada, za sad radi OK.
I ja imam iz vipa pa mi nista ne nudi. lol
mozda je kupljen kao slobodan uređaj... moj je bas iz vipa i nema mi nadogradnje jos... a ona nadogradnja iz 8.mj mi je bila odmah ponuđena kad je izasla
Zna li neko je li Interactive governor bugovit i na custom rom-ovima?
je malo sam se zaletio, žena je na vip sim kartici, uređaj je kupljen u tele2 preko njuškala i odmah otključan
lp
Ljudi moji, evo ja isprobao Resurrection Remix Rom i mogu vam reći da mene stock Rom više vidjeti neće!!! Čisti Nexus experience, čak i bolje. Pozdrav svima.
gdje si to cuo? najbolji stock do sada, radi odlicno, a baterija traje i traje..
Ljudi moji, evo ja isprobao Resurrection Remix Rom i mogu vam reći da mene stock Rom više vidjeti neće!!! Čisti Nexus experience, čak i bolje. Pozdrav svima.
hehe otkrio si :)
dugo vremena sam bio na RR i prezadovoljan, jedino mi zao imati tako dobru kameru a neikoristenu sa nonstock romovima..
jedan savjet za RR - promjeni rezoluciju na 1080x1920 i stavi dpi na 400
inace je i na tom romu conservative default :)
gdje si to cuo? najbolji stock do sada, radi odlicno, a baterija traje i traje..
hehe otkrio si :)
dugo vremena sam bio na RR i prezadovoljan, jedino mi zao imati tako dobru kameru a neikoristenu sa nonstock romovima..
jedan savjet za RR - promjeni rezoluciju na 080x1920 i stavi dpi na 400
inace je i na tom romu conservative default :)
Isprobati ću i to. Ovako na 1440x2560 izgleda odlično, nema oversharpening efekta, a boje su puno više izražene nego na stock Romu. Ne znam zašto je tako ali je puno bolje. :-)
Koji je idealan DPI za trenutnu 2560x1440 rezu ili da ostavim ovako kakvo jeste?
Glasanje što mislite kada nam dolazi 6.0...
3 | Do nove godine |
---|---|
13 | 1 mjesec 2016 |
2 | 2 mjesec 2016 |
1 | 3 mjesec 2016 |
Vidim da su uklonili linkove za download na xda forumu za M9 kameru.
Meni još ne nudi V21 niti preko LG Suitsa niti preko OTA. Mob je 32GB kupljen otključan u Sancta Domenici. Jel mi može tko poslati onaj link gdje mogu ukucati IMEI i vidjeti koja je zadnja verzija za moj uređaj? Hvala!
Meni još ne nudi V21 niti preko LG Suitsa niti preko OTA. Mob je 32GB kupljen otključan u Sancta Domenici. Jel mi može tko poslati onaj link gdje mogu ukucati IMEI i vidjeti koja je zadnja verzija za moj uređaj? Hvala!
Skines app lg info :)
Da se kulturno izrazim, heben rom ovaj 21a. Malo preko 3h displaya, još 43% baterije, a sve radi bez ikakvih problema. I izgleda da su maknuli ono što je mnogima smetalo, a to je da ako na punjaču ostane dugo poslije nego što javi da je pun, treba dosta vremena da dođe na 99%, poslije toga ide brzo postotak dolje. Ja ga već dva puta skidam sa punjača nakon što je bio cijelu noć na istom, 99% dođe puno brže nego inače.
Također i kod mene. Mob verzija 3GB, 32 GB iz Santa Domenice i ne nudi mi ovaj novi update. To ti je kad platiš ful cijenu, a dobiješ polovičnu uslugu
Nama pokazuje da je zadnja verzija v20t i možeš ga slikat.
Preflashaj samo bez CSE(normal) i sve 5 :)
Također i kod mene. Mob verzija 3GB, 32 GB iz Santa Domenice i ne nudi mi ovaj novi update. To ti je kad platiš ful cijenu, a dobiješ polovičnu uslugu
Nama pokazuje da je zadnja verzija v20t i možeš ga slikat.
Baš to, kad oni imaju stvari za tunguzijsko tržište..