LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.227.113
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
LG G3 - Rasprava

Da li zna netko da li je 7.0 potvrđen za G3 i ako je, kada bi mogao biti dostupan ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Re: LG G3 - Rasprava
big smoke kaže...

Da li zna netko da li je 7.0 potvrđen za G3 i ako je, kada bi mogao biti dostupan ?

Neće biti 7.0 službeno za G3. Dostupne su jedino Unofficial verzije.

SkorvY
15 godina
Preuzeo mob sa servisa, sve ok, al nemogu nista mijenjati. Pita me permissione, pa da odem iskljuciti screen overlay, medutim sve sam iskljucio i nemogu dat permission ni za zvuk alarma, zvuk melodije (preko zedge-a, kojeg nema ni u aplikacijama za iskljuciti screen overlay) ni pozadinu lock screena...jel se susreo tko sa tim problemom i kako rijesiti? I jos mi ne prihvaca sifru wifija doma, a imam ju zapisanu i ne sjecam se da sam ju mijenjao kasnije...a strah me ic iskljuciti wifi na kompu da ju probam upisat na komp, jer ako nije to to, onda necu ni na kompu imat...kako da promjenim sifru na kompu, tj.ruteru, ako ju neznam? I gornje pitanje...
Hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Posto nemogu editirati ovo gore, rijesio sam pitanje wifija, ubacio sifru jednu koju koristim inace i ok je. Dakle problem permissiona i screen overlaya
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Pozz kupujem mobitel pa me zanima kako se ponaša g3 i ima li nekih kvarova na koje se treba pazit

0 0 hvala 0
11 godina
DugoSelo33 kaže...

Pozz kupujem mobitel pa me zanima kako se ponaša g3 i ima li nekih kvarova na koje se treba pazit

ima da preskoci ga,maticna mu je velika mana

8 godina
neaktivan

Imaš li neke druge preporuke u tom cjenovnom rangu

8 godina
neaktivan
toma20 kaže...
DugoSelo33 kaže...

Imaš li neke preporuke u tom cjenovnom rangu

11 godina
DugoSelo33 kaže...
toma20 kaže...
DugoSelo33 kaže...

Imaš li neke preporuke u tom cjenovnom rangu

huawei p9 lite mozda

10 godina
LG G3 - Rasprava

ako netko hoce kupit LG G3 ne znam koja mu je pm al vise nemam zivaca...mob kad je na punjacu nznm upali se radi sve super...iskopcam nakon nekog vremena stilta se izvadim bateriju vratim stoji na LG logu....baterija je sad kupljena nova novcata  i opet ista stvar...u cem je problem nznm vise fkt...i factory reset napravim i radi sat vremena  i osposobim ga i opet nakon nekog vremena ispocetka...pa et šibajte ponude za lovu ekran je citav  u super stanju i sve ostalo radi al kao da ulazi u neki bootloop ili nešto....(ponude od dam ti 100kn 200 zaobiđite me )

Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

U principu pitas dali netko hoce sjeban mob po cijeni ispravnog?

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
4 1 hvala 0
16 godina
nine kaže...

U principu pitas dali netko hoce sjeban mob po cijeni ispravnog?

Tako sam i ja shvatio. :D

10 godina
LG G3 - Rasprava

znači ti bi mobitel na kojem se može iskoristit nova novcata baterija i ekran dao za 100kn ? pa i zadnji poklopac je čitav itd. pa samo baterija je 200kn i ekran vrijedi sigurno 200kn. tako da nigdje ne piše da (btw nije moj mobitel) se trazi za njega 1400kn ali za 150kn ce bit ukras u ormaru .Ja se više nemam živaca zajebavat sa mobitelom i otkrivat što mu je točno jer nije moj.Možda je nešto na matičnoj otišlo a možda je i nešto vezano uz konektor baterije ..U servis nije osoba išla a ovako ja ne mogu otkrit što je .Jer kao što rekoh mobitel se upali i radi najnormalnije do nekog trenutka gdje se smrzne i kad se izvadi bat udje u LG logo i tak stoji..ako netko zna do ceg bi jos moglo bit slobodno neka kaze.A tvoj komentar nema smisla jer mozda da je netko ponudio 350-400kn ciji je LG strganog ekrana i stariji i da si covjek prebaci ekran i bateriju isplatilo mu se višestruko 

Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Pa i na mom je bio dobar ekran pa sam ga dao za 300kn
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

nemogu pronaći sad odgovor ili je netko imao isti problem,moja nećakinja ima lg 3,star nekih godinu i pol,brzo se praznila baterija i neki dan smo joj kupili novu ali sad je problem sa sim karticom,javlja uvijek grešku,izvadimo je i stavimo u drugi i sve normalno radi pa me zanima da li je tko isti imo problem i koliko bi otprilike došao popravak kad bi ga odnesli na servis u zg

dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
LG G3 - Rasprava

Moj LG G3 radi samo dok je na punjacu , kad ga iskopcam sa punjaca a on je na 100 posto baterije i kliknem po ekranu da ga otkljucam , ugasi se i ponovo se pali te dolazi do LG loga i opet se resetira . Cim spojim punjac na njega radi normalno , i jedna zanimljiva stvar je da radi isto normalno kada ga iskopcam sa punjaca ali nediram ekran zapravo mobitel netaknem po ekranu , onda normalno radi . Mob mi sluzio iovako kao ruter pa nije da ga nosim sa sobom al eto G3 :D

Nemoj se prkosit gravitaciji .
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

da,čudna neka stvar,mobitel je ok ali ima neku grešku,čudno da se nitko nejavlja sa rješenjem

dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pa odgovr se nameće sam. Probaj drugu bateriju 

17 godina
LG G3 - Rasprava

I eto vraga... nekoveče prije spavanja sve ok, namjestio alarm i stavim ga uz uzglavlje. Nitko ga nije taknuo cijelu noć. Ujutro zvoni alarm, utrnem, skuham kavu, sjednem da vidim poruke, vidim u gornjem desnom uglu gdje je sat - zadnja brojka u vremenu žućkasta... Neki random LCD test skinem sa Play-a, kad se stavi bijela boja vidi se žuta fleka i cca 2 mm ispod nje uz rub ekrana nastavlja se žuta crta dužine jedno 3-4 cm... E jeb** ti sve...  :)

Inače mobitel je star nekih 6-7 mjeseci, stanje 10/10... A ništ, ide na garanciju kad mi se bude dalo slat ga...

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.2.2017 19:49 (Ico2005).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Stavljena je nova i najvjerovatnije je greska sim citaća kartice
dajac
16 godina

Moj odgovr je bio za Adicta. No opcija odgovr je ovdje besmislena. Trebao sam citirat.

16 godina
Postao vlasnik g3 2/16 verzije,mob leti kao lud,stvarno zadovoljan sa mojom.

Ima netko viška kaljenog stakla za prodati i preporuku jače baterije ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Imate neku preporuku za stabilan i pouzdan Nougat rom ??

12 godina
odjavljen
itomic009 kaže...

Imate neku preporuku za stabilan i pouzdan Nougat rom ??

Ovaj je zadnji koji sam koristio dok sam imao G3, daleko ispoliraniji od ostalih. 

SkorvY
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.3.2017 17:36 (skorvy).
14 godina

Gdje povoljno kupiti original bateriju ? Ima li smisla neke kopije kupovati ili samo original ?

12 godina
odjavljen
itomic009 kaže...

Gdje povoljno kupiti original bateriju ? Ima li smisla neke kopije kupovati ili samo original ?

Imaš na ebayu od 10-15 eura original baterije. Jedino ako bi išao na veći kapacitet, onda uz nju ide i zadnja maska jer je baterija veća.

SkorvY
13 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

jel netko mozda kupovao baterije žnj marke sa ebay, alija?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
golatificon kaže...

jel netko mozda kupovao baterije žnj marke sa ebay, alija?

Ja kupio original s ebaya. S svim žigovma, hologramima itd... crkla za 6 mj :)

Mob se restartao s njom svakih par minuta, cim bi zgasio ekran. Vratio se na staru, s njom radi ko zmaj.

12 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Pozdrav! Evo nakon 2,5 g koristenja prvi znak umora moba. Problem je taj da se sam od sebe restarta. Prvo mi se cinilo da je to kad baterija padne ispod 15% ali evo danas bat se spustila na 65%, htio na net i on se restarto. Digo se,upiso sifru,bat na 52% i cim sam ga taknuo da nekah radi opet restart. Kad se digo bio je na 25% i opet nakon upisa sifre restart. Jel ti rjesivo novom bat? Kolko kosta nova?

Neko mi je stavio drogu u heroin..

0 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - Rasprava

maticna...tako je meni bilo kad je maticna bila na izdisaju...nakon 2,5g je bio 2x na mijenjanju maticne...tebi nazalost je garancija istekla, meni je unutar 2g bio na mijenjanju, pa sam dobio 2g nove garancije, pa opet je otisla unutar tih novih 2g i opet mijenjao i sad imam 3. maticnu i sve skupa 4,5g garancije

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice