I ja sam jučer skinuo V30N, i stvarno mi se čini da se manje grije, a samim time da i baterija duže traje. Na jednu ruku pohvalno za LG da su izdali update za 2 generacije star mobitel, ali s druge strane da im je trebalo 2 godine da riješe problem zagrijavanja (kojeg imam odkad ga koristim- znači 2 godine) im i nije neka fora.
LG G3 - Rasprava
- poruka: 7.244
- |
- čitano: 1.227.155
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Popravili su zagrijavanje koje je donio v30c a ne nesto od prije. Dakle, ne dvije godine nego nekoliko mjeseci.

Popravili su zagrijavanje koje je donio v30c a ne nesto od prije. Dakle, ne dvije godine nego nekoliko mjeseci.
Meni se pregrijavao na svim verzijama, pogotovo na suncu - uvijek je javljao da ne mogu staviti svjetlinu na max, igrice da ne spominjem. Jedino na ovoj verziji stvarno vidim poboljšanje, baš sam ga testirao. Npr. prije dok se mobitel puni i igra neka igra ili vrti fhd video, nisi ga mogao držati u ruci koliko je bio vruć. Sa ovom zadnjom verzijom stvarno ostaje poprilično hladan.
meni se grije od kad ga imam
meni se grije od kad ga imam
Na svim LL i MM se grije mob(barem official, nezz kako je s CM i AOSP), jedino valjda na KK je bio ~OK.

Može pomoć sa rootanjem? Probao sam sa one click rootovima, rootom preko adb-a u konzoli, i nikako da uspijem. Kod ovih one click metoda mi je uvijek bilo sve ok dok nisam dosao u download mode, i kada je trebalo rootat izbacio je FAIL i zavrsio program.
Ljudi, može pomoć. Mob se punio u avio modu. Vratio nazad ali se onda crasao i sad kad se boota pojavi se info da se android ažurira ali zapelo je tu i ne može se bootat više. Vadi bateriju ne pomaže. Jel se već netko susreo s time i što napraviti ?? 6.0 android je u pitanju.
Ljudi, može pomoć. Mob se punio u avio modu. Vratio nazad ali se onda crasao i sad kad se boota pojavi se info da se android ažurira ali zapelo je tu i ne može se bootat više. Vadi bateriju ne pomaže. Jel se već netko susreo s time i što napraviti ?? 6.0 android je u pitanju.
Nabaci ponovo firmware preko LG UP. Ostat ce ti podaci.
Počeo mi se pojavljivati problem sa wifi konekcijom i nakon toga par puta se znao telefon sam resetirati. Malo sam gledao i probao par metoda ali nikako da telefon dovedem u normalu. Kupljen je prije skoro 2 godine pa me zanima ako netko ima nekako rješenje? Nikad prije nisam imao taj problem pa ako netko ima iskustva s ovim problemom.
Nikako da mi wifi proradi, probao sam sto metoda sa vadenjem memorijske,baterije,reset,mjenjanje postavki i trenutacno mi je g3 neupotrebljiv a garancija mi je istekla.
Ako je kupljen prije skoro 2 godine, onda ti još ima jamstvo jer je jamstvo 24 mjeseca. Požuri dok ne navrši dvije.
Jel' ti gore najnoviji softver?
Nazalost jamstvo sam imao 12 mjeseci jer je kupljen u mobicity, nisam siguran ali nedavno sam updejto tako da mislim da je. Mislis da bi to mogao biti problem do verzije?
Daj provjeri što ti piše na jamstvu. Ako je iz EU uređaj, uvjeren sam da ima 24mj.
Evo svi vi koji ste upoznati s ovim uređajem nakon tako puno vremena, prosvijetlite me, isplatili se kupiti novi LG G3 (3/32) iz Neutrina za 2 200 kn?
Evo svi vi koji ste upoznati s ovim uređajem nakon tako puno vremena, prosvijetlite me, isplatili se kupiti novi LG G3 (3/32) iz Neutrina za 2 200 kn?
Pored G4 za skoro iste novce - ne isplati se. Da nađeš povoljnije, onda da.
Ići na novi G3 nikako..svaka čast mobitelu, i njegovom još uvijek solidnom hardveru..ali pored G4 novom s garancijom koji se najde od ~2000kn ili novom G5 ~3500kn, mislim da nema smisla. Iako imam taj mobitel, super je ali ga ne preporučujem, opet, barem ne novi za te novce.

Pored G4 za skoro iste novce - ne isplati se. Da nađeš povoljnije, onda da.
A nisam ni zamjetio da G4 ide za iste novce. Hvala.
Ako G4 ide za te novce onda G4 ali se G5 apsolutno ne isplati za 3500kn pored ova dva.
Ako G4 ide za te novce onda G4 ali se G5 apsolutno ne isplati za 3500kn pored ova dva.
Samo što ja ipak nisam našao G4 za iste novce kao G3 :/
Ima li kakvih dobrih baterija za g3 na ebayu i sd kartica?
pozz .. da li je neko skinuo Nougat i ako jeste moze li poslati link da skinem i ja :D
Evo stigao i MIUI 8(MM 6.0) na naš G3, i upravo pišem s njega, radi OK, još je u beti, pa se najde pokoji FC, ali ništa strašno, svakako je za dnevnu upotrebu.
http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/rommiui8miui-8-variant-t3491334
Za sada ne radi:
Bluetooth, izaziva crash i restart moba
Dodatni zvukovi u sounds & vibration FC

Moj LG G3 3/32 kupljen u veljači 2015. više ne želi prepoznavati SIM kartice. Za svaki slučaj sam probao još jednu drugu SIM karticu koju inače ne koristim, nju isto tako nije prepoznao. Obje SIM kartice sam probao u drugom telefonu i obje rade. Urađen hard-reset i update firmware-a, ali nije pomoglo.
Krasno, servis mu ne gine. Mislio sam ga poslati na servis tek početkom prvog mjeseca, mjesec dana prije isteka garancije jer isto tako imam i famozne pukotine na gornjem i donjem dijelu telefona, a i još neke softwerske mane koje su se događale sve ovo vrijeme...
Pozdrav,
imam lg g3 d852, uradio sam unroot i na mobu je sad android 4,4.2. Primjeti se dosta nedostataka, na mobu je prije toga bio lollipop android 5.0.1. Zanima me sada kak da uradim update na taj 5.0 ? kada odem da ga uradim preko aplikacije nece, jer telefon lafo nije registrovan???
Zadnji tjedan primjetio sam da se baterija vrlo sporo puni. 20% za 1h. Prije je trebalo 1-1:30h za napuniti cijelu bateriju. Baterija je original, nova, kupljena prije par mjeseci. Punjač je original, kupljen s mobitelom. Mob je star 2g i 4mj
Je imao netko sličan problem i kako ga riješit?
Hvala.
Meni se to dešavalo i bio je problem u USB kabelu.
POZDRAV
dali je tko stavljao launcher na g3 od lg g5 ?
dali mi mozete pojasnit kako di sta gdje , ili ima netko u osijeku da mi to napravi ?
Nekima je takve probleme uzrokovala slaba ili problematična baterija.
Meni se to dešavalo i bio je problem u USB kabelu.
Imaš pravo. Probao kod frenda i tamo se normalno puni.
Hvala.