LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.227.153
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: LG G3 - Rasprava
Pozdrav,
Supruga vam ima bolji mob :)
Ja sam imao identičan problem kao i vi..
U firmi smo dobili nekoliko lg g3 i moj je jedini imao žućkastu bijelu tople boje i slabije pozadinsko osvjetljenje naspram ostalih.. Stavite neku bjelu sliku i osvjetljenje na 80% na oba moba pa usporedite. Izgleda da postoje dva tipa displaya.. Po meni ovaj sa hladnim bojama je bolji.. Ako imate garanciju odnesite ga u servis.. Agram servis na zitnjaku ako ste iz zagreba.. Meni su priznali kvar i zamjenili su kompletni panel.. Odlično su odradili posao.
Lp
9 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Je li itko stavljao neku drugu verziju MM-a, stavljao sam preko LG flash tool V30f grcku verziju i nisam zadovoljan baterijom, ako je netko isprobao neku bolju da kaze valja li ista.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2016 13:29 (Xeox2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - Rasprava

ja sam se toliko navikao na taj zuckasti ekran, tako da kad god vidim normalan ekran mi smeta bijelilo u mraku...tako da mi ovo taman sve :) sjecam se znao sam na proslom mobu stavljati filtere da manje svjetli, tako da ovo je taman

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Iskreno i ja sam se vec pomalo navikao na ovaj zuckastie ekran. Mobitel je kupljen nedavno ima jos 2 god. garancije tako da bi ga mogao

poslati na servis. Samo u BIH servisi bas i nisu navikli da mjenjaju komplet display zbog zuckastog ekrana 

Imao sam prije ovog mobitela G2 na kojem su se bas vidjele linije od digitizera na bijeloj podlozi ali u servisu

su rekli da je to normalno.

Izgleda da nemam srece sa display-ima 

14 godina
LG G3 - Rasprava

Trebam pomoć, za prijatelja! 

Kako i gdje, blokirati osobu preko njezinog broja u pozivima?!?!  

Prijatelj želi jednu osobu blokirati, da ga više ne može zvati i smetati mu svojim pozivima! 

Jedno podpitanje! 

Ima li povezanost preko nekih aplikacija, konkretno WhatsUpp, veze sa blokiranjem, odnosno treba li blokirati "I" preko WhatsUpp-a?!?! 

Unaprijed hvala na svakom suvislom odgovoru! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

evo instaliro i ja cm13,nekako mi je na max svejtlu mob dosta taman,na flumicsu je bas bio jak ovdje nekako slabo

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
LG G3 - Rasprava
Meni je za sada od svih stock i custom ROMova što sam probao najbolji DirtyUnicorns. Fluidan, nema FCa, bat ok, ima tweaksa za šarafanje, kernel je više manje stock ali s modifikacijama tako da ima više dostupnih opcija.
skOOrvy http://www.speedtest.net/result/4656104677.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ATJLučko kaže...

Trebam pomoć, za prijatelja! 

Kako i gdje, blokirati osobu preko njezinog broja u pozivima?!?!  

Prijatelj želi jednu osobu blokirati, da ga više ne može zvati i smetati mu svojim pozivima! 

Jedno podpitanje! 

Ima li povezanost preko nekih aplikacija, konkretno WhatsUpp, veze sa blokiranjem, odnosno treba li blokirati "I" preko WhatsUpp-a?!?! 

Unaprijed hvala na svakom suvislom odgovoru! 

Settings - Call - Call barring, i tamo nek čačka, nešto će valjda uspjeti. A za drugo ne znam, nisam se nikada slušio tim metodama

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
13 godina
neaktivan
ljudi mogu vam reci da cesti pozelim svoj G3 koji je sada kod djevojke, i cesto pozalim sto sam uzeo ovaj monstrum od Huaweia mate 7 sa samo 2GB rama. ali ev danas igram cijeli dan na mobitelu pokemone itd i baterija se ponasa kao da je na uraniumu.
Mogu samo reci ako vam je baterija najbitnija ovaj phablet je za vas.
btw screen brightnes mi je cijeli dan na 80%
BiH__Snowflake BF4,CS:GO
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Zar taj Huawei nema bateriju od 4100mah...?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
baterija u iservicu 200kn
Kazu original LGeva..
Jel ova od genuiea isti vrag ili??

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
xena2 kaže...

Zar taj Huawei nema bateriju od 4100mah...?

pa ima,u tome i jest fazon,al opet nisam ocekivao ovoliki SOT

BiH__Snowflake BF4,CS:GO
9 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Pozdrav! Koja je zadnja verzija softwera za lg g3 d855 Za MM? hvala

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Zadnja koju ja imam je v30c (koja je kod nas došla). Tele2 mreža.
9 godina
neaktivan

Dali je sve uredu što se tiče wi-fi a , baterije? wi fi mi je usporen , a imam v30d verziju. Dali je V30j zadnja? portugalska?

15 godina
neaktivan
amkan kaže...

Iskreno i ja sam se vec pomalo navikao na ovaj zuckastie ekran. Mobitel je kupljen nedavno ima jos 2 god. garancije tako da bi ga mogao

poslati na servis. Samo u BIH servisi bas i nisu navikli da mjenjaju komplet display zbog zuckastog ekrana 

Imao sam prije ovog mobitela G2 na kojem su se bas vidjele linije od digitizera na bijeloj podlozi ali u servisu

Kakav zuckasti ekran? To se sredi rgb kalibracijom u par sekundi i onda imas pure white. Na stock romu mozes srediti jedino uz custom kernel koji podrzava istu

13 godina
neaktivan
Almin94 kaže...
amkan kaže...

Kakav zuckasti ekran? To se sredi rgb kalibracijom u par sekundi i onda imas pure white. Na stock romu mozes srediti jedino uz custom kernel koji podrzava istu

ma središ kalibracijom moj q...

meni su 3 puta mijenjali ekran... nije on žućkast nego nastane žućkasta mrlja na ekranu...

10 godina
neaktivan
To se ljepilo rastopi od pregrijanosti...same problem ali osteceno staklo imam pa mi nece priznaju garanciju
10 godina
neaktivan
To se ljepilo rastopi od pregrijanosti...same problem ali osteceno staklo imam pa mi nece priznaju garanciju
12 godina
neaktivan

Ma nisu zute mrlje to izgleda kao na slici dole. Kolege su u pravu. MOze se rijesiti

kalibracijom samo mora root i kernel koji podrzava kalibraciju.

Samo mi se to ne ganja....

15 godina
neaktivan
amkan kaže...

Ma nisu zute mrlje to izgleda kao na slici dole. Kolege su u pravu. MOze se rijesiti

kalibracijom samo mora root i kernel koji podrzava kalibraciju.

Samo mi se to ne ganja....

O ovome ja pricam 

11 godina
LG G3 - Rasprava

jel zna netko stavit backup na mobitel jer sam nesto aktivirao neku opciju o clean master i onda mi se srusilo sve  i nezeli da upali jel zna netko rijesenje bio bih puno zahvalan

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2016 12:20 (Ice45).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Kako da znam da li je baterija fake ili original :D ? ima tko pouzdanog selera na ebayu?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Dakle, imao sam google tipkovnicu, nije bilo čćžšđ, qwertz, ništa nisam dirao i odjednom imam čćžšđ i qwerty je, sve nešto mijenjam, jezik ovo ono, bio je na hrvatskom, al sad su stalno tu čćžšđ, a ne mogu pisat dok je to tu, nisam naviko, jel mi moze netko settingse reci? ne želim se vratiti na lg tipkovnicu.

Edit: nebitno, google i njihova logika, riješio sam

Chaos is just somehow saying the very familiar fact that everything's complicated
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2016 21:58 (Gamer6669).
15 godina
Znači moje konstantno resetiranje moba sam rješija tako da sam stavija novu bateriju, dakle to je definitivno problem..baterija!
Zadar živi vječno!
10 godina
neaktivan
zeko73 kaže...
Znači moje konstantno resetiranje moba sam rješija tako da sam stavija novu bateriju, dakle to je definitivno problem..baterija!

a moj već tri tjedna u servisu

i kažu da čeka matičnu ploču - a isti problem je bio

14 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Ipak sam narucio bateriju preko ebay.de , valjda ce brzo doc . Jucer i danas moj G3 radi odlicno u stand-by nacinu ali cim ga krenem koristit malo zesce ( skidanje aplikacije s Play Storea ) odmah se zaledi, ispusti zvuk iz zvucnika i ugasi se.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2016 22:28 (mstaglicic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
LG G3 - Rasprava

ovako prosao mi je slot za sd karticu...dali zna itko koliko je popravak,a drugo u zadnje vrijeme mi se mobitel poceo grijati jako kod tipki za glasnocu,danas kada sam isao doma sa posla ugasio mi se u autu,a prije toga se pojavila poruka o prevelikoj temperaturi,dali je itko imao slican problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
toma20 kaže...

ovako prosao mi je slot za sd karticu...dali zna itko koliko je popravak,a drugo u zadnje vrijeme mi se mobitel poceo grijati jako kod tipki za glasnocu,danas kada sam isao doma sa posla ugasio mi se u autu,a prije toga se pojavila poruka o prevelikoj temperaturi,dali je itko imao slican problem?

ovo pregrijavanje normalna stvar za G3...meni svaki dan se jako zagrije, jedinoa poruka koja mi se javi je kad mi osvjetljenje automatski zeli doc na 100%, pa nece, nego dode do 90-80%, radi temperature...ostavis ga 15min i ohladi se...naravno ne na suncu

15 godina
LG G3 - Rasprava

izmedu ponoc cirka i sad malo prije ostvario monstruozan SOT od 4h15min...sve na wifi-u, dakle fb, messenger, viber...nis vise...svako toliko se desi da naberem nesto vise sati...inace prekjucer sam bio od 630 na nogama, do 15 sam ostao bez baterije (na ucki, EDGE/3G), a trebalo je izdrzati do 19 navecer...neznam koliki je SOT bio, ali sumnjam puno vise od 2h i nesto...

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice