LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.227.181
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: LG G3 - Rasprava
toma20 kaže...

ovako prosao mi je slot za sd karticu...dali zna itko koliko je popravak,a drugo u zadnje vrijeme mi se mobitel poceo grijati jako kod tipki za glasnocu,danas kada sam isao doma sa posla ugasio mi se u autu,a prije toga se pojavila poruka o prevelikoj temperaturi,dali je itko imao slican problem?

ja sam imao taj problem da je visoka temp i crkla mi je baterija nezeli vise da upali 

13 godina
neaktivan
Bok, jel ima tko problema sa wifiem...znaci do prije par dana je super sve radilo a sad odjednom kaže izbjegavanje slabe ili nesigurne (kako vec ) veze... Radi dobro jedino bliže rutera... Da li je to fizicki problem?bi li postigao sta slanjem u servis( tamo imaju jak wifi i nebi ni skuzili da lovi 50% gorw nego prije...)
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Samo kod tebe je tako ili si isprobao na više mreža? Radi li ti wifi dobro na ostalim uređajima?
13 godina
neaktivan
Ipad air i 5s se spajaju normalno a na g3 kaze izbjegavajte lose internetske veze...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Uzeja novu oem bateriju i SOT mi je 2,5 h. Doduše tek jučer došla pa sam je samo jednom punija. Oće li se to malo popraviti nakon par punjenja kad malo "sidne" vidit ćemo.
Zadar živi vječno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Probaj ga resetirat, odspojit se potpuno s mreže i ponovno spojiti. Probaj se spojiti kod frenda ili u kafiću i vidi hoće li i tamo isto javljati.
11 godina
LG G3 - Rasprava

jel zna netko jel moguce spasit podatke sa maticne jer mi je izgorila i na memoriji od uredaja su mi svi podaci i brojevi ako je moguce ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Backup? To ništa?
Zadar živi vječno!
11 godina
zeko73 kaže...
Backup? To ništa?

da ali mi je star 3 mj 

15 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Gledam prije nekoliko dana Sony-jeve TV zaslone ušminkane X-Reality i Bravia Engine čudesima. Danas čitam nesto više o tome, te naletim na mod koji spomenute efekte donosi na zaslone mnogih Android smartfona. Znači ovaj mod je bukvalno oživio display G3-ce. Koliko bolje izgleda ne mogu jos da povjerujem, pa to je strasno! Slobodno mogu reci da je QHD zaslon ovog mobitela dovelo do savrsenstva. 

http://forum.xda-developers.com/android/software-hacking/recompeliren-bravia-engine-x-reality-t3141461

Ko isproba, neka pise dojmove! Pozdrav

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nema veze što je star tri miseca. Kad si na mob ulogiran sa svojim google računom i kad ti je uključena sinkronizacija i kad imaš Google photos na mobu onda imaš backup.
Zadar živi vječno!
10 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

trebao bi poslati na servis g3 32 gb jer ima oštećenja oko ir i mic a izlazi mi garancija u 9 mjesecu pa da to rješim. koji servis preporučate? morao bih poslati ga jer sam iz slavonije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ja sam svoj poklonio ženi, već joj je počeo sa problemima.

Baterija se neće napunit do 100% i onaj utor gdje ide punjač ne radi kako treba, kao da se pomaknuo prema jednom kraju.

Dal će to servis pokrit ili moram platit?

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
15 godina
zeko73 kaže...
Uzeja novu oem bateriju i SOT mi je 2,5 h. Doduše tek jučer došla pa sam je samo jednom punija. Oće li se to malo popraviti nakon par punjenja kad malo "sidne" vidit ćemo.

nece...meni je uvijek bio tako 2-2,5h...na staroj i na novoj bateriji...ili moras promjeniti nacin koristenja moba, lokalizaciju iskljucenu, sync, 3g palit/gasit kad ne treba...ja to ne zelim raditi, pa mi onda tako traje...dok sam doma na wifiu, onda mi traje 3-4h, ali inace 2-3...evo npr. neki dan mi trajala od 7 do 15, slikao sam, snimao, malo fejs i slicno...u podrucju slabije pokrivenosti signala...neznam koliko je bio SOT, vjerujem ne puno vise od 2h...ne mislim mijenjati nacin koristenja mobitela, piknem ga na punjac ako treba, necu biti rob mobitelu i gasiti neke stvari, ako mi trebaju

12 godina
odjavljen
LG G3 - Rasprava

Evo, moze se i vise od 2h SOTa, sync off, uvijek int i wifi upaljen, povremeno lokacija, fotkanje i surfing.

skOOrvy http://www.speedtest.net/result/4656104677.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - Rasprava

upravo to...povremeno

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Došao mi je G3 sa servisa zbog popucalih plastika, zamijenili su ekran i plastike tako da je mob kao novi s folijama itd.. Vec je nasao novog vlasnika, a meni je ostala nova dodatna baterija i punjac, pa ide na prodaju,ako nekome treba slobodno se javi na pm.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Evo malo ponovljenih ali još uvik aktualnih dojmova za naš lg g3 nakon što sam se ovaj vikend malo poigrao sa par mobitela od 5 i od 5,5 inča i skužiš kako dobar mobitel imaš iako je "star" dvi godine. Zaboravim kolko mi je dobar mobitel i koliko je kompaktan i manji u usporedbi sa većinom ostalih mobitela iste ili manje veličine. Sa jednom rukom baratam sa njim (mobitel) bez problema dok sa nekim od 5 inča jedva izlazim na kraj. Eto sam malo otvorila dušu, proradile emocije :)
Zadar živi vječno!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - Rasprava

meni je mob vrh...imam ga tocno 2g, ne razmisljam ga mjenjati jos BAREM godinu godinu i pol...brz je, ima prostora, kamera odlicna...prezadovoljan sam (osim onih klasicnih problema sa maticnom i baterijom, koji su sad iza mene)

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Stigla mi baterija s ebaya
- narucio sa linka iz komentara... Baterija je bočno malo udubljenja (ostecena) i primjetio da mi se mob grije puno vise nego prije...
Moguće da je neispravna ili? Telefon s njom trenutno radi...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Almin94 kaže...

Gledam prije nekoliko dana Sony-jeve TV zaslone ušminkane X-Reality i Bravia Engine čudesima. Danas čitam nesto više o tome, te naletim na mod koji spomenute efekte donosi na zaslone mnogih Android smartfona. Znači ovaj mod je bukvalno oživio display G3-ce. Koliko bolje izgleda ne mogu jos da povjerujem, pa to je strasno! Slobodno mogu reci da je QHD zaslon ovog mobitela dovelo do savrsenstva. 

http://forum.xda-developers.com/android/software-hacking/recompeliren-bravia-engine-x-reality-t3141461

Evo ja bi probao ali mi nije jasan postupak tj da li kad udjem u CWM/TWRP Recovery moram brisati podatke iz telefona

15 godina
neaktivan
Soto kaže...
Almin94 kaže...

Evo ja bi probao ali mi nije jasan postupak tj da li kad udjem u CWM/TWRP Recovery moram brisati podatke iz telefona

Kakvo brisanje podatakak? Flash navedenog zip fajla, te nakon toga wipe cache/dalvik.

16 godina
Meni Bravia engine ne radi na UHD rezoluciji kad snimam video. Al iskreno ovako na oko ne vidim neke razlike.

https://www.dropbox.com/s/mgpjwjbrqoekoyj/20160730_125157.mp4?dl=0
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tomi_hr kaže...
Meni Bravia engine ne radi na UHD rezoluciji kad snimam video. Al iskreno ovako na oko ne vidim neke razlike.

https://www.dropbox.com/s/mgpjwjbrqoekoyj/20160730_125157.mp4?dl=0

Pregledaj ovaj video na yt i bice ti jasno. 

Postavi na 1440p i brightness na maksimum.

16 godina
:)

Al što mi se dogodilo da više ne mogu rabiti 4k snimanje?
15 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Kod mene radi najnormalnije. Ako nekim slucajem koristis XCam, od ranije je poznato da kod iste ne radi 4K video recording. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Almin94 kaže...

Kod mene radi najnormalnije. Ako nekim slucajem koristis XCam, od ranije je poznato da kod iste ne radi 4K video recording. :)

Nisam duze vremena koristio 4k snimanje, ali rekao bih da je Bravia zeznula stvar. Probat cu ga maknuti pa vidjet.

10 godina
neaktivan
Koji je dobar, brz i pouzdan servis? Ako može netko tko ima iskustva s njima.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
LG G3 - Rasprava

Da li se kome dogodilo da su notikacijski zvukovi pretihi unatoč tome to su postavljeni na maksimum u slideru za glasnoću zvuka.

LG G3 3GB verzija i android 6.0

0 0 hvala 0
15 godina
Odoh iz teme. Dobio ponudu za g3 i dao sam ga. Malo mi žao! Ali s druge strane počeja se jako grijati ali nije mi ni to problem nego ..SOT. Kupija novu bateriju o SOT maximalno 2 sata i koja minuta. To je jedini i meni najvažniji razlog za promijenu. Sve ostalo za 10. Naručija Huawei honor 7 pa ćemo viditi..
Zadar živi vječno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice