LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.227.152
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: LG G3 - Rasprava
Nisam imao nista na google, a bila mi je ukljucena sinc. Al nasao sam stari backup kontakata pa sam otvorio novi folder u mobu i zaljepio to. Vratili su mi se kontakti al oni koje sam imo prije 2 god!😄
Al to je vise manje to, ostali ako su bitni javit ce se pa cu ih spremit.
Neko mi je stavio drogu u heroin..

0 0 hvala 0
9 godina
LG G3 - Rasprava

Da još jednom pitam, je li sigurno staviti taj portugalski 30j marshmallow firmware na telefon 2 / 16 u t com mrezi (d855)? Flesanja se bojim kao crnog đavla i ne zelim se olako upustati u to, ali baterija je horor na 30b.

0 0 hvala 0
13 godina
Kako vam izgleda homescreen?

CM 13, Nova Launcher prime
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mrbean kaže...
Kako vam izgleda homescreen?

CM 13, Nova Launcher prime

Kod mene ne radi CM weather, a ne znam zasto

13 godina

Mislis ovaj cLock widget? Jer ovo skroz gore je weather od google now. Moras instalirat neki wheater provider za google wheater, to nadjes u postavkama ako imas CM13 :)

13 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

imam problem, slusam glazbu u Play glazba sa slusalicama 5 min i odjednom nestane zvuk , double tap na mob, ekran se upali, zvuk se vrati, ne događa se često no kad se dogodi totalno mi na živce ide

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mrbean kaže...

Mislis ovaj cLock widget? Jer ovo skroz gore je weather od google now. Moras instalirat neki wheater provider za google wheater, to nadjes u postavkama ako imas CM13 :)

Uradio sam to vec, ali opet ne prikazuje weather nego prikaze samo clock.

15 godina
Imaš li linstaliran Doze ili Greenify ili neku sličnu aplikaciju u kojoj moraš podesiti da ne gasi aplikaciju preko koje slušaš glazbu? Meni je isto bilo ko i tebi pa sam skužija da mi Doze radi problem i da moraš označiti koju aplikaciju ti ne gasi kad se ugasi ekran.
Zadar živi vječno!
10 godina
neaktivan
Koji servis preporucujete jer mislim poslat mob da mi promjene okvir oko mic i ic. Ako netko zna da li mjenjaju zadnju masku ako je malo izgrebana i ono staklo na kameri.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
LG G3 - Rasprava

Ekipa, koji je za sada najbolji ROM za 2/16 verziju. Hvala

LG G3 team | LoL | EUNE : DangerCROATIA | Steam: straightouttabeast
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Pozdrav, raja. Molim Vas za pomoc. Sinoc sam nabacio Marshmallow na lg g3 preko LG Pc suite i sve je odlicno samo mi ne rade mobilni podaci. Znaci nece nema sanse. Sve je uredu sto se tice operatera, prijavljen sam. Naknadno sam isao pa su mi poslali i azuriranje podataka ali nista. Jednostavno ukljucim mobilne podatke i za dvije sekunde mi se samo ugasi. Uopce ne prikaze da je ukljuceno bilo te dvije sekunde nego samo potamni. Sve sam probao, svee ali djaba. 
Vjerujem da neko od vas zna kako rijesiti problem. inacu cu da bacim mobitel :D
Hvala!!!

0 0 hvala 0
11 godina
LG G3 - Rasprava

pozdrav znaci kad idem gledat video iz galerije smanji mi se svjetlost na 0 i nevidim nista kad izadem iz videa vrat ise u normlano jer zna netko kako to napravit da mi svjetlost stoji ista 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
@mircas Odradi freset ako nisi, trebao bi pomoć.

@Ice45 Dok gledaš video, povuci prstom uz lijevi rub ekrana prema gore i svjetlina će ti se povećat. Isti postupak uz desni rub ekrana regulira glasnoću.
9 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Antoniio22 Uradio sam factory reset ako si na to mislio ali nista. Imas li jos kakvih ideja?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Jedino da ga onda spojiš na pc suite, tamo imaš opciju "Rješavanje problema nadogradnje". To pokreni, moglo bi pomoći. Provjeri još jednom prije toga podatke operatera, da nemaš ograničenja nikakvih postavljenih u postavkama, prebacivanje sa LTE na 3G.
9 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Antoniio22 Odradio sam kako si rekao i uradim jedna upgrade ali nista i opet spojim kad opet mi nudi upgrade. Uradim i taj ali nije rijesilo problem. Provjerim jos jednom kad i treci put mi nudi upgrade. Stvarno nema nikakvog smisla jer izgleda mogu raditi upgrade svaki put.  Znaci sve sam to odradio preko Lg pc suite-a. 

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
A onda jedino servis pa da tamo vide što je problem.
11 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Htio bi uzet ovaj model za 2000kn. Da li se isplat za tu lovu uzimat ovaj model (cak sam si razmisljao uzet sony xperia Z, onaj najstariji za 1500)? Nisam prezahtjevan u pogledu igrica i sl. to mi je nebitno. Treba mi pouzdan model za komunikaciju, posao...

i jos jedno pitanje za znalce koji imaju ovaj model. Nakon kupnje namjeravam:

1. update na 6.0

2. factory reset

3. root, to mi je bitno, custom rom zasad i nije 

Da li je to ovako izvedivo?

0 0 hvala 0
13 godina
texas.bug kaže...

Htio bi uzet ovaj model za 2000kn. Da li se isplat za tu lovu uzimat ovaj model (cak sam si razmisljao uzet sony xperia Z, onaj najstariji za 1500)? Nisam prezahtjevan u pogledu igrica i sl. to mi je nebitno. Treba mi pouzdan model za komunikaciju, posao...

i jos jedno pitanje za znalce koji imaju ovaj model. Nakon kupnje namjeravam:

1. update na 6.0

2. factory reset

3. root, to mi je bitno, custom rom zasad i nije 

Da li je to ovako izvedivo?

za 2000kn NE. Nadjes za manje, ako ces vec oliko dati, za 200 kn vise imas LG G4 (ili neki drugi po tvojoj volji kojeg bolje baterija sluzi)

Na 6.0 mozes privremeno rootati putem kingroota

Za trajni root moras twrp imat pa putem twrpa flashati supersu, ima podosta uputa na netu. Prilicno sam siguran da bi se dalo sastaviti i bez twrpa trajni root, mozda jednom probam, kad nabavim g3 ponovno.

11 godina
neaktivan

Vidio sam na xda ima dosta uputa za root. 

Kako se ponasa g3 na 6.0, da li ima vecih problema?

Gdje se moze naci novi za manje od 1930kn? Pogledao sam nabava i jeftinije, nis ne nude manje od toga.  

17 godina

Omogućuje li privremeni root uklanjanje bloatwarea? Htio bih uninstalirati Mcafee.

Twitter: @191x7
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.6.2016 12:23 (191x7).
13 godina
U 12.mjesecu sam uzeo novi zapakirani preko njuske za 1700 , da zivim u vecem mjestu vjerujem da bi se i jeftnije dalo naci , u trgovinama su skupi evenutalno (ako jos vrijedi akcija) u vipu preko pretplate
13 godina
191x7 kaže...

Omogućuje li privremeni root uklanjanje bloatwarea? Htio bih uninstalirati Mcafee.

Mozes to, definitivno. Znaci privremeni root, maknes bloat i to je to :)

17 godina
bender_007 kaže...
191x7 kaže...

Mozes to, definitivno. Znaci privremeni root, maknes bloat i to je to :)

Ne vrati se nakon restarta?

Twitter: @191x7
11 godina
neaktivan

Nazalost nema na njuski, najpovoljnije novo i na sve mreze trenutno u HR je ovaj

https://neutrinomobile.hr/lg-g3-d855-16gb-4g-titan.html

Na njuski su polovni, evenutalno neki zakljucani cekat da se pojavi, ako je tko kupio na ugovor i zeli ga se rjesit, i biti najbrzi.

BTW nakon tvornickog reseta se gubi svaki root, koliko ja znam.

12 godina
odjavljen
texas.bug kaže...

Nazalost nema na njuski, najpovoljnije novo i na sve mreze trenutno u HR je ovaj

https://neutrinomobile.hr/lg-g3-d855-16gb-4g-titan.html

Na njuski su polovni, evenutalno neki zakljucani cekat da se pojavi, ako je tko kupio na ugovor i zeli ga se rjesit, i biti najbrzi.

BTW nakon tvornickog reseta se gubi svaki root, koliko ja znam.

Moja ti je preporuka da si pogledaš G4 

skOOrvy http://www.speedtest.net/result/4656104677.png
11 godina
neaktivan

Tnx, ali se nisam planirao rastegnuti ni do 2000, jos manje preko toga

Inace ima g4 na njuski za 2300

http://www.njuskalo.hr/lg-g4/lg-g4-g-4-g-4-32gb-dual-sim-dostava-zghr-oglas-19228918

9 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Planiram uzet G3 i zanimam me dali se isplati uzet taj mobitel i dali ima nekih problema sa 6.0

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2016 9:20 (Count_Cheese).

0 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - Rasprava

Meni je super mobitel, nikakav problem na 6.0.

Bio sam na stock romu, Fulmicsu i sad sam na Cyanogenmod. Svi super rade, ali mi je cynogenmod nekako najbolji, najbrzi, najduze traje baterija i zadovoljan sam.

Moj vjerojatno ide na prodaju uskoru zbog kupovine DSLR-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Na stock romu nema nikakvih problema?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice