LG G3 - Rasprava
- poruka: 7.244
- |
- čitano: 1.227.135
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nakon ažuriranja googleovih "fotografija" je proradilo.
I ja imam problem da nakon uređivanja neće da spremi sliku. Ažurirao sam ali nije pomoglo.
Ima li kakvo drugo rješenje?
Ako u google photos app editas, probaj "Save copy"
nasao...nisam gledao pod opcije rezolucija, nego ovako samo na ekranu pod nacinima...sve 5 :)
120HD slow motion pise
Ja nemam taj slowmotion. Gledam isto pod ''način'' i nema ga....(5.0, V21a)
EDIT: ups, isto kao i Ruske, ima....da to je ona 120HD rezolucija videa
Stavio novi 6.0 v30b, radi odlično. Vizualno mi se sviđa i očito se vidi da fluidnije i brže radi, ne onih 5-10% bulls*it. :)
Još je prerano za procijenit bateriju, ali u ovih par sati nisam imao nekih problema.
P.S.- napokon nema više "settings have stopped"
Pozdrav!
Ne znam je li ovo pravo mjesto za ovo pitanje, ali imam LG G3 - model D855. Kako sam na Tele2, a oni su nedavno prešli na 4G mrežu i poslali mi 4G SIM, poželio sam isprobati 4G, no otkrio sam da moj LG nema opciju za 4G/LTE, već samo GSM/WCDMA (privitak). Ima li netko sličan problem i postoji li rješenje bez rootanja? Hvala
Pozdrav svima !
Mala pomoci ili savjet. Trenutno sam na Fulmics ROM v.2.7. Jutros skinuo MM Fulmics 3.1 i gledam dali je moguce sam napraviti wipe dalvik cache, wipe cache i onda puknuti novi rom ili moram jos nesto raditi. Znaci radio bih preko TWRP-a v2.8.7.0. Trebam li koju drugu verziju TWRP-a v2.8.7.0. ili je ovo sasvim dovoljno. Da sad ne listam 20 straniaca ako je samo ovo dovoljno. Znaci uglavnom zeli full & clear install bez repova od proslog roma.
Pitam jer je prelazak sa 5.0 na 6.0 pa da ne bi bilo problema.
Hvala Vam i LP !
ja planiram sa cloudya 2.5 LP na fulmics 3.1 MM, koliko sam se informirao mnogi su na xda forumu napravili isto i nemaju nikakvih problema, dok neki preporucaju flashanje stock kdza pa onda root, recovery, fulmics..
ja cu ici direktno ali uz wipe dalvik,cache,system.
Pozdrav!
Ne znam je li ovo pravo mjesto za ovo pitanje, ali imam LG G3 - model D855. Kako sam na Tele2, a oni su nedavno prešli na 4G mrežu i poslali mi 4G SIM, poželio sam isprobati 4G, no otkrio sam da moj LG nema opciju za 4G/LTE, već samo GSM/WCDMA (privitak). Ima li netko sličan problem i postoji li rješenje bez rootanja? Hvala
Zatrazi 4G karticu od Tele2
Dobio sam karticu i kartica radi u 2G/3G, ali u postavkama nemam 4G/LTE opciju...
ja planiram sa cloudya 2.5 LP na fulmics 3.1 MM, koliko sam se informirao mnogi su na xda forumu napravili isto i nemaju nikakvih problema, dok neki preporucaju flashanje stock kdza pa onda root, recovery, fulmics..
ja cu ici direktno ali uz wipe dalvik,cache,system.
Ja cu isto tako napravti samo sam htio cuti dali je jos tko probao. Kad je tek izasao MM za G3 ja odmah stavio pa bilo 100 problema i jedva se vratio na 5.0. Na MM mi se desavalo da ne mogu zvati tj. nije se htio spojiti na mog operatera ni na rucnim ni na automatskim postavkama. Pa sam se zato vratio na 5.0. Sada je vec proslo dosta vremena ali nisam pratio kako ide sa rootanjem i ostalo nakon sto se pukne kdz file. U startu nije bilo roota a kazem nisam vise ni gledao vec mi sad doslo da puknem novi Fulmics i jos k tomu vidim da je MM verzija izasla pa reko da probam direktno bez original kdz i ostale procedure vec ovako na zivo sto bi se reklo.
Ja koristim fulmics 3.1 i mogu reci da je super. Kao brzi stock rom sa više opcija. Stavio sam clean install direkt sa official 6.0, do sada ni jedan bug ni jedan force closed. Koristim ga par dana.
Ja koristim fulmics 3.1 i mogu reci da je super. Kao brzi stock rom sa više opcija. Stavio sam clean install direkt sa official 6.0, do sada ni jedan bug ni jedan force closed. Koristim ga par dana.
Si ubacivao official rom kroz kdz file ili si radi update preko lg softvera? Kako si ga onda rootao i ubacio twrp i koju verziju. Daj molim te natuknice da ne isprobavam vise varijanti ako se odlucim ici tvojim putem.
Hvala ti.
Pozdrav svima,
Evo sada sa novim G3 iz kutije, datum proizvodnje Dec 2015, imam 5h screen on time - cse flash v30b marshmallow. I moram priznati da je gold boja puno ljepsa od titanium i bijele. :)
Pozdrav raja. Trenutno imam HTC Desire 500 vec dvije godine, i mislim da je doslo vrijeme da ga mjenjam. Htio sam kupiti LG G3 32/3 GB verziju, pa me zanima vase misljenje da li se isplati kupovati telefon od 300 eura a sad ce dvije godine kako je izasao. Vasa neka misljenja o telefonu da li radi sve ok, kakva je kamera i ostale aplikacije kako rade, te net da li je brz. Hvala unaprijed
Meni je telefon odlican, radi brzo, ekran mi je super. Jedini razlog zbog kojeg bi prešao na G4 je kamera.
Sto se tice flashanja. Ja sam jos na LP imao twrp recovery i root, tako da sam samo preko twrp flasho official ZIP od MM 30b, rootao ga i to je to. Nakon toga sam kroz twrp napravio clean install fulmics 3.1 (dakle factory reset, wipe cache, data and dalvik)
jesi primjetio dal ti baterija "curi" nakon sta pogledas youtube video i zatvoris? jel radi miracast,chromecast ako mozda koristis?
Pozdrav!
Pa zašto ne ažuriraš software na aktualni pa ćeš inati LTE opciju ?
Nazalost ne koristim to, pa ne znam :/
jesi primjetio dal ti baterija "curi" nakon sta pogledas youtube video i zatvoris? jel radi miracast,chromecast ako mozda koristis?
sori na OT
dajte si ljudi stavite ovo i mirni ste, jos se moze direktno skidat pjesma il youtube svira u pozadini, kaj god..cudo aplikacija
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2213945
Ne znam zasto mi je kamera na 6.0 toliko odvratna, jako je spora i los je kvalitet. Netko mozda zna kako da vratim onu default sa Lolipopa?
Evo danas se vratio G3 sa servisa, glavni problem bio je nenalaženje mobilne mreže i još sam naveo u opisu puknuće kućišta. Kućište naravno nisu ni pipnuli.
Agramservis. Zar to ne popravljaju u garantnom roku? Što sad da radim, da ih fino zamolim ili...
Evo danas se vratio G3 sa servisa, glavni problem bio je nenalaženje mobilne mreže i još sam naveo u opisu puknuće kućišta. Kućište naravno nisu ni pipnuli.
Agramservis. Zar to ne popravljaju u garantnom roku? Što sad da radim, da ih fino zamolim ili...
Daj ponovno ako ti je kuciste kod mikrofona napuklo, reci da se za to uvazava garancija, da je cest slucaj.
Haha, ovo je nemoguce. Stavim sim u popravljeni mob....ponovo ne hvata mrezu. I sad opet da placam 30kn dostave jer ocito nisu ni istestirali mob. Btw. SIM mi je ok, jer radi normalno u drugom uređaju. E pa svasta.