LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.227.172
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: LG G3 - Rasprava
@ARazer

Di si kupio maskicu?
http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

@ARazer

Dobar izbor, meni uskoro dolazi ultra hybrid, ali gunmetal boja :D

@Edge

Ja sam kupio na amazon.co.uk, cijene su £13-19, zavisno o boji, dostava oko £5

Chaos is just somehow saying the very familiar fact that everything's complicated
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.1.2016 23:49 (Gamer6669).
14 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Masku sam kupio preko Gizzmo.hr ( 175kn), a za staklo ebay (6-7 dolara) I moja je gun metal maska.. Baš se uklapa uz mob

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ARazer kaže...

Mene danas poštar obradovao.. Naručio sam Spigen ultra hybrid masku i Nillkin 9H zaštitu za staklo. Vrhunski 

može link na masku i jel ima crna? tnx

edit... zanemari, našla sam :)

soft kitty, warm kitty, little ball of fur, happy kitty, sleepy kitty, purr, purr, purr...
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.1.2016 9:25 (shelby-eleanor).
14 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Nekome je puno dat za masku 100+ kn, ali Spigen baš vrijedi. Imao sam prije G2, od prvog dana u istoj toj kombinaciji kao sada ovo i nakon 2 godine mob kao prvog dana, bez crtice na sebi

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mersimh kaže...
Srelex kaže...

Da li zna netko kad ce sluzbena verzija(mm) u hrv ?

fleshaj ovu ko i mi svi i to je to

nema mane ova verzija,stvarno je odlicna,konacno je mob brz kao sto je moj stari G2

ne pada mi napamet koristit neki nova ili apex launcher vise,jer ovaj je sad isto tako brz

Koja je to verzija koju imate svi i di se može skinut? 

soft kitty, warm kitty, little ball of fur, happy kitty, sleepy kitty, purr, purr, purr...
15 godina
neaktivan

Ima li netko problema sa alarmima na MM ? Flashao sam ga prije nekih tjedan dana, i sve je ok, ali jučer sam počeo koristiti alarm (bio na godišnjem) i ujutro mi uopće nije zvonio. Trebao je u 6:00, ali kad sam u 6:11 uzeo mobitel u ruke i otključao ga počeo mi svirati alarm. Tako da mi nije jasno kaj se dogodilo. Da li je imao neko sličnih problema ? Ili je možda do aplikacije ili kaj....

Samsung Galaxy Note II :)
17 godina
LG G3 - Rasprava

Mene uredno budi svaki dan još od instaliranja, nije zaštekao nijedno jutro (koristim default aplikaciju u satu).

2 0 hvala 0
14 godina
goranbm kaže...

Ima li netko problema sa alarmima na MM ? Flashao sam ga prije nekih tjedan dana, i sve je ok, ali jučer sam počeo koristiti alarm (bio na godišnjem) i ujutro mi uopće nije zvonio. Trebao je u 6:00, ali kad sam u 6:11 uzeo mobitel u ruke i otključao ga počeo mi svirati alarm. Tako da mi nije jasno kaj se dogodilo. Da li je imao neko sličnih problema ? Ili je možda do aplikacije ili kaj....

Probaj otići u opciju kod baterije pa zanemari optimiziranje baterije za neke aplikacije i nađi aplikaciju sat te stavi kvačicu da zenamri optimizaciju za tu aplikaciju i probaj alarm onda. Meni radi uredno na MM alarm ali sam stavio da zanemari optimizaciju potrošnje za "Sat". Čitao sam da ta optimizacija može zezat alarm u smislu da alarm ne zazvoni jer ovaj štedi bateriju :).

13 godina
Kako provjeriti proizvodaca display bez roota (ili neki privremeni testirani root)? Hvala
9 godina
neaktivan
Jeli ima neko određeno vrijeme kada lg vip t-mobile... Puštaju novi softver za lg uredaje kao sta apple primjer srijedom ili cetvrtkom u 19 sati po nasem vrimenu

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

lol ne hahah

Accidentaly sent from my SGS i9000
14 godina
LG G3 - Rasprava

Imam problem otkad sam flashao na MM. Isprva sam mislio da sam lud, ali vidim da je odnio vrag šalu. Dakle svako otprilike 5 minuta mi se pali ekran sam od sebe. Ostane upaljen 1-2 sekunde pa se ugasi. Probao sam isključivati senzor prepoznavanja lica, ali nije to.

Da li netko zna o čemu se ovdje radi, i kako bi mogao to sredit? Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Probaj napravit factory reset pa vidi. Probaj opet flešat mm. Ako ne pomogne nijedno onda na servis. Mislim da je hardverski problem.
11 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

E sad, nije u temi ali za što bi netko trebao potrošiti 2. naljpnice sa kutije IMEI broj, ako je mob potpuno nov i nekorišten. Mislim ga kupiti ali ne kontam za što su mogle biti upotrebljene. Sve zajedno ih 4 na kutiji u startu.

0 0 hvala 0
17 godina
kokomoko kaže...

E sad, nije u temi ali za što bi netko trebao potrošiti 2. naljpnice sa kutije IMEI broj, ako je mob potpuno nov i nekorišten. Mislim ga kupiti ali ne kontam za što su mogle biti upotrebljene. Sve zajedno ih 4 na kutiji u startu.

Naljepnice su totalno nebitne ako imaš datum i štambilj u jamstvenom listu jer ti možeš reklamirati telefon bez kutije.

11 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Koji Marshallow koristite? Ja koristim neki CandySix ali je uzasan po izgledaju, ali je brzi za razliku od Lolipop. Samo moram koristiti onu google cameru, nema default one.

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Ljudi zanima me ovako brzo jeli se isplasti uzeti sad LG G3 i koristiti ga još dvije godine

0 0 hvala 0
15 godina
Ako nisi jedan od onih koji pati da je najnovije onda definitivno DA.
Zadar živi vječno!
Moj PC  
5 0 hvala 3
13 godina
Official 6.0 je dobio . dali ce 6.1 to cemo vidjeti. Imas official cm13. RR. Blisspop sve odlicni custom romovi tako da definitivno mozes imati mob 2 godine

0 0 hvala 2
9 godina
neaktivan
Jeli imas neki link da procitam kako instalirati cm13
14 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Samo pazi (neznam dali je jos u pitanju ) postojao je neki bug koji bricka memoriju ( cm13 ) tako da citaj sto pisu. Xda developers lg g3 mozes naci sve sto zelis
11 godina
LG G3 - Rasprava

ovako imam problem sa mm samo mi od jednom dolazi noftikacija da mi fb trosi puno baterije jel zna neko kako maknit/popravit

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
LG G3 - Rasprava

Nevjerovatna je ta FB aplikacija, stavio sam je u greenify i opet se budi i ostane u pozadini upaljena, zbriso sam je, ne znam koliko je iskreno trosila bateriju, ali nema kaj ona kopat u pozadini, stvar principa.

Na home screen sam si stavio bookmark na facebook.hr i ostavio sam si messenger.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
LG G3 - Rasprava

mislim da je to do aplikacije, tipa ja sam zab staviti da mi ne radi automatski update aplikacija i onda mi se messenger sam updata. dakle procitam poruku stoji i dalje notifikacija da je neprocitana, isto tako javlja da trosi bateriju. odem u postavke i tipa cca 40ak% potrosnje baterije display 27% messenger na drugom mistu

a da ne kazem da kad ugasis aplikaciju u procesima da se digne sama od sebe

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Došla mi je spigen slim armor maskica, preporučujem! Odlično izgleda, nije previše "bulky" i uživancija je, zaštitite mob ak još niste :)
Chaos is just somehow saying the very familiar fact that everything's complicated
Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
protjeran

ma ja vise volim da je bez oklopa

al zato ga cuvam ko oci u glavi :D

11 godina
Imam joa jedan problem kada idem na google smrzne mi se skroz sve na nekoliko sec zasto?
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gamer6669 kaže...
Došla mi je spigen slim armor maskica, preporučujem! Odlično izgleda, nije previše "bulky" i uživancija je, zaštitite mob ak još niste :)

Ja imam istu, ali mi je dosadila za kratko vrijeme. Tek kada je skines sa mobitela, vidis da i nije bas toliko slim. :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice