Na našem g3 je moguće uključiti ručne postavke u stock kameri i to vrlo jednostavno. Ja sam napravio i ručne postavke su tu. Nisam ih stigo isprobati. Uglavnom evo link za upute. http://forum.xda-developers.com/lg-g3/themes-apps/hope-camera-t3300585
LG G3 - Rasprava
- poruka: 7.244
- |
- čitano: 1.227.181
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Na našem g3 je moguće uključiti ručne postavke u stock kameri i to vrlo jednostavno. Ja sam napravio i ručne postavke su tu. Nisam ih stigo isprobati. Uglavnom evo link za upute. http://forum.xda-developers.com/lg-g3/themes-apps/hope-camera-t3300585
Rucne postavke u kojem smislu?
Danas kad kazemo manual settings misli se na camera2 api ili barem lgeva implementacija, znaci shutter speed, iso itd.
jel netko stavljao mm na g3 dual sim i može li link? hvala :)
Nisi stigo upalit kameru i probat se igrat pol minute s tim, a stignes srat po forumu?

Može netko preporučiti neki dobar ROM. Na SGS3 sam bio zadovoljan sa CM. Kako se CM13 ponaša na G3 ili ima neki bolji? Sada sam na 6.0 i baterija mi je katastrofa. Izguram malo preko 2 sata SOT. Čak sam kupio i novu bateriju misleći da je do nje ali isti qrac.
Može netko preporučiti neki dobar ROM. Na SGS3 sam bio zadovoljan sa CM. Kako se CM13 ponaša na G3 ili ima neki bolji? Sada sam na 6.0 i baterija mi je katastrofa. Izguram malo preko 2 sata SOT. Čak sam kupio i novu bateriju misleći da je do nje ali isti qrac.
2h SOT? Pa to je bas lose ...
Koliko si imao na LP?
Što se tiče kamere, stock me služi najbolje ali općenito nisam baš zadovoljan kamerom na G3. Mislim da ću jedino zbog toga preći na G4.
Stigao je Fulmics 3.0 baziran na 30b, ali ima neku gresku koja se nekima javlja prilikom instalacije, navodno sutra dolazi update sa fixom.
Kako isključiti povezanost sa operaterom tj da ostane uključen samo GPS ,zbog navigacije, u slučaju dužeg boravka preko granice. Neznam dali mi može nabiti račun preko granice ako je GPS uključen, povezan sam sa operaterom a mape su već skinute. FREE GPS navigation app.
Ugasiš mobilne podatke i to je to.
Jutros primjetio 4G ikonu gore (Tele2)
Zna netko dobru stranicu za skinuti teme za tipkovnicu za ne rootane uređaje, na Smart Worldu je vrlo mali izbor.
Jedino gdje sam vidio je XDA forumu bilo par tema za skinuti koje mi se uglavnom ne sviđaju.
Neznam dali je tko skužio, al eto danas vidim da na 6.0 nema više slow motion kamere...!?

kako nema slow motion samo pritisnes na način-> usporeno. nemojte siriti lazne informacije
Neznam dali je tko skužio, al eto danas vidim da na 6.0 nema više slow motion kamere...!?
Kako nema kad ima. Ja baš prekjučer snimao kolegi nešto, da vidi kako to radi.
@ BlackEagle Kolega čemu takav pristup... Skužio sam sad da ima nego prije je bilo gdje se bira veličina slike... To inače ne koristim nikad pa gledam...nema di je bilo
ja na V21a nemam slowmotion :( niti sam ga ikad imao na 10tki i 20tki...
Ima li itko volje da proba pojačati svijetlost ili bilo što urediti na slici preko stock galerije na MM ili L? Probao sam sinoć pojačati svjetlinu i skužio da nakon uređivanja ne spremi sliku.
Skini si Snapspeed ili Pixlr ili Google photos, sve je okej za uređivanje slika.
Nakon ažuriranja googleovih "fotografija" je proradilo.