LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.227.087
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: LG G3 - Rasprava

Kada možemo ocekivat 6.0..ocito nikad necemo dobiti 5.1..

15 godina
galinjo24 kaže...

I ja se pitam, ne kužim gdje je zapelo da ne izlazi 5.1

13 godina
neaktivan
ERROR1911 kaže...
galinjo24 kaže...

I ja se pitam, ne kužim gdje je zapelo da ne izlazi 5.1

A izašao je G4 i pali smo u drugi plan, nažalost. Po meni možemo očekivati isto u vrijeme kada je G2 dobio 5.0, a to će biti negdje 2-3mj. sljedeće godine ako se ne varam?

15 godina

Tako sam i mislio..šta mislite hoce li g2 dobiti 6.0..recimo kod sonya z1 ce ga dobiti...

15 godina
LG G3 - Rasprava

Dali je tko od vas naručivao s ebaya maskicu Quick Circle Clear Window Flip Case Cover? Ako je dali ima kakvi provjerni link?

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Pozdrav dvoumim se izmedu z3compact i g3,eh sad oni koji su imali oba moba molim za misljenje.A one koji nisu samo preporuku i zasto bas taj model

16 LG G3
0 Z3 compact

0 0 hvala 0
15 godina
exilestar kaže...

Pozdrav dvoumim se izmedu z3compact i g3,eh sad oni koji su imali oba moba molim za misljenje.A one koji nisu samo preporuku i zasto bas taj model

Nije ti baš dobro postaviti ovdje glasanje..svi ce dati glas za g3..ipak je ovo g3 tema ...hehe

15 godina
neaktivan

Može preporuka nekog stabilnog AOSP rom-a baziranog na 5.1 ?? Vidim na xda da ih ima nekoliko ali bi volio čuti nešto iz prve ruke. (sve ovo pod pretpostavkom da je ispravljen bug "back has stopped working" :) Hvala.

Samsung Galaxy Note II :)
9 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Zanima me kako se G3 ponasa u gamingu,tj pri igranju zahtjevnijih igrica tipa "NOVA 3" i "DEAD TRIGGER 2"

0 0 hvala 0
15 godina
exilestar kaže...

Zanima me kako se G3 ponasa u gamingu,tj pri igranju zahtjevnijih igrica tipa "NOVA 3" i "DEAD TRIGGER 2"

Rastura

14 godina
Dardevil kaže...

Iako sam mislio da neću, ipak sam danas rootao svoj G3 i sad skidam CloudyRom, pa ćemo se malo poigrat sa telefonom

i kakvi su dojmovi? ja nikako da nađem vremena, ali ću svakako

i7 power!
15 godina
neaktivan
koorpa kaže...
Dardevil kaže...

Iako sam mislio da neću, ipak sam danas rootao svoj G3 i sad skidam CloudyRom, pa ćemo se malo poigrat sa telefonom

Ja ga koristim već neko vrijeme i otkad su ubacili ove stvari sa G4 (launcher, app za poruke, dialer itd.) meni je super. Samo mi više na živce ide ovaj glupi bug sa "back has stopped working" pa razmišljam da odem na neki AOSP rom na 5.1 ....

13 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Pa stavi si nova launcher i problem rijesen.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
koorpa kaže...
Dardevil kaže...

Prvi dojmovi odlični, vizualno je sve kao na G4, zasad nikakav bug nisam našao, nemam čak ni one poruke "natrag je zaustavljen" koja mi se znala pojaviti na stock romu. 

10 godina
goranbm kaže...

Može preporuka nekog stabilnog AOSP rom-a baziranog na 5.1 ?? Vidim na xda da ih ima nekoliko ali bi volio čuti nešto iz prve ruke. (sve ovo pod pretpostavkom da je ispravljen bug "back has stopped working" :) Hvala.

taj navedeni bug ne postoji na aosp romovima naravno..

mogu ti preporuciti Resurrection Remix na kojem sam sad, a probaj i Blisspop, ili XenonHD

13 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Pozdrav, hoće li mi raditi 3g ili 4g ako uzmem D850 model G3? Gledao sam malo GSM areni o kojim se frekvencijama radi i čini mi se kako bi moglo funkcionirati

0 0 hvala 0
16 godina
mkovnet kaže...

Pozdrav, hoće li mi raditi 3g ili 4g ako uzmem D850 model G3? Gledao sam malo GSM areni o kojim se frekvencijama radi i čini mi se kako bi moglo funkcionirati

brijem da oce

battletag:MasnaKrvavic#2275
13 godina
LG G3 - Rasprava

Pozdrav 

Trebao bih savjet od strucne ekipe koja ima G3. Naime imam xperiu z vec godinu i 8 mjeseci i osjecam da je doslo vrijeme za prelazak na nesto novije. Za oko su mi zapeli s5 i g3. E sad molio bih vas da mi kazete vasa iskustva osobna s g5 sto se tice baterije,performansi i samog sustava. Gledam po internetu da su neki stavili rom od g4 na njega pa da li netko ima iskustva i s tim? Najvise me muci baterija jer sam dosta zahtjevan korisnik ,a na mojoj z baterija se stvarno brzo trosi. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

jel stvarno istina da g3-ojke više štekaju ako su kupljene u vipu? jel se može to kako popraviti nekim custom romom?

0 0 hvala 0
16 godina
htc123 kaže...

jel stvarno istina da g3-ojke više štekaju ako su kupljene u vipu? jel se može to kako popraviti nekim custom romom?

kupio u vipu, g3 32 gb , i nist ne steka...savršeno radi cak nema potrebe za custom rom

17 godina
LG G3 - Rasprava

ja sam nedavno od t-hta dobio otkljucani lg g3 16gb sa 2gb rama i radi perfektno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
LG G3 - Rasprava

mob je odličan, baterija je odlična

i7 power!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - Rasprava

oce ko kupit?

imam ga par dana odmah  sam kupio torbicu za njega..

jednostavno mi ocigledno ne treba ;:/

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
dado16 kaže...
htc123 kaže...

kupio u vipu, g3 32 gb , i nist ne steka...savršeno radi cak nema potrebe za custom rom

aha..naletio da negdje netko to spominje pa gledam koji vrag. 

inače to "savršeno", ako može malo pojašnjenja..thx

vidim da ima tu pojedinaca koji kukaju o štekanju itd pa me zanima šta za njih znači "štekanje"

npr.

1. zasmeta me kad s defaultnim launcherom otvaram "app drawer"  (brzo je, ali ne glatko kao s nova launcherom)

2. prvo pokretanje aplikacija duže traje nego drugo koje je ajmo reć "instant" (ok, kad se jednom dignu rade u pozadini), ali svejedno ako otvorim aplikaciju neku i odem "back" umjesto "home", dize ju "duze" (naravno ne mislim tu da to traje pun q vremena nego nije "instant")

3. kad prolazim po settingsima isto imam osjećaj da nije baš onako kako bi možda trebalo biti, možda je to stvar subjektivne prirode

4. kad otvorim poruke i sad idem birat neke poruke i probat ih otvorit, isto nije baš najbrže

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.8.2015 15:50 (htc123).
16 godina
htc123 kaže...
dado16 kaže...
htc123 kaže...

aha..naletio da negdje netko to spominje pa gledam koji vrag. 

inače to "savršeno", ako može malo pojašnjenja..thx

vidim da ima tu pojedinaca koji kukaju o štekanju itd pa me zanima šta za njih znači "štekanje"

npr.

1. zasmeta me kad s defaultnim launcherom otvaram "app drawer"  (brzo je, ali ne glatko kao s nova launcherom)

2. prvo pokretanje aplikacija duže traje nego drugo koje je ajmo reć "instant" (ok, kad se jednom dignu rade u pozadini), ali svejedno ako otvorim aplikaciju neku i odem "back" umjesto "home", dize ju "duze" (naravno ne mislim tu da to traje pun q vremena nego nije "instant")

3. kad prolazim po settingsima isto imam osjećaj da nije baš onako kako bi možda trebalo biti, možda je to stvar subjektivne prirode

4. kad otvorim poruke i sad idem birat neke poruke i probat ih otvorit, isto nije baš najbrže

1-4 = nemam tih problema, neznam jel netko picajzla pa mjeri stopericom koliko treba u milisekundama da otvori, al meni nema štekanja, sve klizi kako bi se reklo.... imam jos 3 android uredaja ni jedan nije priblizno brz kao ovaj, jedino windows phone moze stat u tu kategoriju...Procitao sam da ima i bugova u stock romu, no evo ja nisam naletio ni na jedan... sve radi, od aplikacija,kamere,hd snimanje, do launchera poruka, poziva itd....

10 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

a ono, pokušavam sam sebe uvjerit da nisam picajzla..pogotovo jer ne mijenjam mob svakih mjesec dana, ali nikako da mi sjedne kako treba taj "app drawer" kako treba, pogotovo kad zastuca i definitivno na porukama osjetim zastajkivanje kad ih pokusavam otvarat i ono npr. gmail, otvori ali nije instant..odem home, ponovo i otvori instant, odem back i probat ponovo i kao da ju prvi put otvara..
 jel ima smisla tako nesto reklamirat ili cu lagano dobit odjeb?
i da, prvi put kad sam ga upalio pisalo mi je da se sustav nadograđuje i maloprije kad sam radio hard reset ista stvar..jel su tu mislilo na 5.0 nadogradnju ili? sta ne bi ona trebala ostat nakon hard reseta?

0 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - Rasprava

Pitanje u vezi pukotine na mikrofonu: sta zamijene ?

ja

0 0 hvala 0
16 godina
LG G3 - Rasprava

pao mi je mob, razbijeno prednje staklo

trebam savjet gdje popravljati i koliko traje

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mazy651 kaže...

Pozdrav 

Trebao bih savjet od strucne ekipe koja ima G3. Naime imam xperiu z vec godinu i 8 mjeseci i osjecam da je doslo vrijeme za prelazak na nesto novije. Za oko su mi zapeli s5 i g3. E sad molio bih vas da mi kazete vasa iskustva osobna s g5 sto se tice baterije,performansi i samog sustava. Gledam po internetu da su neki stavili rom od g4 na njega pa da li netko ima iskustva i s tim? Najvise me muci baterija jer sam dosta zahtjevan korisnik ,a na mojoj z baterija se stvarno brzo trosi. 

Bolje G3 nego S5. Puno kompletniji mobitel od S5. Po trajanju baterije ne možeš uspoređivat Z i G3.

Ako ti je trajanje baterije najbitnije onda gledaju Z3 compact, Z3, LG G2, Meizu MX4...

G3 ti ima QHD ekran koji je najveći potrošać struje.,i koliko se sjećam brzo se baterija troši priliko surfanja na 3G ili 4G. Sve ostalo G3 ima perfektno.

htc123 kaže...

Nema razlike. 

bender_007 kaže...

Pitanje u vezi pukotine na mikrofonu: sta zamijene ?

Ja sam je dobio nakon 2-3mj i nisam mijenjao. Raskopali bi mi cijeli mob a možda bi se to ponovno dogodilo. Imao sam ga godinu dana i nije bilo nikakvih problema. Prodao sam ga s tim.

15 godina
neaktivan
digitall kaže...
goranbm kaže...

taj navedeni bug ne postoji na aosp romovima naravno..

mogu ti preporuciti Resurrection Remix na kojem sam sad, a probaj i Blisspop, ili XenonHD

Ima li taj Resurrection kakvih većih bugova ili sve šljaka ?? :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice