LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.227.094
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: LG G3 - rasprava
BOGDO kaže...
stiffler kaže...
MrRango kaže...

Kako se kreću cijene Spigen oklopi za ovaj mobitel

Gledam po ovim internet oglasima po 20 KM su, da li su originalni, ili su i to lijeve neke kopije

:D :D

EDIT: Uglavnom gledam ove Slim Armor oklope.

Original: http://www.ebay.com/itm/Spigen-LG-G3-Case-SLIM-PROTECTIVE-Case-Slim-Armor-SERIES-/201200001126?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item7481ea681e

vrijedi svake lipe, odlična !!!

Meni osobno prevelika. 

Ja sam prešao s nje na LG Slim Guard

14 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

20 dolara za masku? nebi da je od zlata

imam neku od 29kn ultra tanku TPU maskicu, radi jednak posao kao i te skuplje

2 5 hvala 0
12 godina
neaktivan
stiffler kaže...
BOGDO kaže...
stiffler kaže...
MrRango kaže...

Gledam po ovim internet oglasima po 20 KM su, da li su originalni, ili su i to lijeve neke kopije

Original: http://www.ebay.com/itm/Spigen-LG-G3-Case-SLIM-PROTECTIVE-Case-Slim-Armor-SERIES-/201200001126?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item7481ea681e

Meni osobno prevelika. 

imam ju i ja orginal slažem se pre FAT je za đep uskoro mjenajm dao sam 200kn za nju preko ebaya...uglavnom narucujem ovo PRE SICK JE https://dbrand.com/shop/lg-g3

16 godina
Ja mrzim skinove.

Usla mi je mrtva prasina izmedu naljke i headphone jacka i pocelo je svugdje ulazit, narucio sam sa slickwrapsa koji je kao najbolji.

Uglavnom teza zahebancija za cistit.

SlimArmor do jaja.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hrhttp://500px.com/mihovilm
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

5.0l "home stoped working".

Desilo mi se 4-5 puta od jucer nakon updatea.

Ima li tko isti problem i koje je rjesenje?

I Don't Give A Damn

0 0 hvala 0
11 godina
LG G3 - rasprava

5.0

Problem taj da sam uredno spojen na kucni ruter ali mi pise da mi je i ternet nedostupan a pokazuje da je uredno spojen.Suprugina xperia z i moj note 2014 su uredno spojeni i rade ali g3 nikako.Nakon nadogradnje sam ga i vratio na tvornicke postavke tak da vise neznam sta mu je.Nikako mi se nesvida ova nadogradnja,ima jos tko sa ovakvim problemom

tomas
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Akira kaže...

5.0l "home stoped working".

Desilo mi se 4-5 puta od jucer nakon updatea.

Ima li tko isti problem i koje je rjesenje?

Meni se zna dogoditi da kad izlazim iz neke aplikacije i kad nekoliko puta stisnem onako brzo back tipku da mi pise "back has stoped working".... Inače sam na V20E i to CSE flash.

Samsung Galaxy Note II :)
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Evo napravio sam factory reset i krenuo od nule bez app backup recovery-a.

Vidjet cu tokom dana dali je pomoglo.

EDIT: Isto sam na 20e, OTA update.

I Don't Give A Damn
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.12.2014 9:17 (Akira).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Bio na V10nešto (ne sjećam se koji, zadnji dostupan preko OTA, VIP mreža). Kažem sebi pričekat ću jedno mjesec dana prije stavljanja 5.0 dok se ne pokrupaju bugovi. Vidim na forumu da V20e radi ok i nadogradim dan nakon što je izašla.

Niti jedan program nije dodan niti maknut nakon upgradea na 5.0. Međutim sada baterija preko noći sa isključenim mobile data padne za 10%, a prije bi pala 1-2%. Ne znam otkud to.

Nestala je ona funkcionalnost da kad se drži power button nekoliko sekundi, da se na dnu izlistaju tri sličice za odabrati sound profile. Sada za stavit mobitel u silent mode moram unosit lozinku i to radit iz padajućeg menija. Umjesto da to napravim odmah iz lock screena, sada imam jedan korak više, nepotrebno. Am I missing something, može li se to negdje uključiti?

U task manageru klikom na "Clear all", tijekom brisanja stoji poruka "Clearing all...", čija pojava postupak čini sekund dužim. Potpuno nepotrebno i iritantno.

Stavio ga sad na punjač i nakon par minuta kucnem dva puta po ekranu, upali se onaj plavi led, ali ekran se ne pali. Ono što je upalilo je držanje power buttona nekoliko sekundi, što je mob restartalo. Wtf?

I da, boot traje nešto duže nego na kitkatu. Bar meni.

Ne znam za ostale, naravno da svatko ima svoja mišljenja i iskustva, ali meni osobno android L nije ništa novog donio osim što se češće iznerviram zbog stvari koje više nema ili ne rade.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

Prijatelju probaj flashati nanovo (CSE flash) 20e verziju, meni svi ti bugovi koje imaš su nepostojani, s tim da taj silent mod nemam ni ja, ali meni ne treba jer mi tasker pali kad treba :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Palo mi je i to na pamet, ali onda moram sve aplikacije vraćati nazad, a ima ih dooosta. Nije to toliki problem, Helium je vrlo dobar alat za to koji radi bez roota, ali onda moram iznova aktivirat sve mbakinge i mtokene koji misteriozno prestanu radit nakon clean flasha. A to znači odlazak po bankama i pribavljanje aktivacijskih kodova, što je nešto što ipak ne želim radit.

Čekam upgrade u nadi... :)

14 godina
odjavljen
Jopa123 kaže...

Palo mi je i to na pamet, ali onda moram sve aplikacije vraćati nazad, a ima ih dooosta. Nije to toliki problem, Helium je vrlo dobar alat za to koji radi bez roota, ali onda moram iznova aktivirat sve mbakinge i mtokene koji misteriozno prestanu radit nakon clean flasha. A to znači odlazak po bankama i pribavljanje aktivacijskih kodova, što je nešto što ipak ne želim radit.

Čekam upgrade u nadi... :)

Onda ti je preostalo da čekaš :/

13 godina
neaktivan
HT puatio v20E.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
15 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ljudi gdje skinuti najbolju verziju 20e ?? moze neki link!

Hvala puno.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Jesu stvarno maknuli widgete na lock screenu ili sam ja corav? :)

Zivcira me okrugli sat, mrzim okruglo osim na zenama. :)

I ovo tamnjenje ekrana kada se dode do kraja scrolla je tipicna nepotrebna glupost a izbacili su lock screen widgete, wtf lg??

Navikao sam se na 4.4.2 i sad me ove sitnice iritiraju na 5.0l.

A ne volim dodatne aplikacije skidati za lock screen jer mi je double tap to wake super stvar.

Hmm... pere me pms :) mozda se zivciram bezveze. Hahahha

I Don't Give A Damn

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
donsale98 kaže...

Ljudi gdje skinuti najbolju verziju 20e ?? moze neki link!

Hvala puno.

Ne znam bas za najbolju, al one malo losije 20e imas na xda.. bilo je linkova tu u temi prije 3 dana..

14 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

Baterija me oduševljava, 4G je upaljen, Wifi upaljen, Lokacija upaljena, Auto brightness i Sync, slike pogledajte, sve vam govore :)

0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Akira kaže...

Jesu stvarno maknuli widgete na lock screenu ili sam ja corav? :)

Zivcira me okrugli sat, mrzim okruglo osim na zenama. :)

I ovo tamnjenje ekrana kada se dode do kraja scrolla je tipicna nepotrebna glupost a izbacili su lock screen widgete, wtf lg??

Navikao sam se na 4.4.2 i sad me ove sitnice iritiraju na 5.0l.

A ne volim dodatne aplikacije skidati za lock screen jer mi je double tap to wake super stvar.

Hmm... pere me pms :) mozda se zivciram bezveze. Hahahha

kak maknes okrugli sat?

16 godina
PC - stručnjak kaže...
HT puatio v20E.

:(

LoL EU West - KingNothing666
15 godina
Nvidia GTX 680 kaže...
stiffler kaže...
BOGDO kaže...
stiffler kaže...
MrRango kaže...

Meni osobno prevelika. 

imam ju i ja orginal slažem se pre FAT je za đep uskoro mjenajm dao sam 200kn za nju preko ebaya...uglavnom narucujem ovo PRE SICK JE https://dbrand.com/shop/lg-g3

Je debela je al štiti, malo narusava tanašni izgled samog moba al eto negdje dobiš negdje zgubiš, bitno da mi je mob siguran. Btw naručio ovo pa kad dojde postam slike.

ASUS ROG G750JX / LG G3 2/16
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Na 4.4.2 se mogao promjeniti widget na lock screenu od sata da ne bude okrugli. Na 5.0 nema vise widgeta na lock screenu.

Nadam se da ce neki update to popraviti.

Za sada ti je rjesenje neki app za lock screen.

I Don't Give A Damn

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

Vidim ja netko mi lupa TD-ove, za post u vezi baterije mislim, nije da me smetaju, nego bih volio da se ti ljudi izjasne u čemu se ne slažu da imamo lijepu i konstruktivnu raspravu :)

2 3 hvala 0
17 godina
MARKOZD15 kaže...

Baterija me oduševljava, 4G je upaljen, Wifi upaljen, Lokacija upaljena, Auto brightness i Sync, slike pogledajte, sve vam govore :)

Meni ovo izgleda prilično okej. 2 i pol sati sota na 4g-u uz upaljen wifi i stand by od 11 sati i još je ostalo 51%. Sasvim dobro.

14 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

Ma znam, al ima ljudi koji se ne slažu pa bih volio vidjet da se izjasne.. Meni je ovo oduševljenje jer sam prije imo Nexus 5 koji bi uz ovo korištenje bio dva do tri puta na punjaču

0 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Stoooo mu gromova, suzdržavam se od psovanja da ne dobijem doživotni ban.

Trebao predstavljat projekt jutros, alarm nije zvonio. Poludit ću.

Lijepo sam stavio tick na "ring alarm even in silent mode" u settingsima od alarma i g**no jedno i dalje zvoni bez zvuka (pojave se tipke se snooze i dismiss ali nema zvuka)?

Kako da ovo namjestim osim da ga bacim u smeće i kupim normalan mobitel?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Jopa123 kaže...

Stoooo mu gromova, suzdržavam se od psovanja da ne dobijem doživotni ban.

Trebao predstavljat projekt jutros, alarm nije zvonio. Poludit ću.

Lijepo sam stavio tick na "ring alarm even in silent mode" u settingsima od alarma i g**no jedno i dalje zvoni bez zvuka (pojave se tipke se snooze i dismiss ali nema zvuka)?

Kako da ovo namjestim osim da ga bacim u smeće i kupim normalan mobitel?

Pa ako se ti isključivo oslanjaš na to da te mobitel budi, onda stvarno stoooo mu gromova...

14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Zanimljivo, niti meni nije zvonio danas ujutro...

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Pa nikad mi se nije dogodilo da alarm ne zvoni, osim na iPhoneu jedno vrijeme kada je softverska nadogradnja nesto zeznula (mislim da se zvalo alarm-gate). Das puste pare za mobitel a ovo te doceka. Alarm radi u vibrate modu, ali ne radi u silent modu (ili ti ga po novome do not disturb). Ne razumijem cemu onda postavka u settingsima od alarma?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

Pa ako si uključio do not disturb trebo si staviti aplikaciju 'sat' kao iznimku 

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

Pa ako si uključio do not disturb trebo si staviti aplikaciju 'sat' kao iznimku 

Na Androidu 5.0 ne postoji više Silent Mode. Postoji "Sound", "Vibrate" i "Do not disturb". Mogu se dodati iznimke za Do not disturb, ali na popisu aplikacija nema sata.

Alarm zvoni kada je mobitel u Vibrate modu, ali ne zvoni kada je u "Do not disturb", iako je kvakica podešena u settingsima od sata.

Ja želim preko noći držati uključenim "Do not disturb" ili ti ga bivši "Silent", tako da mi ostanu svi propušteni pozivi i primljeni sms-ovi. Ne želim vibraciju jer ako me neko zove, vibracija me probudi. Želim mobitel u silent modu, a da alarm radi.

EDIT: Eureka!

Naime, kada se uđe u "Do not disturb" mode, treba pritisnuti "Volume down" tipku i odabrati "PRIORITY". Ono što je zbunjujuće je da se u status baru pojavi ikonica za vibraciju uz koju se nalazi mala zvjezdica. Unatoč ikonici za vibraciju u status baru, pri pozivima i porukama mobitel ipak NE vibrira, a alarm zvoni.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.12.2014 14:30 (Jopa123).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice