LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.087.068
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
LG G2 tema

Ostavi na CDMA kako i je. Imas upute i u uputama je tocno tako na slici.

Bitno je ono ispod sto odaberes. Znaci NE cse kliknuti.

CSE ce ti obrisati sve dok normalni nece.

ja

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G2 tema

Pozdrav!

https://www.youtube.com/watch?v=Q49Yf7inuiw  Dakle, imam ovakav problem. Zna li tko do čega je ili u najboljem slučaju kako ga riješiti? Hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
Re: LG G2 tema

Još jedan upit, sorry. U download modu crvenim slovima piše rooted. Ja ga nisam rootao, kupljen je u VIPu i jedini sam korisnik. Jedino sam ga otključao na sve mreže.

14 godina
neaktivan
ivosab kaže...

Još jedan upit, sorry. U download modu crvenim slovima piše rooted. Ja ga nisam rootao, kupljen je u VIPu i jedini sam korisnik. Jedino sam ga otključao na sve mreže.

To tako svima pise kada ga update-as

16 godina

Dali USB debugging treba biti uključen ili isključen kad flasham?

15 godina
marijan88 kaže...

Pozdrav!

https://www.youtube.com/watch?v=Q49Yf7inuiw  Dakle, imam ovakav problem. Zna li tko do čega je ili u najboljem slučaju kako ga riješiti? Hvala!

hard reset telefona..ako se opet događa...pokušat flashat novi rom..ak se opet desava negine servis{#}

13 godina
ivosab kaže...

Dali USB debugging treba biti uključen ili isključen kad flasham?

Svejedno. Preporucam falshanje iz download moda, posto ce ga on svakako ubaciti u dload mode.

ugasis g2. Drzis   volume up i spojis na komp.

I onda flashas. Ugasi antivirusni alat za svaki slucaj.

ja
14 godina
marijan88 kaže...

Pozdrav!

Evo kolega imao isti problem, poslao na servis! Nakon mjesec i pola dana mu dosao sa servisa. Odgovor: Navedeni kvar je uocen i popravljen zamjenom zaslona, folije i glavnog modula sa imei: Xxx

Pare nisu problem , para se nema ! :D
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.11.2014 23:23 (glazZ).
15 godina
neaktivan
LG G2 tema

U kojem servisu u Zagrebu ili Varaždinu bi mogao obaviti zamjenu baterije i kolika je cijena otprilike?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G2 tema

Hvala na odgovorima. Izgleda da mi servis ne gine.

0 0 hvala 0
15 godina

Nemam ovaj mobitel, ali pratim temu. Jedno od rjesenja u komentarima je bilo ovo

Hy I also faced the same issue, I switched off the knock-knock feature after that flicker is not happening

Nokia Lumia 925 & Windows phone 8.1 FTW
10 godina
neaktivan
Nocio kaže...

Nemam ovaj mobitel, ali pratim temu. Jedno od rjesenja u komentarima je bilo ovo

Hy I also faced the same issue, I switched off the knock-knock feature after that flicker is not happening

Isprobao sam to prije nego sto sam ovdje zatrazio pomoc, nije pomoglo. Inace ekran radi savrseno, samo sto je to podrhtavanje ekrana prilicno iritantno

14 godina
neaktivan
FCA00000 kaže...

U kojem servisu u Zagrebu ili Varaždinu bi mogao obaviti zamjenu baterije i kolika je cijena otprilike?

U ovlastenom je cca 250-300 kn mislim. Nemam sada tocno koji je ovlasteni ali u papirima bi trebalo pisati

15 godina
neaktivan
LG G2 tema

MMM Agram servis, hvala :)

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
LG G2 tema

kolko vrijedi 3 mjeseca stari g2 32gb, ocuvan i minimalno koristen?

0 0 hvala 0
15 godina
ibosilj kaže...

2000kn

16 godina

Konačno flashao H.kdz na LG g2. Primjećujem da je nešto brži. Baterija odlična. Jedino jedna sitna greška, nema zvuka prilikom zaklučavanja odnosno otključavanja zaslona iako je postavljena kvačica. 

14 godina
LG G2 tema

Kod mene na H sve radi za sad. Mozda ti je stisano na slideru od zvuka pa zato nema :/

Pare nisu problem , para se nema ! :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ibosilj kaže...

2000 ukoliko imaš garanciju ostvarivu u RH

14 godina
LG G2 tema

Ajd kad već drugi pitaju pitat ću i ja.

Procjena za G2 32gb bijeli,vip,samo upaljen radi provjere i spremljen u kutiju,folije su na njemu,znači samo sam primio uređaj u ruke upalio i ugasio i spremio,pa ako nije problem procjena nekakva.

Po mom mišljenju 2300-2400,a volio bih čuti i vaša mišljenja :)

EDIT

Još 1 pitanje,dali postoji mogučnost besplatnog otključavanja sim-a?

Sony M2,Z1c,Z3.Samsung N7100, kontakt:evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.11.2014 22:46 (kruskar).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
kruskar kaže...

Procjena za G2 32gb bijeli,vip,samo upaljen radi provjere i spremljen u kutiju,folije su na njemu,znači samo sam primio uređaj u ruke upalio i ugasio i spremio,pa ako nije problem procjena nekakva.

EDIT

Ja sam prije 6 mjeseci kod jednog gospodina uzeo isto novi ko tvoj, znaci samo upaljen folija i sve na njemu, u kutiji za 2100. Garancija i zakljucan na vio (iako to sad ne znaci nista kad se moze otkljucat za $2) Mislim da sam tada jako dobro prosao, i dosta sam spustio cijenu jer je covjeku trebao keš. Pa ti hocu reci da cisto sumnjam da ti vrijedi toliko, vrijedi 2000 i to je to

EUNE: RayzCRO
14 godina
Rayz00 kaže...
kruskar kaže...

EDIT

Ja sam prije 6 mjeseci kod jednog gospodina uzeo isto novi ko tvoj, znaci samo upaljen folija i sve na njemu, u kutiji za 2100. Garancija i zakljucan na vio (iako to sad ne znaci nista kad se moze otkljucat za $2) Mislim da sam tada jako dobro prosao, i dosta sam spustio cijenu jer je covjeku trebao keš. Pa ti hocu reci da cisto sumnjam da ti vrijedi toliko, vrijedi 2000 i to je to

E to me sam zanimalo,hvala.

Na njušci ću probat s 2300 pa ako prođe prođe,prvi koji ponudi 2 soma nek dojde po fon.

Sony M2,Z1c,Z3.Samsung N7100, kontakt:evilmage007@gmail.com skype evilmage007
16 godina

kupljen u vipa? .. jesi siguran da je tvoj G2 32Gb model? Jer koliko znam svi operateri kod nas prodaju 16Gb verziju.. :/

btw 2000-2200kn za 32gb model, s dvogodisnjim garantnim listom je po meni super cijena :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.11.2014 18:15 (PiXeLsss).
16 godina
neaktivan
LG G2 tema

Koju maskicu koristite? Imam viška jednu kao na slici pa ako kome treba, pm me {#}

Now the only thing a rambler needs is a suitcase and a gun. The only time he’s satisfied is when he’s on the run.
Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Jučer kupio g2 za 1450kn crveni na sve mreže s jamstvom još 22 mj i maskicom :D Imao sam sreće doduše i cjenkao sam se ali eto prehappy sam :D

Za 1700 se mogu naći ovi od 16gb stoga je 2k plafon za 32gb ako imas jamstvo od vipa, u što sumnjam jer su svi 16gb kod njih uvijek bili

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Jučer kupio g2 za 1450kn crveni na sve mreže s jamstvom još 22 mj i maskicom :D Imao sam sreće doduše i cjenkao sam se ali eto prehappy sam :D

Za 1700 se mogu naći ovi od 16gb stoga je 2k plafon za 32gb ako imas jamstvo od vipa, u što sumnjam jer su svi 16gb kod njih uvijek bili

To mi je bas prenisko, ili si ti izradio njega, ili je ne daj Boze neki problem s mobom pa on izradio tebe... {#}

EUNE: RayzCRO
13 godina
LG G2 tema

Slažem se da je prenisko, dogovorili se 1600 kao ko nov, vidio par crtica po rubovima, sitnica, nis po ekranu i ponudio 1400, reko 1450 i furam te doma ja reko može :D

Sve šljaka, sve provjerio, jamstvo u redu, baterija 70 posto preostalo od 6h ujutro imam 2:30 h SoT. 4g i wifi upaljeni nikakav power saving.

ME HAPPY :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
maks0806 kaže...

Slažem se da je prenisko, dogovorili se 1600 kao ko nov, vidio par crtica po rubovima, sitnica, nis po ekranu i ponudio 1400, reko 1450 i furam te doma ja reko može :D

Sve šljaka, sve provjerio, jamstvo u redu, baterija 70 posto preostalo od 6h ujutro imam 2:30 h SoT. 4g i wifi upaljeni nikakav power saving.

ME HAPPY :D

Stari za tu lovu, čista desetka.. Za 1400 idu već XZ i sl, a G2 ih za marendu popapa

13 godina
LG G2 tema

Ma znam haha. Ovi mi je ja mislim 4ti g2. Htio sam isprobati crveni zbog matte finisha. Mob u prosjeku imam 3-4 dana i onda mjenjam-prodam. Ovaj će vjerojatno dulje izdržati :D

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
marijan88 kaže...
Nocio kaže...

Isprobao sam to prije nego sto sam ovdje zatrazio pomoc, nije pomoglo. Inace ekran radi savrseno, samo sto je to podrhtavanje ekrana prilicno iritantno

Imao sam isti problem (samo što se s vremena na vrijeme pojavljivao, dakle nije bio konstantan) s prvim G2, to je dosta čet problem. 

Ma niša tu ne pomaže previše... a servis ti neće pomoć...nakon 5,6 dana reći će ti da je mobitel tehnički ispravan kao što su to i meni rekli.

Jedino što donekle pomaže je aplikacija dim screen ili tako nešto koja ti stavi preko ekrana jedan layer ... s time smanjiš kontrast mobitelu i neće treperiti, ali s druge strane narušavaš kvalitetu slike.

Ja sam problem riješio tako da sam prodao taj G2 i nakon par promjena mobitela opet kupio G2 koji nije imao taj problem :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.12.2014 12:20 (Toxx).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice