LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.025.671
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
LG G2 tema

Kako vam je pukao ekran na G2...pad bez maske i zastite ili sa maskom?

0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

To je bratićev mob, pao mu je bez maske dok je radio na beton. Al frend ima isto g2, bio mu se punio na podu, bio je naslonjen na lajsnu na laminatu, i samo mu je skliznuo i prepolovio mu se touch. Tako da mi se čini da g2 dosta lako puca

Ako sam nešto progriješio, ispravite me. :D Mlad sam, još učim! :D
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.3.2016 9:00 (Tony1999).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

uspjeo sam polje desetak pokusaja rootati svoj lg g2, preko one click root, zatim sam preko auto rec instalirao twrp, skinuo cloudy 3.3 i stavio ga na mob.... kad sam ugasio mob da udem u recovery mob se samo ugasio nisam mogao uci ni u download mode niti u recovery niti ga mogu upaliti... na punjacu nereagira, a kad ga spojim na komp cuje se zvuk da je mob prikljucen ali se otvori desetak particija valjda sva slobodna slova koje nekoristi komp... i sve treba formatirati to je sve sto mogu 
sta da radim?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: LG G2 tema

Probaj držat power tipku desetak sekundi ili više tj. dok se ne pojavi lg logo.

16 godina
LG G2 tema

Moj LG G2 je u prodaji, koga interesira info u PM

0 0 hvala 0
12 godina
lanmyvu kaže...

uspjeo sam polje desetak pokusaja rootati svoj lg g2, preko one click root, zatim sam preko auto rec instalirao twrp, skinuo cloudy 3.3 i stavio ga na mob.... kad sam ugasio mob da udem u recovery mob se samo ugasio nisam mogao uci ni u download mode niti u recovery niti ga mogu upaliti... na punjacu nereagira, a kad ga spojim na komp cuje se zvuk da je mob prikljucen ali se otvori desetak particija valjda sva slobodna slova koje nekoristi komp... i sve treba formatirati to je sve sto mogu 
sta da radim?

Skini SRK TOOL, s njim ces to srediti

Opcija 2 je skidanje linuxa, particija

ja
11 godina
neaktivan
bender_007 kaže...
lanmyvu kaže...

sta da radim?

probao dva puta preko srk napraviti unbrick i nisam mogao, odradi sve kako i ovaj jedan na youtubu al problem ostaje

jedino ako bi trebao nesta drugo raditi u SRK programu... trebam nekakva uputstva kako se koristi u rijesavanju mog problema

ako neuspijem nikako preko SRK onda kao sto si rekao taj neki linuks, ali tu pogotovo trebam instrukcije... hvala na razumjevanju 

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.3.2016 22:56 (lanmyvu).
12 godina
LG G2 tema

Sto preporucate cloudly 3.3 ili neki drugi rom?

0 0 hvala 0
12 godina
lanmyvu kaže...
bender_007 kaže...
lanmyvu kaže...

sta da radim?

probao dva puta preko srk napraviti unbrick i nisam mogao, odradi sve kako i ovaj jedan na youtubu al problem ostaje

jedino ako bi trebao nesta drugo raditi u SRK programu... trebam nekakva uputstva kako se koristi u rijesavanju mog problema

ako neuspijem nikako preko SRK onda kao sto si rekao taj neki linuks, ali tu pogotovo trebam instrukcije... hvala na razumjevanju 

Gdje stane? Inace je srk tool lagan za koristiti.

Sto se tice linuxa tu ti prvenstveno trebaju fajlovi: http://downloads.codefi.re/autoprime/LG/LG_G2/D802/Stock_Firmware/10b_EUR_16G_partitions

Klik -- NE desni klik

1. vmware

2. slax, knoppix ili ne drugi koji nije automatiziran ko ubuntu

djelomicne upute

nemoj flashati twrp

za upute - to javi kad budes online

ja
12 godina
LG G2 tema

Bender 007
uspio sam mu preko SRK ukloniti brick
proradilo je moze i u download mode i u recovery ali sljedeci je problem
skinuo sam mu kk rom ii stavio ga preko lg flash tool 2014 i proslo je sve, napravio sam factory reset ali kad se mob upali, nema onih pocetnih postavki kao kad prvi put upalis mob sa novim romom niti ima dolje na dnu one tri tipke da mozes ici nazad ili odmah na pocetni zaslon
nego mi se upali neki test...
jel to do kit kat roma ili? da skinem lolipop pa stavim nekuzim
i da kad sam stavljao kit kat u download modu pise da je rootan, mislio sam da ce se izbrisati sa stavljanjem novog roma, ali nise izbrisalo probao sam dva puta dizati kit kat i uvjek pise da je mob rootan, iako bi se to vec trrebalo ukloniti pri prvoj instalaciji roma
mobitel je u neku ruku vracen iz nrtvih, ali i dalje je beskoristan, jer nemoz s njim nista

kakav savjet nebi skodio sta bi mu mogao napraviti da osposobim mobitel

nisam sad dugo se igrao sa g2 pa nisam toliko vise upucen

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2016 14:42 (SIII Deny).

0 0 hvala 0
12 godina
LG G2 tema

nek flasha tot file pa onda tek lollipop(kdz)

ja

0 0 hvala 0
12 godina
LG G2 tema

mozes dati link od tog tot file, neznam sta je to... ni kako se flesha 

mob je sad kod mene dok nerjesim problem

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2016 20:35 (SIII Deny).

0 0 hvala 0
12 godina
SIII Deny kaže...

mozes dati link od tog tot file, neznam sta je to... ni kako se flesha 

mob je sad kod mene dok nerjesim problem

Stavi mu onda kdz najnoviji - refurbish - cisto da se promijeni sve jer fajlovi koje srktool flasha su stari

ja
12 godina
Stavio sam v20d od tele2 ali opet kad se palio nije bilo početne postavke mobitela, root se maknuo, ali mob je prepun bugova... Steka užasno... Napravio factory reset ali ništa nisam postigao... Jel bi taj tottot file riješio problem.. Našao sam na xda kako koristiti... Samo nez jel kad flasham tot file onda flasham lolipop rom ili... Nešta drugo
12 godina
SIII Deny kaže...
Stavio sam v20d od tele2 ali opet kad se palio nije bilo početne postavke mobitela, root se maknuo, ali mob je prepun bugova... Steka užasno... Napravio factory reset ali ništa nisam postigao... Jel bi taj tottot file riješio problem.. Našao sam na xda kako koristiti... Samo nez jel kad flasham tot file onda flasham lolipop rom ili... Nešta drugo

Imas samo stariji tot fajl, mozda nadjes i kitkat ali nema lollipop

probaj

nakon njega mozes kdz

ja
12 godina

nasao sam tot iz 2013 te
to je proslo bez problema... napokon je sve radilo (pocetni logo, pocetne postavke, led, doljnje tri tipke sve sve ali je 4.4.2 rom) poslje stavljanja tot 
odem preko lg flash toola 2014 dignuti v20d od tele2 (5.0.2) opet nema pocetnih postavki, ali ostalo koliko vidim sve radi... probat cu sad napraviti factory reset p cemo viditi

Napravio factory reset sad je sve ok, napokon rada kako bi trebao

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2016 10:10 (SIII Deny).
12 godina
LG G2 tema

Ocito CSE nije prosao iz tko zna kojeg razloga :)

Eto nek si mu pomogao

ja

0 0 hvala 0
12 godina

hvala i tebi na konkretnim savjetima

12 godina
LG G2 tema

:) tu smo da si pomognemo kad zatreba

ja

3 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
LG G2 tema

na LG firmware stranici je izasla neka novija verzija V30F za Vip 16GB modele...ako netko ima vipov pa da javi ako je dobio kakav OTA update i koja su poboljšanja?

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2016 11:36 (fikos_94).

0 0 hvala 0
13 godina
fikos_94 kaže...

na LG firmware stranici je izasla neka novija verzija V30F za Vip 16GB modele...ako netko ima vipov pa da javi ako je dobio kakav OTA update i koja su poboljšanja?

Nudi mi samo V30F od prije 6 mjeseci.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
LG G2 tema

Ne može  se skiniti , obrisan link. Netko valjda zabunom opet stavio 30f.

Prodajem poptuno novu zapakiranu bateriju za iOcean X7. Cijena 50kn + 10kn poštarina.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
LG G2 tema

Pozdrav ekipa, preporuka za neki custom rom? Evo godina i po da ga imam pa je lagano počea štekat...

0 0 hvala 0
16 godina
LG G2 tema

Svaka čast i veliko hvala Agram servisu.

Mobitel sam im poslao u ponedjeljak, u utorak ujutro sam ih kontaktirao te su rekli da će za 3 dana doći na red za pregled.

Međutim, dolazi jutros poštar, kad ono paket od njih. 

Mobitel ne samo da su brzo popravili, zamjenili su matičnu, stavili onu od 32GB (a imao sam 16), i promjenili cijeli prednji dio mobitela (ekran i ostalo). 

Stvarno su me iznenadili i priredili mi poklon za uskrs. Još jednom svaka im čast.

Praktički imam novi mobitel.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
Moj PC  
6 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Imam mob. Lg g2 i već nekoliko dana mu se trese ekran i to dosta,da ne mogu odgovoriti niti na poziv. Zna li netko nešto o tom.

0 0 hvala 0
14 godina
LG G2 tema

Pozdrav, dali je tko stavio marshmallow? ako je, kakva su iskustva, koja procedura i kolko isplativo?
I ako može kakve upute..

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
JoshSt kaže...

Pozdrav ekipa, preporuka za neki custom rom? Evo godina i po da ga imam pa je lagano počea štekat...

Factory reset i bit će kao novi...

14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Nisam već dugo koristio nijedan osim CM, pa me zanima, po vašem mišljenju i iskustvu, najbrži, najstabilniji ROM-ovi? 

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.4.2016 23:18 (ronniecc).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja sam stavio cyanogenmod 13, koji se temelji na marshmallowu 6.0.1 i mogu reći da telefon radi odlično, na Lollipou mi se znao zblesirati i zablokirati, ovdje za sada radi sve kak spada i baterije traje duže. Jedini problem je što ne radi radio (FM), ali kako ga ni prije nisam koristio ne fali mi jako. Sva uputstva oko instalacije možeš naći na  http://forum.xda-developers.com/lg-g2/orig-development/rom-official-cyanogenmod-13-lg-g2-t3264508. Obavezno pročitaj uputstva i radi kako piše i instalacija prolazi za 20-30 minuta bez greške. Naravno prije instalacije telefon treba Rootati, ali ni to nije problem ja sam to radio sa srktool-om ( uputstva http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/tools-srk-tool-useful-toos-lg-root-twrp-t3079076) išlo je bez problema. 

13 godina
neaktivan
daky kaže...

ja sam stavio cyanogenmod 13, koji se temelji na marshmallowu 6.0.1 i mogu reći da telefon radi odlično, na Lollipou mi se znao zblesirati i zablokirati, ovdje za sada radi sve kak spada i baterije traje duže. Jedini problem je što ne radi radio (FM), ali kako ga ni prije nisam koristio ne fali mi jako. Sva uputstva oko instalacije možeš naći na  http://forum.xda-developers.com/lg-g2/orig-development/rom-official-cyanogenmod-13-lg-g2-t3264508. Obavezno pročitaj uputstva i radi kako piše i instalacija prolazi za 20-30 minuta bez greške. Naravno prije instalacije telefon treba Rootati, ali ni to nije problem ja sam to radio sa srktool-om ( uputstva http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/tools-srk-tool-useful-toos-lg-root-twrp-t3079076) išlo je bez problema. 

Da li ima razlike u kameri i opcijama kamere, da li funkcionira ir remote, da li se zaista isplati prebaciti na taj novi os ?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice