Kod mene je 30b, zadnja nadogradnja od Tele2
Kod mene je 30d od Tele2
Kod mene je 30b, zadnja nadogradnja od Tele2
Kod mene je 30d od Tele2
u pravu si i kod mene je 30d
Kod mene je V30F.
Zanima me da li je resen problem sa onim noise canceling mikrofona prilikom snimanja video klipa i da li je takodje resen problem sa Low Framerate-om prilikom nocnog snimanja?
Prodao sam telefon pa se razmisljam izmedju s4 i g2, pa jedino sto me sprecava kod kupovine g2 su ovi problemi sa kamerom, dobro poznati od kad je telefon izasao.
Zanima me da li je resen problem sa onim noise canceling mikrofona prilikom snimanja video klipa i da li je takodje resen problem sa Low Framerate-om prilikom nocnog snimanja?
Prodao sam telefon pa se razmisljam izmedju s4 i g2, pa jedino sto me sprecava kod kupovine g2 su ovi problemi sa kamerom, dobro poznati od kad je telefon izasao.
Kada snimaš video zavisi od samog okruženja, ponekad pomogne audio zoom (i ja bih volio da LG napravi fix za to ali to se neće desiti), ne, nije popravljeno
Low Framerate, da, popravljen ali uvijek može bolje, također je i fokus malo popravljen ali ništa posebno
Ukoliko želiš možeš to popraviti jer imaju patch-evi za to, ja nisam koristio te patcheve jer ne želim zbog garancije.
Nemam nekog iskustva sa kamerom od s4, uvijek je ta polemika s4 ili G2 svako za svoje, ali svakako da uzimam mob i biram između s4/g2 uzeo bih G2, valjda zato što me dobro služi i navikao sam na njega.
http://www.njuskalo.hr/lg-g2/lg-g2-crni-oglas-18043100
koga zanima neka se javi, mislim da cijena ne moze biti niza
Imam G2 star oko godinu dana.. Nakon updatea na 5.0.2 poceli su sitni bug-ovi (ledica blinka kad joj padne na pamet, wifi-u treba 2min da se upali i ne sprema sifre...), pa sam uhvatija vremena i napravija factory reset. Nakon njega mob radi 1 dan skoz super ali onda pocme porblem sa syncom sa google racunom. Nakon toga vise nemogu uc na goolge play a i ostale google aplikacije zezaju (nemaju vezu sa google acc). Pokusa sam uklonit recun i ponovno ga vratiti i cak jos jednom factory reset. Nez sto bi dalje, a nebi htio ici na custom rom
Ima li itko ideju? spasavajte :/
moze pomoc? kako to napravit na 'posten' nacin? :)
Edit: pokusao sam preko LG PC suite phone software update gdje se update-o registry. I dalje isti problem :/
Napisao sam ja nekoliko postova iznad, pogledaj, jako je jednostavno, "najčistija" instalacija se radi preko LG FLash Tool i jako je jednostavna.
Inače, i meni se u posljednje vrijeme često dešava LED koji svijetli bez razloga.
LG je napravio sra*e sa 5.0.2 ROM-om i ne zna se hoće li biti još zvaničnih update-ova.
Da li bi neko bio ljubazan da napiše prednosti i mane CyanogenMod-a, Resurrection Remix-a, Cloudy Rom-a, BlissPop-a, i eventualno nekog drugog Custom ROM-a?
Naravno, ako ste probali neki od navedenih sistema.
Ja koristim Cloudy romove od kad su izašli. Trenutno sam na zadnjoj 3.3 verziji i prezadovoljan sam, nema bugova, štekanja i slično.... Inače, telefon je kod mene od kad se pojavio na tržištu, skoro 2 i pol godine, prošlo ljeto sam promijenio bateriju i još uvijek radi ko urica.
Mislim da u budućnosti i neće više biti novih verzija, tako da ostaje na ovoj do posljednjeg mu daha....
Pozz, moze mala pomoc...
Frend oce staviti twrp na G2 pa me zanima koji je najlaksi nacin za to, po mogucnosti link na neki tut.
Uglavnom, gore ima lollipop 5.0.2, rootan, D802 model.
Hvala.
Ekipa, koji je ovlašteni servis za LG?
Trebao bih svoga poslati na popravak, još uvijek je pod garancijom.
Samo neznam priznaju li garanciju ako je kupljen u EU (Njemačka).
A u kojem si gradu?
u Zg > http://www.agramservis.hr/
priznat će ti garanciju bez obzira gdje je u EU državi kupljen
Pozz, moze mala pomoc...
Frend oce staviti twrp na G2 pa me zanima koji je najlaksi nacin za to, po mogucnosti link na neki tut.
Uglavnom, gore ima lollipop 5.0.2, rootan, D802 model.
Hvala.
Sa twrp ti je ovo sve što ti treba:
https://play.google.com/store/apps/details?id=b007.autorec2&hl=hr
A u kojem si gradu?
u Zg > http://www.agramservis.hr/
priznat će ti garanciju bez obzira gdje je u EU državi kupljen
U Rijeci, ali ionako sam planirao u Agram poslati.
Europe OPEN D80220H možeš skinuti
Europe OPEN D80220H možeš skinuti
Ja toplo preporučam D80220D jer je baterija jako izdržljiva!
Pozdrav. Kupio sam Korejsku verziju preko Aliexpresa, F320S. Imam problem: ne radi zadnja kamera, kad pokrenem aplikaciju bude crn ekran, pa izbaci Unfortunately, Camera has stopped. Prednja kamera radi. Flash LED ne radi. Sta predlazete da isprobam? Factory reset, druge camera apk ne pomazu(google camera, xcam lg).
Pozdrav. Kupio sam Korejsku verziju preko Aliexpresa, F320S. Imam problem: ne radi zadnja kamera, kad pokrenem aplikaciju bude crn ekran, pa izbaci Unfortunately, Camera has stopped. Prednja kamera radi. Flash LED ne radi. Sta predlazete da isprobam? Factory reset, druge camera apk ne pomazu(google camera, xcam lg).
Na toj verziji kamera ne radi na balkanu
Pokušaj flesh uređaja iznova, pogledaj na google da li ta verzija ima nekih problema kao kod tebe, ako to ne pomaže onda je vjerovatno hardverski problem