LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.078.717
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
LG G2 tema

Moram priznati da imam jako dobra iskustva s lollipopom. Smo ja koristim dorimanx kernel. Prosjecno koristenje daje 36 sati, zna se ponrkad protegnuti i na 48 ako ne silujem mob. Sot varira, obicno je oko 4-5 sati ali zna otici i do 7 ako sam u podrucju dobrog signala. 

0 0 hvala 0
16 godina
Re: LG G2 tema

Dosta putujem i cesto sam u podrucijima loseg signala, to moze bit glavni uzrok ? Jer stvarno se baterija prepolovila..

13 godina
Vrlo vjerojatno, meni baterija traje bar 30% posto krace kad je signal losiji.
13 godina
LG G2 tema

Po prelasku na tele2 mi se instantno smanjilo 20-25% trajanje baterije.

Presao sam na tomato tako da mi je uvijek full signal sada i baterija je opet normalna, tako da iz prve ruke, da, vrlo je bitam signal.

Inače, baterija na lollipopu mi traje isto kao i na kit katu, cca dan i pop, obicno jedan dan iliti 4.5h screen on. Konstanta je ili wifi ili 3g i po par sati gpsa dvevno.

Kamera mi je ista, nisam primjetio jace razlike osim u bljestavim uvjetima gdje malo losije barata s bljeskom sunca, moram pripaziti na to kad slikam. Iako mozda je to samo neki moj dojam :)

Imam povremeno random reboot, cca svaka 2-3 dana jedan, svaki put u trenutku otkljucavanja s dva dodira (paljenje ekrana) u trenu kad imam propustenu obavijest.

Ako palim ekran na tipku straga onda se nikada ne dogodi.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G2 tema

Ja isto za koji dan idem iz tele 2 mreže, u zadnjih 2 tjedna sam prešao gotovo cijelu Hrvatsku i ono je sramota što se tiče pokrivenosti signala. jbt u Lici prelaziš u roaming! Zbog odbijanja plaćanja pretplate ću preći u bon bon i nadam se da će pokrivenost signala biti na razini 21. stoljeća.

pardon na offtopicu, ali morao sam izbacit iz sebe razočaranje s onom šugavom ovcom! 

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Kolko imate svjetlinu ekrana? I kolko vam to utjece na trajanje baterije...?..

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.6.2015 17:58 (igstromar).

0 0 hvala 0
12 godina
LG G2 tema

meni uvjek na auto, podaci ukljuceni skoro cijeli dan, malo surfanja, face, mjuza koji poziv i mob zna izdrzat do 2 dana, max sto mi je baterija drzala je bilo 4 dana i to na Cloudy romu, sad imam neki Resurrection Remix v5.4.6. baziran na 5.1.1. ima bugova ali ok mi je 

0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ibirkic kaže...

Samo da malo poprave bateriju... samo to. 

14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Ako je google uredno preveo, 5.1 update dolazi sa LG G4 UX 4.0 i dodatno nekim funkcijama od G4.
To bi bilo lijepo ali baš i ne vjerujem u tako nešto jer ne vidim baš da sam LG ima neke koristi od toga.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.7.2015 16:38 (jigsaw5063).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
jigsaw5063 kaže...

Ako je google uredno preveo, 5.1 update dolazi sa LG G4 UX 4.0 i dodatno nekim funkcijama od G4.
To bi bilo lijepo ali baš i ne vjerujem u tako nešto jer ne vidim baš da sam LG ima neke koristi od toga.

To si zaključio kako?

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
jigsaw5063 kaže...

To si zaključio kako?

Na osnovu toga, ako sada imam G2 i softwer mu izgleda kao u G4 ima neke opcije iz G4 koja mi je onda svrha prelazit uopšte na G4 jer je G2 još uvijek dobar, izuzev ako netko ima pare pa želi G4 što je noviji i radi neke hardverske mogućnosti npr. kamera, micro SD i sl.
Naravno da bi volio da 5.1.1 bude ispeglan ali ipak vidjeti ćemo koji će konačni ishod biti

14 godina
jigsaw5063 kaže...

Na osnovu toga, ako sada imam G2 i softwer mu izgleda kao u G4 ima neke opcije iz G4 koja mi je onda svrha prelazit uopšte na G4 jer je G2 još uvijek dobar, izuzev ako netko ima pare pa želi G4 što je noviji i radi neke hardverske mogućnosti npr. kamera, micro SD i sl.
Naravno da bi volio da 5.1.1 bude ispeglan ali ipak vidjeti ćemo koji će konačni ishod biti

Pa sigurno ne ciljaju na takve ko ti koji ne planiraju mijenjati G2. Ali onome tko razmišlja o nadogradnji je ovo poruka od LG-a da: 

1. bi baš G4 trebao biti tvoj novi uređaj jer uz ovo novo što si vidio na G2 ima i još hrpu drugih isto korisnih opcija. 

2. daju ti do znanja da možeš biti siguran kako će i tvoj slijedeći mob (ako bude LG) biti dugoročno podržan sa najnovijim Androidom i ne samo to nego će ti čak dati i neke mogućnosti novijih LG flagshipova

S marketinške strane nema ama baš ništa nelogično u ovom potezu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
LG G2 tema

jel normalno da je sot oko 4 do 5 sati..i da baterija traje dan i pol a nekad i dan? kupio zeni prije dva tjedna g2...nekak mi kratka baterija kao da je g3 lol...i dal da stavim ovaj lolly gore ili da ostavim na 4.4.2 s kojim je dosao...zeni je najcesce svaki dan na punjacu

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ovisi koliko je na gasu. A ako ga zena gazi onda je to sasvim ok vrijeme . ja ga isto svaku vecer sibam na punjac ostame mi nekih 25%

12 godina

Jucer ujutro stavio lolly i mogu rec da mi se cini da je duza baterija...javim dojmove ...za sada je mob na 75 posto i 1.45 sot...zanima me samo nesto..jel 4 g manje zdere bateriju nego 3 g i kako wi fi trosi...hvala...jel se gubi kod lg gara ako rootam...samo bi rootao bez custum romova

razorblade
12 godina
LG G2 tema

Jedina mana telefona je sto nema micro sd

razorblade
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Wifi(uz 2G) cuca najmanje baterije, 3G ili 4G trose vise ovisno koliko je stabilan signal.

Meni osobno nedostatak MicroSD nije prestavljalo problem. Kupio sam USB OTG i na njega prebacujem ono sto mislim da mi ne treba. Tako da sam uvjek imao slobodno mjesta.
To je po meni jedno super rjesenje :)

..Mislim da root vise ne utjece na garanciju? nek ostali potvrde..
17 godina
PiXeLsss kaže...

..Mislim da root vise ne utjece na garanciju? nek ostali potvrde..

Rootanjem ne gubiš garanciju

12 godina
LG G2 tema

Nakon stavljanja lollya mi je system data 5.72..cini mi se malo puno...3gb vise nego s kit katom....

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Sada sam bio snimao video uporedno sa prednjom kamerom, kada sam ga dodirnuo sa gornje lijeve strane i nazad tada sam tek sjetio se da je u postavkama na 120fps 1280x720, telefon se ugrijao toliko da sam pomislio hoću li dobiti onu žutu fleku na displeju. Kada sam prebacio taj video na komp vidio sam da nije dostigao 70 fps a kamli 120 pri sobnom osvijetljenju. Kako je video tekao i telefon se grijao .tj pri kraju videa ponekad je trznuo sam video.

Tako da više nikad 120 fps, svakako mi skoro nikad i ne treba :D!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
LG G2 tema

Evo ekipo da vas upoznam sa svojom situacijom oko agramservisa i navedenog uređaja.

Bio sam tri puta na servisu i sad iskoristio svoje zakonsko pravo i zatrazio novi uređaj.

Prvi put kad sam doso uređaj je imao zutu mrlju na ekranu i baterija se brzo praznila.

Uređaj sam podigao za tri tjedna ekran zamjenjen ali baterija i dalje slabo drzi.

Dva dana kasnije odlazim ponovo na servis i nakon dva dana zove me covijek i kaze da je problem bio sa baterijom i da je baterija promjenjena. (Mislim zasto nije to rijeseno dva dana ranije)

Dolazim doma praznim bateriju do kraja te ju punim preko noci.

Drugi dan je bila prilika da ga testiram.

Otisao sam u grad i znaci ja sam na uređaju sati i pol slusao glazbu i procitao jedan novinski clanak i nakon sat i pol meni je pali usteda energije znaci baterija na 30%.

Ja posaljem mail kaze meni opet donesite mobitel,posto nemam puno slobodnog vremena rekao sam im da cu iduci tjedan donjet mobitel.
Ja sam koristio tih tjedan dana mobitel i skuzim slucajno sam isao nesto fotkat da mi fotoaparat ne radi. Pise "povezivanje sa camerom nije moguce".

Ja uspio nazicat na poslu da me puste 2 sata ranije i sa frendom do agram servisa i covijek me pita evo vas opet sa LG G2,ljepo sam odgovorio da cu ja dolazit dok mi ne slozite mobitel.

Bio je gospodin pristojan i ljepo reko stvarno vidim dosta cudnih stvari koje su radili serviseri. Te mi reko da ce zapisati da trazim novi uređaj,i da ce probat maksimalno pozurit ovaj slucaj. Jer sam ljepo rekao da je mobitel bio vise kod njih nego kod mene.

Sad cekam 7 dana dok dođe novi uređaj

Kresimir
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
LG G2 tema

Ja sam curin odnio u ponedjeljak, dobio je žutu mrlju na ekranu ispod zvučnika.

Nadam se da neće biti problema kod servisa.

PS. dali se zna zbog čega nastaje ta mrlja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G2 tema

Da li neko  ima problema sa GPS-om nakon update na 5.0.2 ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

Treba mu jaaako jakoo dugo da me locira, na google kartama(navigaciji) te na Nokia HERE 

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)

0 0 hvala 0
12 godina
agent_00klc kaže...

Ja sam curin odnio u ponedjeljak, dobio je žutu mrlju na ekranu ispod zvučnika.

Nadam se da neće biti problema kod servisa.

PS. dali se zna zbog čega nastaje ta mrlja?

Meni je receno u servisu ovako.

Mobitel se na tom mjestu jako grije i onda se ekran zapece pa se pojavi ta zuta mrlja.
Nece ti biti problema

Kresimir
14 godina
neaktivan
Fabolous kaže...

Da li neko  ima problema sa GPS-om nakon update na 5.0.2 ?

Meni treba duže vremena da se spojim kada sam u pokretu, otprilike 1min dok na KK mi je trebalo 5-10s na google maps, ne koristim tako da me i ne brine

11 godina
protjeran
LG G2 tema

E decki kupio u linksu ondaj adapter za USB i mob mi ga ne vidi.Zavibrira on ali ga ne vidi.Probo ga u bratov mob njemu kaze da ima podatke koji su nepoznatog formata.Ja misli da je to do formata USB-a pa ak vis nes znate da me izvjestite. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
jozagloza123 kaže...

E decki kupio u linksu ondaj adapter za USB i mob mi ga ne vidi.Zavibrira on ali ga ne vidi.Probo ga u bratov mob njemu kaze da ima podatke koji su nepoznatog formata.Ja misli da je to do formata USB-a pa ak vis nes znate da me izvjestite. :)

Formatiraj USB u FAT32.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
15 godina
TheMenstalist kaže...

Treba mu jaaako jakoo dugo da me locira, na google kartama(navigaciji) te na Nokia HERE 

ja sam mislio samo da ja imam ovaj problem, kao sto kolega reče nakon 5.0.2 gps je neopotrebljiv..a treba mi najvise zbog Nokia HERE.Zna li se hocel izaci kakav fix ?

volim sto vole mladi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice