LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.078.770
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

Postoji li kakvo softversko riješenje za kameru, u malo lošijim uvijetima je ne prihvatljiva za ovakav mobitel. 

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)

0 0 hvala 0
17 godina
Re: LG G2 tema
TheMenstalist kaže...

Postoji li kakvo softversko riješenje za kameru, u malo lošijim uvijetima je ne prihvatljiva za ovakav mobitel. 

Kakav to mobitel? :) Marketinški gledano G2 je out of date 

14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Tesko ce tu ista pomoc, G2 jednostavno "ne snalazi" u takvim uvjetima.....po meni ima dosta losu kameru za jedan top model iz 2013, kod slabe svijetlosti dosta je izrazen sum, i cesto fokus ne izostri sliku kako treba. Ali opet sa druge strane ako svijetlosti ima dovoljno zna napravit dosta dobre fotografije

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Dali itko zna šta o ovim ili je testirao 8x Zoom Universal Camera Lens Telescope

Navodno ovako nešto je moguće 

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2015 1:38 (jigsaw5063).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Imam makro leću i rastura

Ovo si gledam upikati vec dugo al isam vidio da ima i 60 x :D pa..

ja

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fikos_94 kaže...
16OR kaže...

unazad tjedan dana (2 mjeseca je uredno radilo) rotacije je pocela zajebavat, moram resetirat mob da proradi, ima li lijeka za to, nesto da se napravi

radi se o LP v30D cro/vip flashan rucno preko lg flash toola 

Takodjer ista stvar... Dns sam ga ponovo kalibrirao i evo radi vec cijeli dan...probajte i vi..

kako si kalibrirao, postavke - pokreti - kalibracija senzora pokreta ??

15 godina
protjeran
LG G2 tema

Jeste probali onaj lg xcam mod?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bender_007 kaže...

Imam makro leću i rastura

Ovo si gledam upikati vec dugo al isam vidio da ima i 60 x :D pa..

Uzeo bih ovaj od 8x ali razmišljam da mi neće smetati power dugme na G2

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.6.2015 2:30 (jigsaw5063).
14 godina
neaktivan

*

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.6.2015 2:16 (jigsaw5063).
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Stavio ponovo kitkat i mobitel se preporodio skupa samnom. 

Od baterije, do kamere i svega ostalog - neusporedivo sa lollipopom. Kao i svaki dugoiskečivani update na bilo kojem smartphonu, i ovaj od G2 je oslabio telefon.

LG-jeva "sugestija" da kupimo bolji, skuplji, noviji... :)

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
igstromar kaže...

Od baterije, do kamere i svega ostalog - neusporedivo sa lollipopom. Kao i svaki dugoiskečivani update na bilo kojem smartphonu, i ovaj od G2 je oslabio telefon.

Ma daj mi samo reci dali je dovoljan flashtool i kdz file (jer po nekim forumima spominju da treba i neki dll file). Koju verziju si stavio?

Pozdrav

10 godina
neaktivan
LG G2 tema

Nazalost, nakon mjesec dana crkavaju mi slusalice quadbeat koje sam dobio uz mobitel. Vjerovanto jer ih drzim po džepovima i guzvam ih. Sve u svemu slusalice su za mene bile odlicne i zanima me da li imate neke preporuke za slusalice sa ebaya koje bih mogao narucit a da su iste kvalitete u zvuku?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da li ste kada pokušali lupnuti telefon sa strane na onom dijelu gdje je kamera i da li se šta čuje kao da je labavo i zvecka nešto?
To sam primjetio sinoć, tapnuo sam nekoliko puta iz dosade i to sam primjetio..

14 godina
neaktivan

Meni je tako bilo u pocetku, dakle zveckalo je samo kod malo jaceg lupkanja, nakon nekog vremena pocelo je zveckat na sve slabije lupkanje, nisam znao sto je to dok kamera nije otisla (ne moze fokusirat sliku), leca unutar kucista inace nije fiksirana (ois) dobije "luft" i dogodi se sranje....uglavnom meni sada zvecka kad okrecem mob lagano.... Kamera nije skupa, ali nikako da to rijesim....jos jedna boljka g2-ke

14 godina
neaktivan
dr.jazz kaže...

Meni je tako bilo u pocetku, dakle zveckalo je samo kod malo jaceg lupkanja, nakon nekog vremena pocelo je zveckat na sve slabije lupkanje, nisam znao sto je to dok kamera nije otisla (ne moze fokusirat sliku), leca unutar kucista inace nije fiksirana (ois) dobije "luft" i dogodi se sranje....uglavnom meni sada zvecka kad okrecem mob lagano.... Kamera nije skupa, ali nikako da to rijesim....jos jedna boljka g2-ke

Nisam ga lupkao dok je bio nov (star je svega 4 mjeseca kako je sastavljen) pa ne znam kakav je slučaj bio tad, možda je od ispadanja ali nije baš na tvrdu podlogu padao.
Imam garanciju trebao bi taj dio da pada pod garanciju pa ne bih dirao dok se ne pokvari.

14 godina
neaktivan
LG G2 tema

meni nije zveckalo kad je bio novi, ja svog imam vise od godinu i pol, a kamera mi se pokvarila pocetkom godine.....ako imas garanciju, nemas brige onda

btw nikad mi nije ispao prije kvara, samo poslije 

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.6.2015 23:07 (dr.jazz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

meni lagano zvecka, ali lagano, od prvog dana. sve radi ok što se tiče kamere

tako mi je zveckalo i na s3 

0 0 hvala 0
13 godina
danire01 kaže...
igstromar kaže...

Ma daj mi samo reci dali je dovoljan flashtool i kdz file (jer po nekim forumima spominju da treba i neki dll file). Koju verziju si stavio?

Pozdrav

Ovo je lg flash tool 2014, ne trebas nikakav dll, ti mislis na tot fajl flash valjda :)

ja
14 godina
LG G2 tema

CloudyG2 3.2 je vani....s dodanim "fičerima" i ispravljenim bugovima. Još jednom....bravo Cloudyfa!

1 0 hvala 1
11 godina
protjeran
LG G2 tema

Jel mogu sam flashat 3.2 bez reseta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
jozagloza123 kaže...

Jel mogu sam flashat 3.2 bez reseta?

Možeš ako imaš već 3.1 

Obavezno wipeaj cache i dalvik cache. Ako koristiš Xposed moraš i njega ponovo flashat.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.6.2015 14:53 (mind_challenge).
11 godina
protjeran
LG G2 tema

Ok, hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
LG G2 tema

Evo sve radi i bez ikakvih brisanja

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kakav je kvalitet kamere na cloudyg2 3.2, bolje nego na stock ?

11 godina
protjeran
LG G2 tema

Kolko sam ja skuzio je

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Jel mi neko može objasnit, laiku za slikanje - meni. 

Kitkat 4.4.2 - slikam van dvorište, uvjeti sunčani idealni, rezolucija 13 mpx i slika savršena, kad idem pod "detalji slike" ona ima 8 mgb.

Lollipop 5.0.2 - isto dvorište, isti uvjeti i ista rezolucija, slika nešto lošija i ono što zaista ne mogu vjerovat slika nikako neide iznad 5,8 mgb. 

Kako? Zar je moguće da je toliko lošija kamera na lollipopu ili što? 

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.6.2015 12:55 (igstromar).

0 0 hvala 0
16 godina
igstromar kaže...

Jel mi neko može objasnit, laiku za slikanje - meni. 

Kitkat 4.4.2 - slikam van dvorište, uvjeti sunčani idealni, rezolucija 13 mpx i slika savršena, kad idem pod "detalji slike" ona ima 8 mgb.

Lollipop 5.0.2 - isto dvorište, isti uvjeti i ista rezolucija, slika nešto lošija i ono što zaista ne mogu vjerovat slika nikako neide iznad 5,8 mgb. 

Kako? Zar je moguće da je toliko lošija kamera na lollipopu ili što? 

Tako je, najbolja kamera je bila na Kitkatu, na Lollipopu su je skroz pokvarili. 

Nije to ništa čudno, proizvođači dosta često u svakom updateu nešto pokvare, kako bi nas natjerali da kupimo noviji model.

Btw. probaj si staviti XCam na LP, trebalo bi biti barem malo bolje.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Zna se sta je kompanijama prioritet :ZARADA

....sigurno nije dugotrajnost uredaja, svjesni su da hw moze izdrzat, i time se ne moze naknadno manipulirat..zato podbace sa sw-om, cime naprave kontrast izmedu starog i novog uredaja, bez nekog konkretnog ulaganja novca

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.6.2015 18:12 (dr.jazz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
LG G2 tema

Meni je na lolipopu kamera bolja, nema vise onog mozaika, svaka slika dobro ispadne kao i video.

Samo baterija, sta ju toliko trosi? Prije je znala 60h sad jedva 30h.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Meni je baterija sad super na Lolipopu.

Probaj ugasit Povijest lokacije, to je meni trošilo jako bateriju.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice