Evo uhvatio vremena i flasho ovaj madjarski, situacija opet ista, ne radi knock on za otključavanje.
Ne zna što da radim, da probam flashat kit kat natrag preko lg flash toola ili? Pa da vidim hoće li tamo radit???
Evo uhvatio vremena i flasho ovaj madjarski, situacija opet ista, ne radi knock on za otključavanje.
Ne zna što da radim, da probam flashat kit kat natrag preko lg flash toola ili? Pa da vidim hoće li tamo radit???
Flesao sam sa onim madjarskim nebrendirani 30b. A kakav je to v20H?
Probao sam to, ništa ni od toga, knock off radi ali knock on ne.
A čiji??? Koja država? I kakav je to od vipa v20d, ja sam na vipu!!! Jel to neki novi? Ili da stavim taj v20h, samo čiji?
Koji je najbolji 5.1 ROM?
A čiji??? Koja država? I kakav je to od vipa v20d, ja sam na vipu!!! Jel to neki novi? Ili da stavim taj v20h, samo čiji?
joj, bilo koji open v20H za d802.
285 6HU/HUNGARY_OPEN_16G V20H LGD802 1.64 GiB ili 377 6TA/ITALY_OPEN_16G V20H LGD802 ili 169 NEU/EUROPE OPEN V20H LGD802 ..
EDIT: Mozes i taj od vipa, bitno je da vidis oce li ti na kitkatu proradit. (verzije ti idu abecedno, v20a,b,c,..,(kitkat); v30a,b,..,(loli))
joj, bilo koji open v20H za d802.
285 6HU/HUNGARY_OPEN_16G V20H LGD802 1.64 GiB ili 377 6TA/ITALY_OPEN_16G V20H LGD802 ili 169 NEU/EUROPE OPEN V20H LGD802 ..
TY BRO ;)
Evo ekipo da se jos jednom nadovezem na cekanje u "mmmagram servis".
Ostavio sam ga jos 20.5 i dan danas pise da ceka dijelove.
Danas sam zvao i pitao jel su stigli dijelovi (receno mi je da ce stici u srijedu) i stavrno potvrdili mi da su dijelovi stigli i da ce biti sve gotovo u ponedeljak.
Pitao sam ljepo covijeka dali mogu doci u ponedeljak popodne oko 17h doći reko je da mogu.
A ako dođem a da uređaj nije gotov opce me nije briga ali bez mobitela (novog ili ovog popravljenog) nejdem van.
Vec je fakat malo previse da me vuku za nos.
Ne znam jel ste vi dobili kakve informacije oko toga?
Probao sam vec 3 5.1 romova, svi imaju isti problem.Nemeze se ugasit (ne mislim turn off nego ekran) i sim se pali i gasi pa ako netko zna kak to rjesit molio bi ljepo da mi kaze :)
Evo stavio Omni unofficial 5.0.2 i još uvijek isto, pa pokušavam stavit stock ali neželi uć u Download mode
Brzo pomoć,nemogu oći u download mode ali mob i sve ostalo radi.Ja se želim vratit nazad na stock a nemogu jer nemam download mode.
Flasho sam jb bootloader jer su negdje na nekom forumu rekli da to radi.Sad sam flasho Hungary V30d i radi bolje neg prije.
Evo da obavjestim sve koji cekaju zavrsetak servisa.
Dijelovi su stigli i uređaji su gotovi. (Bar je moj mobitel gotov.)
Evo sta mi pise pod statusom.
Greška
Greška:Problem s ekranom Opis greške:NA GORNJOJ DESNOJ STRANI EKRANA SE POJAVILA ŽUTA MRLJA, BATERIJA NA UREĐAJU SE JAKO BRZO PRAZNI
Vidljiva oštećenjaVIDLJIVI TRAGOVI KORIŠTENJA
Napomena
Informacija o servisu
Servisni status: Popravljeno
Datum završetka:06.06.2015
Datum izlaska iz servisa:06.06.2015
Sad posto ne pratim nista oko software-a zanima me koji zadnji sluzbeni software izasao?
I vidim da nista ne pise za bateriju. Niti da je testirana.
Jel imao ko slicnu situaciju oko baterije?
Flasho sam jb bootloader jer su negdje na nekom forumu rekli da to radi.Sad sam flasho Hungary V30d i radi bolje neg prije.
jb bootloader ? i onda kdz ?
Da
Nemas potrebe flashati jb bootloader ako ides kdz flashati.
Jedino kad bi to potrebno bilo (ali ne jb bootloader nego bilo koji --kad kazem bootloader to nije samo 1 fajl nego aboot, sbl1 i ostali--dakle bootstack) kad dolazis s nekog aosp roma i ne mozes u download mode ili ti puca na 2% flash tool.
Kak si znao.
Nakon lutanja od par mjeseci, isprobao sam prije par dana ResurrectionRemix Rom i za sada je sigurno najbolji -http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/rom-resurrectionremix-lpalpha-t2969200
Android 5.1, bez onih bugova sa sim karticom i paljenjem ekrana, jako brz i bez ijednog problema za sada. Preporuka.
možete li preporučiti case i screen protector za LG G2 do 15$ maksimalno
Ne znam da li je bilo riječi ovdje u temi ali od kad sam instalirao 5.0.0 V31a fotografije su mi u uvjetima smanjene vidljivosti ili po mraku blago rečeno katastrofa. Anemične, blijede, zrnaste, bez obzira koristio blic ili ne. Čak su vidljivo lošije u odnosu na kameru Huawei g630 pa čak i SGS2. Po dobrom svjetlu ok ali čim je malo lošija vidljivost kao da slikam VGA kamerom. Sve su postavke na auto i jedino kad ISO pojačam na 800 dobijem malo bolju sliku
Evo nakon 10ak dana peglanja LP-a sve jos uvijek izgleda odlicno. Baterija prvih par dana izgleda jadno. Ujutro na 100%, vec oko 3-4 sata na 5-10%. Nakon par dana poslije postane kao na KK-u, te sad i znatno bolja. Kraj dana docekam sa 50% (wifi, 3g, bright-100%, sync 3 maila, dropbox,one drive, google drive i peglanje bukvalno citav dan). Ostalog sto se tice apsolutno nikakvih problema nema. GPS je poboljsan, lokaciju nadje kroz par sekundi. Fluidan i bez ikakvog laga i problema sa led svjetlima ili bilo cim o cemu se do sad govorilo. Vjerujem da je dosta toga bilo prisutno na v30a, ali s obzirom da sam direktno presao na v30b ne bih znao reci. Sad za sad, good job LG :)
**BHTelecom, v30b, zvanicni update preko PC-suita; nisam radio factory reset, samo ugasio upalio telefon 4 5 puta prvih dan.
Evo nakon 10ak dana peglanja LP-a sve jos uvijek izgleda odlicno. Baterija prvih par dana izgleda jadno. Ujutro na 100%, vec oko 3-4 sata na 5-10%. Nakon par dana poslije postane kao na KK-u, te sad i znatno bolja. Kraj dana docekam sa 50% (wifi, 3g, bright-100%, sync 3 maila, dropbox,one drive, google drive i peglanje bukvalno citav dan). Ostalog sto se tice apsolutno nikakvih problema nema. GPS je poboljsan, lokaciju nadje kroz par sekundi. Fluidan i bez ikakvog laga i problema sa led svjetlima ili bilo cim o cemu se do sad govorilo. Vjerujem da je dosta toga bilo prisutno na v30a, ali s obzirom da sam direktno presao na v30b ne bih znao reci. Sad za sad, good job LG :)
**BHTelecom, v30b, zvanicni update preko PC-suita; nisam radio factory reset, samo ugasio upalio telefon 4 5 puta prvih dan.
Kako si ispeglao LP pa da ti baterija bolje drži nego na KK meni je to nemoguće.
Također nekakav Google service mi troši bateriju kao lud a ne mogu da shvatim koji ga proces koristi, bio sam već koristio hard reset i bilo je dobro nekoliko dana i opet se uključi taj google servis.