LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.078.714
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

Gdje bi mogel skinuti stock rom 20f?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

problemi sa softwerom..znaci kupio sam mog decko ga nije nadogradio i ja prvo reko idem to rijesit nes se s*ebalo i nije se valjda do kraja softwere raspakirao i vise nemrem napravit ni factory reset..dajte neki savijet preznojavam se vec od pokusavanja

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: LG G2 tema
stefzgXXX kaže...

problemi sa softwerom..znaci kupio sam mog decko ga nije nadogradio i ja prvo reko idem to rijesit nes se s*ebalo i nije se valjda do kraja softwere raspakirao i vise nemrem napravit ni factory reset..dajte neki savijet preznojavam se vec od pokusavanja

U servis, nema druge...

Moj YouTube kanal, recenzije smartfona, tableta... https://www.youtube.com/user/mislavbusic
16 godina
neaktivan
stefzgXXX kaže...

Prvo otvoriš LG softver na kompjuteru, zatim moraš ući u download mode (isključiš ga, zatim držiš tipku za glasnoću gore dok ga spajaš USB kabelom na kompjuter) i iz PC suitea pokreneš nadogradnju softvera. Javi da li ti je tako uspjelo (meni je to riješilo sličan problem).

Ili idi na ovaj link:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.8.2014 22:26 (Danyel).
15 godina

Izašao Cloudy G3 1.3

16 godina
galinjo24 kaže...

Izašao Cloudy G3 1.3

Ali ga još nema za download.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
15 godina

uskoro stiže changelog i link{#}

15 godina
neaktivan
LG G2 tema

Cloudy G3 1.3 je dostupan za skinut i stavljen je changelog {#}

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nakon dosta vrludanja i isprobavanja custom romova i kernela za naš G2, zaključujem da je najbolje ostati na stock romu i eventualno ga rootati. Jer tada možete sami mijenjati što god vas je volja, a da pritom i dalje uređaj radi stabilno. 

Naime, primijetio sam da se baterija na drugim romovima i kernelima (pogotovo Dorimanxu) brže prazni nego na originalu, a uz to i čipset se osjetno više zagrijava. Ovaj mobitel se zapravo uopće ne isplati OC-ati jer su dobici mizerni a zagrijavanje preveliko. Uz to, baterija se nakon par tjedana počne ponašati čudno (jedan dan traje npr. 5 sati, a drugi - u istim uvjetima i istoj potrošnji - samo 2.5) bez obzira na koji governor stavili postavke. Čak i ako smanjite brzinu procesora, zagrijavanje je i dalje poprilično. A uz to zna se i povremeno "smrznuti", izgasiti sam od sebe - što se na originalu meni nije događalo. 

Stoga sam se vratio na stock 4.4.2 V20D, koji radi savršeno i baterija traje dulje. Ali da bi uklonili reklame u browseru, rekalibrirali bateriju i smanjili uistinu prevelike navi-tipke, morate ga rootati. Tada možete staviti i odličnu modanu kameru te više raznoraznih tema i pozadina, kao i poboljšanja zvuka. A možete i ukloniti nepotrebne servise koji vam žderu memoriju i bateriju.  U stvari, možete sami učiniti (ali "korak po korak") od stock roma sve što i ovi moderi sa XDA.

Stoga mislim da je stavljanje custom roma jako loše rješenje, pogotovo jer mnogi moderi ne govore točno što su sve napravili, izmijenili i uklonili, pa uvijek naletite da nešto fali ili se, kao u mom slučaju, mobitel nakon nekog vremena počne ponašati blesavo. Često oni stavljaju drivere od drugih mobitela, pogotovo za grafiku i zvuk, ili pak prčkaju po basebandu pa se zna dogoditi da vam Wifi radi čudno ili uopće ne radi, da vam se signal gubi, itd. Ukratko - simpatični su njihovi romovi za isprobati ali za držati ih na dulje staze, ne.   

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.8.2014 21:24 (Danyel).
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Slazem se s tobom. Iako sam trenutno na Cloudy stock i isprobat cu kakav cu batery life dobiti na njemu sa cloudy kernelom ako ne bude bas kako spada prelazim na Bruceov i naravno undervolt. Jer sa bruceovim na stocku sam dobivao uvijek sada u zadnje vrijeme minimum 6 sati. Iznenađivao sam se. Na cloudy sam presao radi ovoga sto imam split window i sto mogu tipke ukloniti u browseru i nekim aplikacijama. Za sada super sve radi vidjet cemo kasnije.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Marko5552 kaže...

Slazem se s tobom. Iako sam trenutno na Cloudy stock i isprobat cu kakav cu batery life dobiti na njemu sa cloudy kernelom ako ne bude bas kako spada prelazim na Bruceov i naravno undervolt. Jer sa bruceovim na stocku sam dobivao uvijek sada u zadnje vrijeme minimum 6 sati. Iznenađivao sam se. Na cloudy sam presao radi ovoga sto imam split window i sto mogu tipke ukloniti u browseru i nekim aplikacijama. Za sada super sve radi vidjet cemo kasnije.

Da, koliko sam čuo i vidio do sada, Bruce radi vrlo dobar posao - u stvari ne prčka puno, ne mijenja drivere već samo skida uistinu suvišne servise i aplikacije, a ima osim stock roma i dobar kernel, koji je tek nešto malo izmijenjeni stock kernel. Bruce ima i V20F verziju. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.8.2014 0:57 (Danyel).
13 godina
neaktivan
Danyel kaže...
Tada možete staviti i odličnu modanu kameru te više raznoraznih tema i pozadina, kao i poboljšanja zvuka. A možete i ukloniti nepotrebne servise koji vam žderu memoriju i bateriju.  U stvari, možete sami učiniti (ali "korak po korak") od stock roma sve što i ovi moderi sa XDA.

Zar za modanu kameru (XCam LG) potrebno root? Jer vidim da se instalira u apk obliku, a i netko je ranije govoril da nije rootal telefon za tu kameru!?

16 godina
neaktivan
HrcHC kaže...
Danyel kaže...
Tada možete staviti i odličnu modanu kameru te više raznoraznih tema i pozadina, kao i poboljšanja zvuka. A možete i ukloniti nepotrebne servise koji vam žderu memoriju i bateriju.  U stvari, možete sami učiniti (ali "korak po korak") od stock roma sve što i ovi moderi sa XDA.

Zar za modanu kameru (XCam LG) potrebno root? Jer vidim da se instalira u apk obliku, a i netko je ranije govoril da nije rootal telefon za tu kameru!?

Mislim da sada ne treba root, ali prije dok je bila u flash zipu trebalo je. Probaj, nemaš šta izgubiti.

15 godina
LG G2 tema

treba root, jer se u system stavljaju binaries i takve stvari pa moras otkljucat system da mozes prckat po njemu, kolko ja znam sama aplikacija bez tih binaries sta dolaze u flash.zip neradi nis??

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Djozaa kaže...

treba root, jer se u system stavljaju binaries i takve stvari pa moras otkljucat system da mozes prckat po njemu, kolko ja znam sama aplikacija bez tih binaries sta dolaze u flash.zip neradi nis??

Ne znam, sada je samo apk ali meni je stalno rootan mobitel tako da ne znam traži li ta kamera dozvolu od SuperUsera - nema je tamo na listi pa sam pomislio da ne treba root.

13 godina
neaktivan
LG G2 tema

ako samo rootam mob jer mogu stavit temu da mi status bar i ono sve izgleda ko od G3 i da imam knock code? ili bas trebam rom

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
anonymous_Zg kaže...

ako samo rootam mob jer mogu stavit temu da mi status bar i ono sve izgleda ko od G3 i da imam knock code? ili bas trebam rom

Da, možeš, trebaš to potražiti na XDA stranicama (LG G2 mods and themes). 

Ništa ovi ne rade drugačije od tebe koji rootaš mobitel i instaliraš tu temu.

11 godina
neaktivan
LG G2 tema

koliko vam ide brzina kad se prebacuju podaci preko wireless storage iliti bezicna pohrana? inace super stvar.....

meni max ide 600KB/s, sta je recimo ok za manje datoteke ali za 1gb muzike npr je dosta sporo.....

o cemu ovisi ta brzina uopce dal se moze kako povecat ali bez roota?

hvala puno

lp

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Samo da vam javim da je izašao V20F i za naše područje. Ažuriranje naravno najbolje raditi preko LG pc suitea, prvo backup pa update {#}

14 godina
neaktivan
Danyel kaže...

Samo da vam javim da je izašao V20F i za naše područje. Ažuriranje naravno najbolje raditi preko LG pc suitea, prvo backup pa update {#}

Vec ga imam cca mj dana mozda vise. Na Tomatu sam (VIP). A TELE2 stalno kasni sa update-ima

14 godina
neaktivan
LG G2 tema

jucer rootao mob po tutorialu u prvom postu. nakon toga stavio mod za kameru XCamLG, camera binaries i player, posto sam na stock KK. sad  sam skontao da mi ne radi knock on. knock off radi, ali on NE!  E, sad, dali bi to moglo biti povezano s ovim sto sam radio ili je nesto slucajno?!

[url]http://ogame.org?refId=110+110631[/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
INKOGNITO3 kaže...
Danyel kaže...

Vec ga imam cca mj dana mozda vise. Na Tomatu sam (VIP). A TELE2 stalno kasni sa update-ima

Ne bih rekao, nije ga (F) prije mejsec dana bilo za većinu europskih zemalja, a kamoli za HRvatsku...

16 godina
neaktivan
Bacelj kaže...

jucer rootao mob po tutorialu u prvom postu. nakon toga stavio mod za kameru XCamLG, camera binaries i player, posto sam na stock KK. sad  sam skontao da mi ne radi knock on. knock off radi, ali on NE!  E, sad, dali bi to moglo biti povezano s ovim sto sam radio ili je nesto slucajno?!

Ako si na F verziji, ništa čudno... to mu je mana (teže prepoznaje kucanje)...

14 godina
neaktivan
LG G2 tema

na f sam! btw, ja imam F mjesec dana sigurno. mozda i duze. ni ne sjecam se kad sam radio pudate koliko je proslo! n t-mobile sam i update-am mob preko LG suitea...

i sta sad da radim sto se tice tog knock on?! pa po*izdit cu! do nedavno mi je radio, ne bas kako bi trebao, ali je radio! sad mi ne radi nikako! a knock off savrseno! :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LG G2 tema
Dial 3845#*802# > setting > update touch firmware

meni je ovo upalilo dok sam imo lg g2

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Djozaa kaže...
Dial 3845#*802# > setting > update touch firmware

meni je ovo upalilo dok sam imo lg g2

Pa ti si KRALJ! Imas PIVO!!!

Hvala!

15 godina
LG G2 tema
cheer :D

0 0 hvala 0
14 godina
LG G2 tema

vidim da svi pricate o F verziji da je izasla il da je vec duze imate, pa mi nije jasno kak ga meni nece ponudit. Imam D verziju, nit preko IMEI-a ni prek LG soft-a nema novije verzije od D.  

i koje su prednosti u F-u? jesu ukljucili opciju da mozes birat u kojim aplikacijama ce raditi immersive mode?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G2 tema

Kod mene je još uvijek prisutna d verzija. Kupio sam telefon 2.7 i odmah sam dobio apdejt na d verziju i otada ništa. Kada idem preko kompjutera on također pokazuje da nema novih apdejtova.

0 0 hvala 0
14 godina
misho_hrnjak kaže...

Kod mene je još uvijek prisutna d verzija. Kupio sam telefon 2.7 i odmah sam dobio apdejt na d verziju i otada ništa. Kada idem preko kompjutera on također pokazuje da nema novih apdejtova.

tak i kod mene, mob kupljen u 5mj ove god, na Vip-u je, odma dobio par nadogradnji (4.4.2 i D verzija) i to je to.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice