Kod mene isto postoji krckanje .. riješio sam to sa caseom ... Tako da razumijem o čemu priča kolega Toxx mislio sam da je greška kod uređaja , ali čitao sam na stranim forumima da je to normalno ..
LG G2 tema
- poruka: 4.960
- |
- čitano: 1.078.718
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

meni kad napravim ko na ovom videu:
kad stavim prst na proximity senzor pise near maknem prst i tako ostane pise stalno near ili nestane nakon minutu mozda ne odmah kako bio trebalo bar kako kuzim....
pretpostavljam da je onda riknuo proximity senzor, dal je moguce da to mozda ima veze sa sotwareom i koliko kosta zamjena tog senzora ako netko zna ili je imo slicnih problema?
puno hvala
lp
Hitno jedno pitanje, ušel sam u download mod iz moje glupe znatiželje dok je kabel zaštekani na punjač, sad piše da ne odštekavam dok se proces ne završi, i stalno je na 0%.. ništ se ne događa jer je zaštekani na na punjač a ne na komp. Dali ga ja sad mogu ugasiti?
Hitno jedno pitanje, ušel sam u download mod iz moje glupe znatiželje dok je kabel zaštekani na punjač, sad piše da ne odštekavam dok se proces ne završi, i stalno je na 0%.. ništ se ne događa jer je zaštekani na na punjač a ne na komp. Dali ga ja sad mogu ugasiti?
Slobodno drzi power off tipku i on ce se normalno zgasit
Ma krcka, kao što krcka svaki mobitel, samo netko obraća pozornost na to, netko ne. A ni sluh nam svima nije isti.
Imal ko problema sa Battery full (unplug to save energy) notifikacijom kad se puni prek PCa. Znači napuni se baterija i onda mo on sam počne disconnectat/connectat bez ikakvog reda..uz kostatne vibracije i zvukove.., stim da mi se onda i svako malo mounta i unmounta interna memorija na PCu. Znači periodično svakih 10sec, katastrofa, neznam dali su oni stvarno uspjeli to tolko retardirano napraviti ili je to naprosto bug.
Da stvar bude gora, jučer sam išel flešat na 20f prek LG suport toola i sam bog da se taj problem počel pojavljivati (tj. kad se baterija napunila do 100%) prije nego je krenul softwerom updejtat uređaj.
Baca mi gresku da je neuspjelo spajanje sa posluziteljem kad idem radit update na 20f. Jesu li samo serveri zauzeti ili je nesto drugo?
Imao sam takav problem s Xperiom S,nakon pregrijavanja bi ekran požutio,
odnesi na popravak pa će ti to riješiti.
Ja se vratio na 20b, nema vise problema sa paljenjem gasenjem ekrana kod poziva i kod paljenja ekrana po noci sta se stalno nakon sekunde zakljucavo sa 20f, nekad ga je bilo skoro nemoguce otkljucat....
sad sve radi normalno osim sta knock on ne radi bas najbolje sta mi je manje bitno ali radi sve drugo
lp
hvala
Zanimalo bi me moze li se igrati igrice preko otg-a spojenog na usb flas drive(da usb sluzi kao externa micro sd kao na samsungu itd) ? Tj vidio sam da moze kad je mob root-an ali me zanima kada nije rootan.
Koje programe koristiti kada je rootan a koje kada nije ?
Pozdrav, da li je itko probao snimati u slow motion načinu rada i da ima zvuk kada je usporen video. Gledam videe po youtubu tamo ima zvuka, ali kod mene nema kada snimam u slow motion načinu rada. Da li netko zna kako da dobijem zvuk. Hvala
Zar na G2 nema u opcijama za unesti statičku wifi adresu?
Ima. U advanced.
Ovako imam jedan problem i neznam šta da radim...danas primjetih na mobitelu žutu crtu sa lijeve strane na ekranu.....nemam s čime poslikat pa sam skinuo sa neta sliku kako to izgleda....mobitel je star 6mj....neznam dali če uvažiti u servisu taj problem...
Imao sam ja identičan problem, žuta fleka gore s desne strane. Odnio na servis, stavili novi ekran u kompletu s prednjim kućištem, međutim ekran nije dobro sjeo i na pritisak je ostavljao crne crte i flekove, pa sam ga odmah ostavio tamo...
Ima. U advanced.
Pa di? Ja to ne vidim u advanced
Ima. U advanced.
Pa di? Ja to ne vidim u advanced
Drzis dugo na neku mrezu, modify network - tu stavis static ip.
Jel probao neko neku cm inačicu?
Jesam ja, zadnju snapshot verziju ali nisam bas bio nesto odusevljen ni izgledom ni radom. Stavio sam samo za probu u biti i nisam im bas dao sansu jer mi je cloudyg3 uvjerljivo najljepsi i najbolji custom ROM..
Jesam ja, zadnju snapshot verziju ali nisam bas bio nesto odusevljen ni izgledom ni radom. Stavio sam samo za probu u biti i nisam im bas dao sansu jer mi je cloudyg3 uvjerljivo najljepsi i najbolji custom ROM..
Vidis ja imam zadnju snapshot i radi bolesno dobro. Ima samo jedan bug, a to je da se ne upali ekran ponekad nakon razgovora. Sve ostalo je jako dobro..po meni brze od stocka i G3 roma. Inace sam fan aosp izgleda, tako da mi je to jos jedan dodatan plus ;)
Dali je probao netko mozda stable verziju 10.2.0? Kako to radi?
Evo ljudovi da se i ja prijavim u temu, danas bio u Vipu (prebacujem se s Tmobilea), prenio broj, u petak dobivam mob.
Imate li vi vasih vlastitih pohvala ili bugova/mana mobitela za koje bih trebao znati?
Jel netko rootao mobitel, ili je vecina zadovoljna sa softverom?
19 | Rootao sam mobitel |
---|---|
12 | Zadovoljan sam softverom |
0 | Nisam zadovoljan |
1 | Koristim neki launcher |
Nije mi se moglo spojit na servere i updateat na 20f jer nisam u host fileu izbrisao ono za lg kad sam upisivao rucno liniju za manuali update sa kompa...pa cisto ako netko zapne na istom da zna...
Koristim CloudyG3 i nabavio sam danas QuickWindows Case te pokusavam instalirati ovaj Mod no konstantno imam samo Windowe od G3 (okrugle). Je li tko pokusao instalirati ili je malo vise upucen od mene pa da mi pripomogne :)
Evo uzeo sam si i ja polovni 3 mjeseca star za 1800kn, stanje savršeno (za sada), gledam si neki dobar case (ako netko prodaje Spigenov,Case-mate ili neki bolji neka mi se javi na pm) i SP.
Našao sam LINK na njuškalu za Spigen Slim Armor. Covjek tvrdi da su org, ali nisu u org kutiji jer kupuje na veliko, ima li tko iskustva?
Evo uzeo sam si i ja polovni 3 mjeseca star za 1800kn, stanje savršeno (za sada), gledam si neki dobar case (ako netko prodaje Spigenov,Case-mate ili neki bolji neka mi se javi na pm) i SP.
Našao sam LINK na njuškalu za Spigen Slim Armor. Covjek tvrdi da su org, ali nisu u org kutiji jer kupuje na veliko, ima li tko iskustva?
Naravno da nisu org. Iz kine za 10 kn.
Ja sam u tmob. uzeo tvrđu silikonsku za 50 kn. Tvrdim da je najbolja i najljepsa. Imam i spigen al nije joj do koljena
Danas se rastajem od g2. Zbilja je dobar mobitel ali odlucio sam se ipak za g3. Kupila me kamera (nijansu brza od g2), ali najvise prosiriva memorija.
Ne bih rekao da je g3 korak naprijed od g2, stovise, s ekranom je korak nazad, ali 16gb mi postalo malo. :/
Delete