LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.078.696
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: LG G2 tema
Indestructible kaže...

bolje da uzme kod operatera novu micro sim karticu, tako da ovu staru ostavi nekad kasnije moze zatrebati

Stvar je u tome da mi kartica treba za sutra ujutro. Navratit ću prije kupovine uređaja u vip centar da mi ju srežu onda, nadam se da imaju taj "stroj" za rezanje tamo odma. Kartica mi više neće trebati jer prelazim na bonbon i pretplatu odjavljujem s vipa.

btw. Nisam siguran da možeš to raditi, tj. posjedovati 2 iste kartice s istim brojem. Vjerojatno ti onda uzmu ovu drugu ako tražiš microSIM

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.4.2014 22:53 (lllnuclearlll).
17 godina
LG G2 tema

A evo i mog razgovora s tetom iz Vipneta {#}

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

ja dosao u t-mobile u osijeku i pita me cura, zelim li novu ili da mi reze staru. s tim  da je  u ruke vec primila tu "sjeckalicu"! naravno da sam rekao da mi izreze, je aktivacija unutar 24h.. to moze biti 15 min a i cijeli dan!

BTW., 50 kn?!?! Neznam kako ih nije sramota!!

[url]http://ogame.org?refId=110+110631[/url]
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
LG G2 tema

Jel se može G2 isprobat bez SIM kartice? Kamera, ekran, itd...?

Kad budem išao raskinut pretplatu s VIPom sad koji dan, ak me pitaju razlog, reći ću im da raskidam jer mi nisu htjeli besplatno napravit microSIM {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.4.2014 1:04 (lllnuclearlll).
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
LG G2 tema

Mozes bez sim kartice.

ja

0 0 hvala 1
14 godina
lllnuclearlll kaže...

A evo i mog razgovora s tetom iz Vipneta {#}

Posto vidim da nikad to nisi radio, ja sam 99% siguran da ces shebat prvi put, bolje odnesi u Draskovicevoj imas GSM electronic ducan i servis gdje su mi vec par puta rezali karticu besplatno s tim aparatom.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
17 godina
neaktivan
LG G2 tema

Ovo je vec debeli off, ali da se samo nadovezem, puno puta sam mjenjao kartice kod operatera, nikada aktivacija nije trajala duze od 1 minutu, znaci dok vi maknete postojecu i stavite drugu, kartica je vec aktivirana, kakve su ovo gluposi 24 sata. LOL. 

HTC Desire --> iPhone 4s --> HTC OneX --> SGSNII --> iPhone 5 --> SGSS4 --> HTC One --> iPhone 5s/Note3(prodan:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kruno_21 kaže...

Ovo je vec debeli off, ali da se samo nadovezem, puno puta sam mjenjao kartice kod operatera, nikada aktivacija nije trajala duze od 1 minutu, znaci dok vi maknete postojecu i stavite drugu, kartica je vec aktivirana, kakve su ovo gluposi 24 sata. LOL. 

Oni ti to moraju reci, cisto da sebe zastite. Vjerojatno negdje takva stavka ima u papirima. Iako sam i ja puno put mijenjao i svaki put je aktivna za minutu..

Bivši ulični prodavač limuna i hodajući leš
17 godina
LG G2 tema

Znam da je bio mali offtopic, ispričavam se.

Evo samo da kažem da sam postao ponosni vlasnik G2 uređaja i fasciniran sam, najviše zato jer nisam do sad posjedovao niti jedan flagship telefon. {#}

A o tome koliki je problem karticu srezati govori to da sam ponio škare i srezao ju s prodavačem onak otprilike prije nego sam isprobao mobitel i kartica radi uredno. {#} A microSIM mi se jednostavno ne isplati službeno radit za karticu koju imam jer odjavljujem taj broj za par dana.

Da se vratimo na temu.

Dali uopće koristiti 4.2.2 koji je na njemu, ulogiravati se i ne znam šta ili da odmah bubnem 4.4.2 i koju verziju da metnem na kraju? Prek onog LG toola mi se čini najjednostavnije.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.4.2014 17:31 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
LG G2 tema

Stavi odmah 4.4.2

Ja sam isto išao preko LG programa, OTA nije ništa nalazio, cca 1.6 gb je nadogradnja.

0 0 hvala 1
14 godina
lllnuclearlll kaže...
Indestructible kaže...

bolje da uzme kod operatera novu micro sim karticu, tako da ovu staru ostavi nekad kasnije moze zatrebati

Stvar je u tome da mi kartica treba za sutra ujutro. Navratit ću prije kupovine uređaja u vip centar da mi ju srežu onda, nadam se da imaju taj "stroj" za rezanje tamo odma. Kartica mi više neće trebati jer prelazim na bonbon i pretplatu odjavljujem s vipa.

btw. Nisam siguran da možeš to raditi, tj. posjedovati 2 iste kartice s istim brojem. Vjerojatno ti onda uzmu ovu drugu ako tražiš microSIM

naravno da mozes, a novu karticu dobijes za 5 minuta

ja sam recimo pretplatnik BH Telecoma, kad sam kupovao Lumia 1020, odmah sam i uzeo novu karticu, on tamo preko kompa odradio svoj posao za 5 minuta i nova kartica spremna

mogu cak koristiti dvije sim kartice istovremeno, preko kojeg telefona zadnji put telefoniras na njega ce stizati pozivi, poruke i sl

nemoguce da i ovo kod vas Hrvata nema

vidim skupe te kartice, 50 kn, kod mene u BiH kosta oko 19 kuna

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.4.2014 18:52 (Indestructible).
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Tko je mislio uzeti masku? ajmo se dogovoriti i uzeti zajedno,da nas jeftinije dode postarina?!? ja bi mob trebao dobit za 2-3 dana..iz Andore

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G2 tema

Jel treba pri updateu paziti na što? Sjećam se da je prije znalo biti kao da mora baterija biti skroz puna il tak neš?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
tonix8 kaže...

Tko je mislio uzeti masku? ajmo se dogovoriti i uzeti zajedno,da nas jeftinije dode postarina?!? ja bi mob trebao dobit za 2-3 dana..iz Andore

Ak budete narucivali racunajte i na mene. 

15 godina

hoče li ovaj novi update 4.4.3 rješit blutettoth battery drain i šum u slušalicama i kad ga možemo očekivat?{#}

17 godina
galinjo24 kaže...

hoče li ovaj novi update 4.4.3 rješit blutettoth battery drain i šum u slušalicama i kad ga možemo očekivat?{#}

Čim CyanogenMod složi {#}

O kakvom se točno battery drainu radi? Jel se to dešava kad je bluetooth isključen?

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.4.2014 21:57 (lllnuclearlll).
15 godina
galinjo24 kaže...

Ocekivati ga jako kasno poznajuci LG, a sto ce tice battery draina "plavog zuba" zbog toga se uopce ne treba zamarati posto ne dolazi do curenja baterije. Makar kod mene

15 godina

Znači to je samo softwerska greška?....a onaj šum u slušalici je banalan{#}

15 godina
galinjo24 kaže...

Znači to je samo softwerska greška?....a onaj šum u slušalici je banalan{#}

Nadaj se da ce sljedeci update to rijesitit. Ne mora nuzno ici nekakav fix samo uz novu verziju  androida, tako da mozda i ne budemo dugo cekali

15 godina

kad čemo dobiti ovo?

15 godina
galinjo24 kaže...

kad čemo dobiti ovo?

Korejske verzije ga vec dobile. Ne samo to nego opcija da se u bilo kojoj aplikaciju sakriju prednje tipke ;)

Nadam se da ce brzo i za nas 

17 godina
LG G2 tema

D80210E update mi stavlja...

Jel to OK?

edit. Update postavljen.

Prvi dojam, kucanje radi puuuuuno bolje.

Jel postoji ona fora "OK Google" na G2 kao na Nexusu?

Drugi dojam. Jel se to meni čini ili je zvuk dosta jači na slušalicama s prelaskom na KitKat? A što se tiče šuma, nisam primjetio ništa...

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.4.2014 0:31 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
LG G2 tema

Mislim da je najnoviji D80220b

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Stryder kaže...

Mislim da je najnoviji D80220b

Da skužio sam. Taj i imam, ono je bila ili oznaka starog ili nešto drugo što je pisalo dok se updatirao. Pogledao sam nakon updatea i imam D80220b {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.4.2014 0:38 (lllnuclearlll).
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

root na kitkatu sam napravio al imam problema sa recovery menijem. TWRP mi ne prepoznaje mobitel :/ Znači otvorim TWRP menager-advanced-install recovery i piše Davice name -G2 -NOT SUPPORTED.Neko rješenje?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Kako god pokusao koristiti telefon, ne dobijam vise od 5 sati screen on time-a. Ukljucen je wifi stalno, kao i mobilni internet, ali koristenje se svodi na nesto poziva, whatsapp i facebook. Iskljucio sam bluetooth i location. Screen brightness je na auto, ali sam isto tako primjetio da je 90% vremena na 20% osvjetljenja u tom auto modusu. Na 4.2.2 je baterija definitivno trajala duze nego sada na 4.4.2. Razmisljam i da uradim factory reset, ali nekako sumnjam da cu ista postici, jer sigurno nemam neke lose aplikacije instalirane, koji bi mi trosile bateriju. Potrosnja u mirovanju je zadovoljovajuca, i ne ide iznad 1% po satu. Ne razumijem kako onda mogu dobiti samo maksimalno 5 sati SOT-a i nekih 24 sata ukupno na bateriji.

Koliko vi SOT-a imate u prosjeku?

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.4.2014 13:41 (Phobius).

0 0 hvala 0
17 godina
LG G2 tema

Jel se može još uvijek dobit Quick Window case za G2? I ako da što trebam napraviti?

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.4.2014 14:42 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
LG G2 tema

imam jedno pitanje,bio sam stavio onaj kitkat rom prije desetak stranica u ovoj temi.Naime ispostavilo se da je to vjerojatno neki engleski rom 20a,htio bi ga updateati no niti preko postavki na mobitelu niti preko lg pc suita ne nalazi nikakve updateove.

mene zanima kakva su vasa iskustva i isplati li se updateati opet rucno na 20b? ako da ima li netko kakav link za to? hvala unaprijed 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Rašo kaže...

root na kitkatu sam napravio al imam problema sa recovery menijem. TWRP mi ne prepoznaje mobitel :/ Znači otvorim TWRP menager-advanced-install recovery i piše Davice name -G2 -NOT SUPPORTED.Neko rješenje?

Malo je zamrseno to. Na tvom mjestu bi iz download modea flashao 4.2.2, stavio root i recovery i onda flashao normalno romove.

Ovako postoji mogucnost da ti se desi ono sto se meni desilo. Znaci, nece ti instalirati a ako i uspije instalirati ostanes bez download moda, os'a i recovery. Onda ga moras na linux sistem spojiti gdje ce ucitati particije i bootloader flashati.

ja
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

zna li netko od vas kako da budu npr. ikonice drugacije,drugacije slozene i to..nadam se da me kuzite..sta treba uraditi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice