- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Može pomoć oko kućišta?Kupujem neko kućište za ~400 kuna,ako nebum mogel kupit HAF912.Imam u planu HAF912,ali je 150 kuna skuplje od predviđenog buđeta.Znači ako nejde HAF 912 onda neko drugo kućište,ali do 400 kn.U kućište bi stavil i5 3570K,GTX 660 Ti phantom i ostale gluposti male
gledal sam to kućište,al ne sviđa mi se baš.Gledal sam i TT Commander,al mislim da tt nema baš neka kućišta.Bolji bi izbor valjda bilo neko CM kućište do 400kn,al kad mi se commander baš sviđa,a nebi se htel zaletit u vezi kućišta,pa da za mjesec dana opet novo kupujem
Al ak je ovo best buy za 400 kuna onda kupujem bez obzira na to kaj mi se ne sviđa
Inace , taj Fractal je best-buy u tom rangu ! Tebi se ne sviđa kuciste jedostavnog izgleda i ravnih linija ? Vise volis transformer look ?
da točno to,nekak mi je hmm prejednostavno kućište :D nadam se da budem mogel upiknuti haf,ako ne,onda kupujem to
Ha , probaj piknut Hafa ! Do 400kn kaj se tice Coolermastera ti je po meni najbolji Centurion 5 II !
Osobno bih isao na Fractala Core 3000 do 400KN !
gledal sam to kućište,al ne sviđa mi se baš.Gledal sam i TT Commander,al mislim da tt nema baš neka kućišta.Bolji bi izbor valjda bilo neko CM kućište do 400kn,al kad mi se commander baš sviđa,a nebi se htel zaletit u vezi kućišta,pa da za mjesec dana opet novo kupujem
Taj Fractal je jako kvalitetno kućište s kvalitetnim i tihim ventovima, jako dobrim airflowom te vrhunskom ''korisničkom podrškom''.
Galantan je i neupadljiva dizajna. Ukusi su različiti.
Možeš razmisliti i o Zalmanu Z9 Plus ili CM-u 692 Standard, ali ona će te stajati više.
Nemoj tog Commandera; kućište je bespotrebno kičasto, kvaliteta nije na dovoljnoj razini za lovu.
Za te novce možeš razmisliti i o polovnu CM-u 690 ili ovako nečemu. Službena stranica.
Slažem novu kantu, pa me zanima mišljenje iskusnijih o kučištu Fractal Design Define Mini.
Vidim da svi preporučuju Core 3000, ali ovo mi vizualno puno bolje izgleda. Prvi izbor mi je bio Zalman Z11 Plus ali taj iz nekog razloga neće opet skoro kod nas (?). Treći izbor mi je bio precijenjeni Thermaltake element G, ali vidio sam po nekim reviewoima da i nije bas kvalitetan (?), a možda sam malo i prestar već za te šarene svjetlucave fore... :)
Konfa bi bila: MSI H77MA-G43 (slika), i5-3470 ili slicni (stock cooler), HD7850, XFX 450W, HDD, SSD, 2x4 GB RAM. Nemam u planu nikakvo clockanje.
Problem i zapravo moje pitanje je: imam jednu dodatnu PCIe x1 karticu koju trebam ubaciti, a stavio bi ju na najudaljenije moguće mjesto od grafičke - u drugi PCIe x16 slot, tako da grafička ima mjesta za disanje.
1. Jel stane to sve unutra kako sam zamislio i hoće sve sve moći hladiti kako treba?
2. Ovo napajanje je ok za tu konfiguraciju?
I meni je ljepsi Define Mini !
Core 3000
- dolazi s jednim ventom vise i ima podrsku za vise ventova
- podrzava duze graficke kartice
Define Mini
- gume na rupama za cable managment
- USB 3.0
- zvučna izolacija
Ostalo je manje-vise isto ! koje god uzmes , nemres puno fulat !
EDIT : sve ce stati i napajanje je odlican izbor i bit ce dovoljno !
1. može, sve stane, radit će sve kako treba, hladit će se sve kako treba
2. i više nego dovoljno jako za ovo konfu
Na tvom mjestu rađe bih na Core 3000 jer je jednako dobro kao i Define Mini, a jeftinije ili legendarnog Z9 Plusa.
dosao haf sve super samo imam naravno problem moje usrano napajanje ima kratke kablove pa mi je kabel o 4pin konektora prekratak da napajanje bude u kucistu pa sam improviziro za prvu ruku a iduci tjedan cu vjerovatno ubost neko novo, morat cu malo remen stegnit ali sta je tu je...evo slike kako sam to namjestio :-) samo da pitam koje napajanje moze bez problema drzat 7850 sa mojom konfom i da ima jos malo lufta? mislio sam xfx 450w ?
Da kupis ovakav 4 PINski produzni !
samo da pitam koje napajanje moze bez problema drzat 7850 sa mojom konfom i da ima jos malo lufta? mislio sam xfx 450w ?
XFX 450W bi ti bio i vise nego dovoljan !

Znaci mogu uzeti i elite 370 i elite 330?samo provjeravam jer ne bi htio da mi sve to unutra porikava da se pregrije ili tako nes :P
sto ona d auzmem na kraju?u admu kupujem
Znaci mogu uzeti i elite 370 i elite 330?
Uzmi onda Elite 370 jer podrzava vise ventova , ima vise filtera protiv prasine , napajanje se montira dolje i meni je osobno ljepsi !
Znaci mogu uzeti i elite 370 i elite 330?samo provjeravam jer ne bi htio da mi sve to unutra porikava da se pregrije ili tako nes :P
sto ona d auzmem na kraju?u admu kupujem
CM 370 je ok, ali za istu cijenu imaš još boljeg Scythe Ikazutia
CM 370 je ok, ali za istu cijenu imaš još boljeg Scythe Ikazutia
Vec sam mu ja preporucio Ikazutija , al kolega kupuje cijelu konfu u ADM-u pa ga nemoze uzet !
Šteta.
jel mi haf 912 plus najbolji izbor do 600kn
Ja sam ga uzeo i meni ja fenomenalno....jako prostrano samo sto me napajanje zeznilo napokon sutra dolazim pa cu sve slozit kako spada

jel mi haf 912 plus najbolji izbor do 600kn
Da !
Prilicno sam siguran da nece jer VX550 ima dosta dugacke kablove !

Ima li netko ideju gdje da nabavim FractalDesign Define R4 ?
Ima li netko ideju gdje da nabavim FractalDesign Define R4 ?
Kupuj vani , na E-bayu ili cekaj da stigne kod nas , drugog izbora bas i nemas !
Posto su nazalost u admu su prodali zadnji elite 370 dobio sam elite 330,kakav je elite 330?Da li je dobar?citam specifikacije i cini se dobro kuciste..hvala na odgovoru