Da, Phanteks P600S je vjerojatno najfunkcionalnije kuciste na trzistu za puk s prosjecnim ukusom. Meni je doduse bijela izvedba BQ DB700 puno ljepsa od Phanteksovog bijelog P600S, dok kod Fractalovog R6/S2 ne kuzim zasto u bijeloj izvedbi ostavljaju crna vrata. Nije za dzabe ni malo restriktivniji airflow kod BeQuieta, sigurno da pomaze s bukom, makar je vjerojatno bolja kombinacija 1" otvora kao kod Fractala ili Corsaira (od 400C/Q nadalje) + zvucna izolacija. Mislim da je Fractal negdje objavio taj test ili samo izjavu da je kao 1", ~2.5cm optimum za ostavit prostora izmedju prednjih vrata i ventova, tj. pocetka samog tijela kucista..
Ambijentalno svijetlo je fora stvar da. Ja sam peasant po tom pitanju pa imam samo lampu iza monitora da barem necem sluzi glossy pozadina monitora, osim skupljanja prasine. Glhf sa setupom. Kolko vidim s ove jedne slike na Vaš Desk temi iz 2.mj. izgledalo je brutalno i s Phanteksom P400 ili kaj si vec imao, a monitor je sexy. Ja bih tak neki kupio, ali cekam hoce li se Xiaomi probiti na EU trziste sa Mi Surface (vjerojatno nece jer bi pokorio ultrawide kategoriju u EU).