Pomoć koje kućište kupiti

poruka: 4
|
čitano: 1.060
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi :) Imam problem a to je da se ne mogu jednostavno odlučiti, spreman sam i dat nešto više od 1000kn za kućište pa sam gledao Fractal Design R5 koji je znam odličan ali mi je za moj ukus prejednostavan i prevelik jer mi ne treba 10 slotova za HDD i ostale dumine jer koristim jednu grafu, jedan proc i samo 2, možda kupim još jedan HDD i to je to. Znači tražim kompaktno kućište koje podržava malo više od 16cm CPU cooler, kvalitetna izrada, po mogućnosti da ima crveni led unutra al inem ora ugl ako je u boji onda crveno il plavo. Što se tiče cijene samo da ne ide preko cca 1300kn Hvala unaprijed :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Pomoć koje kućište kupiti
daredevil_24 kaže...

Pozdrav ljudi :) Imam problem a to je da se ne mogu jednostavno odlučiti, spreman sam i dat nešto više od 1000kn za kućište pa sam gledao Fractal Design R5 koji je znam odličan ali mi je za moj ukus prejednostavan i prevelik jer mi ne treba 10 slotova za HDD i ostale dumine jer koristim jednu grafu, jedan proc i samo 2, možda kupim još jedan HDD i to je to. Znači tražim kompaktno kućište koje podržava malo više od 16cm CPU cooler, kvalitetna izrada, po mogućnosti da ima crveni led unutra al inem ora ugl ako je u boji onda crveno il plavo. Što se tiče cijene samo da ne ide preko cca 1300kn Hvala unaprijed :)

Tvoje želje i potrebe potpuno zadovoljava ovako nešto (imaš čak i narančastu verziju tog modela klik). Konkretno:

1.) Kućište je kompaktnih dimenzija, nije preveliko ni preteško.

2.) Podržava CPU cooler visine do 165mm.

3.) Kućište je kvalitetne izrade i od renomiranog proizvođača (brendirano).

4.) Ima crvene LED ventove, a meni je narančasta verzija s LED ventovima iste boje čak najefektnija. 

5.) Nije dosadnog dizajna i prolaznog štiha istog, već djeluje nekako svevremenski.

Jedina mana mu je cijena; s obzirom koliko košta vani, kod nas mu je cijena jednostavno previsoka.

Ovom forumu kronično nedostaje Vlada koji je uvijek podizao atmosferu nasmijavanjem i uveseljavanjem sviju svojim slikovitoživopisnojedinstvenim postovima.
15 godina
neaktivan

Super je kućište al mi nekako previše odskače od ostatka kompa, gledao sam NZXT kućišta i svidjaju mi se al kad samsve oduzeo i sabrao Fractal mi uvijek iskoči na vrh ispred svih... vrhunsko hladjenje, izolacija od zvuka, ne znam dal postoji kućište koje ima bolji cable management itd. jedino što je prejednostavno izvana... al vidjet ću još planiram uzeti u prvom mjesecu sigurno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Pomoć koje kućište kupiti
daredevil_24 kaže...

Super je kućište al mi nekako previše odskače od ostatka kompa, gledao sam NZXT kućišta i svidjaju mi se al kad samsve oduzeo i sabrao Fractal mi uvijek iskoči na vrh ispred svih... vrhunsko hladjenje, izolacija od zvuka, ne znam dal postoji kućište koje ima bolji cable management itd. jedino što je prejednostavno izvana... al vidjet ću još planiram uzeti u prvom mjesecu sigurno...

Mene je baš ta vanjska jednostavnost i privukla. Čisti minimalizam i jednostavnost u svakom pogledu, a to se danas često zaboravlja pa se dobiju karikature, a ne kučišta. Al o ukusima se ne raspravlja :D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice