Jel se isplati sad krenut sa rudarenjem?
Rudari - savjeti, postavke, rasprava i sl.
- poruka: 721
- |
- čitano: 273.797
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long, pirat, DrNasty
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Gdje si kupovao i koja kartica ?
ADM, RX580 4gb nitro+. Kupio bi jednu. Ili tu ili sapphire pulse
Jel se isplati sad krenut sa rudarenjem?
ne, nikako...
(hebote, otkako smo se raspisali o zaradi sa kućnim grafama svi bi odjednom majnali... a isplativost mi pala na nicehashu za pola, treba to sve rastjerat )
šalim se njubaro, samo majnaj
ne, nikako...
(hebote, otkako smo se raspisali o zaradi sa kućnim grafama svi bi odjednom majnali... a isplativost mi pala na nicehashu za pola, treba to sve rastjerat )
šalim se njubaro, samo majnaj
tako ste i mene zeznili , rudario 1ETC po danu sad 1 u 15ak dana
S čim da se rudari kad grafe kupit ne možeš ?? :D
Samo jedno brzo pitanje...posto se jos snalazim u svemu ovom (majning)
https://www.nabava.net/graficke-kartice__150/inno3d-graficka-kartica-gtx-1050ti-twin-x2-nvidia-geforce-gtx-1050-4gb-ddr5__38351571
jel valja ova graficka za posao?
slab hashrate ima za cijenu koju košta, teško bi s njom imao više od 1.5$ dnevno, trenutno bi imao oko 1.2$ s tom karticom cca 7 kuna
puno bolji izbor ti je https://www.adm.hr/product.asp?product=graficka-kartica-inno3d-gtx1060-3g-twin-x2-3gb-gddr5-192-bit-17082000mhz-n106f-2sdn-l5gs&code=62841ADM
jest 500kn skuplje ali računaj na skoro x2 veći hashrate
hvala za odgovor...al ja gledam ono sta mogu dobit ispod cijene preko kako bi se reklo "Rođe" :)
imam jos i ovo pa molim za jos jedno misljenje
Grafička Zotac GeForce GTX 1060 AMP! 6GB GDDR5
dobio bi je za 100kn vise nego kolko ova tvoja kosta u ducanu :P (sve su nove nekoristene)
https://www.nabava.net/graficke-kartice__150/inno3d-graficka-kartica-gtx-1050ti-twin-x2-nvidia-geforce-gtx-1050-4gb-ddr5__38351571
slab hashrate ima za cijenu koju košta, teško bi s njom imao više od 1.5$ dnevno, trenutno bi imao oko 1.2$ s tom karticom cca 7 kuna
puno bolji izbor ti je https://www.adm.hr/product.asp?product=graficka-kartica-inno3d-gtx1060-3g-twin-x2-3gb-gddr5-192-bit-17082000mhz-n106f-2sdn-l5gs&code=62841ADM
hvala za odgovor...al ja gledam ono sta mogu dobit ispod cijene preko kako bi se reklo "Rođe" :)
dobio bi je za 100kn vise nego kolko ova tvoja kosta u ducanu :P (sve su nove nekoristene)
ako za 2100kn imaš novu nekorištenu 1060 6gb, trči dok nije nestalo
Idu mi na živce i ovi naši trgovci što nitko ništa ne ažurira !! Na webu ima nekoliko modela GTX 1060 pod dostupno. Ja naručim, kaže nema toga. Ja pitam jel imate ikoju GTX 1060, kaže nemamo ni jednu !!! Pa što netko ne ažurira info na webu !!!!!
Idu mi na živce i ovi naši trgovci što nitko ništa ne ažurira !! Na webu ima nekoliko modela GTX 1060 pod dostupno. Ja naručim, kaže nema toga. Ja pitam jel imate ikoju GTX 1060, kaže nemamo ni jednu !!! Pa što netko ne ažurira info na webu !!!!!
Imaju puno posla pa ne stignu jos i to...
ako za 2100kn imaš novu nekorištenu 1060 6gb, trči dok nije nestalo
ma nebrinem se da ce nestat ipak je to "Rođo commecrce" ;)
hvala.
@scorpiokillah Si probao sa blockchain driverima?
Osa Nemora bit,dosta se razlikuju makar je isti chip. Nitro ima frend i dobi 31.5 s modanim biosom,ja xfx stabilno na 30.5. Cak i kod mojih 6 imas mala odstupanja,neka da max 30.2 a neka 30.7. Sve je to tu negdje al ipak nije isto.
@izvone nisam, probat ću... al evo update. Došao s posla sad upalio komp i krenuo rudarit kad ono 856 H/s...wtf.. tolko još nije nikad bilo...neznam kaj da velim. Da baš mora bit ugašen neko vrijeme to baš nisam siguran. Sad ga ne gasim do Božića...hehe
evo opet 760 H/s... probao i sa blockhain driverima al nema pomaka. A neki dan išlo i do 888 H/s... jbt ovo je prava lutrija sa bioritmom GPU i PC-a ... fakat kad mu dođe da radi preko 800 neću ga gasit
@scorpiokillah Si probao sa blockchain driverima?
Osa Nemora bit,dosta se razlikuju makar je isti chip. Nitro ima frend i dobi 31.5 s modanim biosom,ja xfx stabilno na 30.5. Cak i kod mojih 6 imas mala odstupanja,neka da max 30.2 a neka 30.7. Sve je to tu negdje al ipak nije isto.
@izvone nisam, probat ću... al evo update. Došao s posla sad upalio komp i krenuo rudarit kad ono 856 H/s...wtf.. tolko još nije nikad bilo...neznam kaj da velim. Da baš mora bit ugašen neko vrijeme to baš nisam siguran. Sad ga ne gasim do Božića...hehe
evo opet 760 H/s... probao i sa blockhain driverima al nema pomaka. A neki dan išlo i do 888 H/s... jbt ovo je prava lutrija sa bioritmom GPU i PC-a ... fakat kad mu dođe da radi preko 800 neću ga gasit
Pa ko gasi uopce.24/7 baby!!
danas sam koristio changegelly.com, mijenjao sam ETH u ZEC
uzelo mi 0.00105 ETH naknadu za slanje, changelly uzme 0.5% provizije, tako da eto proces od ETH sa coinbasea do ZEC-a na jaxxau cca 1.5$ na nekih 70$, po meni ok
Nema ni u adm ove moje? Bome su brzo rasprodali ako nema...
Za nju konkretno nisam pitao, al su mi rekli kao i svugdje da je 99% hynix memorija u svemu. Onda ako uzimam msi ili gigabyte da je duze jamstvo sam na 2250 vec (a i dalje hynix u pitanju), pa sam na kraju uzeo rabljenu 1060 6gb, postom ce mi doc, nadam se da se nisam zaribao.
Malo sam gledao na youtube-u informativno kako se slazu rigovu, pa me zanima jel riser mogu spojiti samo u one manje slotove ili moze ici i u jedan dio “velikog” slota gdje se inace graficke uguraju. Imam 3 “mala” slota i dva “velika”, pa mi sinulo ako bude kroz par mjeseci jos aktualno kupit jos koji komad i poslagat ih na kuciste s nekom manjom konstrukcijom jer mjesta za rig stvarno inace nemam nigdje.
Znaci masina bi se na ovoj tezini isplatila za 7 mjeseci.... pa i nije bas isplativo....
Potpuno neisplativo...
Bez rudarenja bi ti se isplatila nikada.... To je ok
Hrvati ko da sere lovu
Ajmo ovako postavit, 7 mjeseci ti treba da isplatis opremu. Al i dalje imas graficku koja predstavlja neku vrijednost. Dakle, nakon 7 mjeseci imas badava graficku-dvije ili cijeli rig, ovisi kolko toga imas. Dakle, da kupis sad novu graficku za 3000 kuna, a za 7 njeseci kad ju isplatis si na nuli. Dakle, da prodas tu graficku za 2000 kuna - tolko si zaradio u 7 mjeseci.
Mozes uzet i drugi pristup racunanja. Ako ti kartica napravi mjesecno 800 kuna prihoda, medu troskove struje i poreza ubroji jos i pad vrijednosti, pa ces matematicki vec od prvog dana biti u plusu sa zaradom, a tek prodajom istih povratis ostatak prvobitnih troskova.
Malo treba s ekonomske strane sagledat. Ako se mislis sutra obogatit onda definitivno je neisplativo, a ako gledas na duze staze po trenutnom stanju onda ne mozes rec da nije isplativno.
i nek ti cijena ETH skoci sa 1000 na 2000 u roku par dana onda si si vrijeme isplate prepolovio. Previse je tu varijabli koje se mijenjaju svakog trenutka.
Jel se mogu upariti gtx 980ti i gtx 1060 za rudarenje?
Pitanje je vremena s obzirom na nestasicu grafickih itd.
kada ce ljudi pokupovati ove sve ps4 pro konzole malo ih modificirati i startat majnat :)
ajmo ljudi..
kad grafe kupit ne možeš
Govori u svoje ime.
Meni nudili 5000kn i još uvijek nude za moju gtx 1080 ali nedam.
fucked ali nedam ne majnam niti cu majnati..za 5500kn mozda bih i poceo razmisljati..
fucked ali nedam ne majnam niti cu majnati..za 5500kn mozda bih i poceo razmisljati..
Ne znam kolko je media team pouzdana trgovina, al objavili danas tonu oglasa, imaju evgu gtx 1080 za 5500, msi gaming x 1080 za 5800. Tako da za te nivce imas na raspolaganju nove :D
Ne znam kolko je media team pouzdana trgovina, al objavili danas tonu oglasa, imaju evgu gtx 1080 za 5500, msi gaming x 1080 za 5800. Tako da za te nivce imas na raspolaganju nove :D
otvori im stranicu :)
od ovog na njuskalu nema nista.. cak nemaju niti te cijene.
ali velim ja ne mislim prodavati svoju.. tak da ..
Ekipa kako vadite van živu lovu dobivenu od majnanja? Koliko vidim čak i AdvCash koji je radio do sada, više nije moguće koristiti.
Ne vadimo, holdamo...
kad grafe kupit ne možeš
Govori u svoje ime.
Pa daj pomozi kolegama pa reci gdje ih ima jer po ovim našim dućanima nema (mada oni drže na webu da ih ima) ? :)
Ekipa kako vadite van živu lovu dobivenu od majnanja? Koliko vidim čak i AdvCash koji je radio do sada, više nije moguće koristiti.
lijepo... na kavi, ja kripto iz svog walleta na kupčev wallet, kupac meni kune iz svog novčanika u moj...
Na sta mislis? Temu na forumu da otvorim?
Ima, dostupna jedna i druga, provjereno, zato sam napisao.
tomic, zoves i trazis. Futura it ima sve sto je na webu raspolozivo, a adm vecinu, nisu uskladeni, pa treba zvat i provjerit. Pc universe u rovinju ima brdo (po danasnjim kriterijima) gigabyte-a. Imas na amazonu dobre graficke koje krecu s isporukom 01.02. Caseking ima toga, cyberport također. Ne možes nigdje birat između 10-20 modela, al među svim tim trgovinama ćeš valjda nešto nać :)
Na sta mislis? Temu na forumu da otvorim?
Ima, dostupna jedna i druga, provjereno, zato sam napisao.
tomic, zoves i trazis. Futura it ima sve sto je na webu raspolozivo, a adm vecinu, nisu uskladeni, pa treba zvat i provjerit. Pc universe u rovinju ima brdo (po danasnjim kriterijima) gigabyte-a. Imas na amazonu dobre graficke koje krecu s isporukom 01.02. Caseking ima toga, cyberport također. Ne možes nigdje birat između 10-20 modela, al među svim tim trgovinama ćeš valjda nešto nać :)
Ne, imaju svoj sajt i kada ga otvoriš nema tih cijena koje spominju na njuskalu, cak nemaju niti pol kartica koje imaju na njuskalu.
Ali eto ako si ti zvao cekamo nekog da kupi.
eto svega 6 grafičkih dostupnih i ništa od silnig njuskalo grafickih : http://team-media.hr/index.php?route=product/category&path=101_281_302_304