Živcira me što se neki ljudi (točnije djeca) nabrijavaju i pjene kad neko na forumu kaže IGRICA. Kao, sad su oni pravi gameri (a zapravo su gay-meri i k*rac od ovce) i oni govore IGRE. Samo 1337 i hax0rzi govore IGRE dok n00bzi i neuk narod govore IGRICE.
A naravno, ovaj forum vrvi učenim informatičarima [sarkazam] koji bi trebali govoriti IGRE, a vrlo je vjerojatno da se oni pravi, u(pu)čeni informatičari nisu ni oglašavali u ovom topicu [ne-sarkazam]...
Mislim da su igrice pretežito za djecu i tinejdžere. Imam 16 godina i više me igrice ne drže kao kad sam imao 10 godina, sve ih brže brišem i nisam više toliko zaokupljen njima. Vjerojatno sa 30 više ni neću igrati igrice, pa već sada sa 16 sam radije na internetu nego igram igrice... Naravno, postoji i nekolicina ljudi koji će i sa 30 igrati igrice kao da im je 10, ali većina onog "neupućenog casual naroda" će polako prestajati igrati igrice.
Posebno me nasmijao Faerdahur koji bi htio, pazite vi ovo, educirati i osvjestiti javnost točnim IT izražavanjem. ROFLOLMAO, kako bi rekli Face-djeca... On kaže da je pravilno IGRA i da je IGRICA zlo. Zapravo, ako ćemo baš cjepidlačiti, kaže se VIDEO-IGRA, a ne IGRA, neuki čovječe!
Bravo Ferdo! Možeš osnovati fundaciju koja bi se bavila time da se svi Hrvati nauče izbjegavati riječ IGRICA i tako ćemo biti korak bliže do savršenstva...
Ja kažem, "Živjele IGRICE!"