Ulovljene Nokije N900 i N97 mini

poruka: 47
|
čitano: 4.619
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Ulovljene Nokije N900 i N97 mini".
16 godina
neaktivan
RE: Ulovljene Nokije N900 i N97 mini
Psiho246 kaže...

Ahah!

Mrzim kad se ponadam i onda me ovako spusti...

xD

Cista istina Smijeh I ja to najvise mrzim... 

Svejedno cestitke dobitnicima, valjda ce za nas ostale sljedeci put biti vise srece Belji se

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
16 godina
neaktivan

meni se cini da ni jedan od ova dva nije ni na bug forumu Izlanuo se

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Ne kuzim. Pola ljudi koji su sudjelovali u nagradnoj igri misle kako je namjestena. Iz cega se vuce zagonetno pitanje: zasto onda uopce sudjeluju u igri?
Don't be mean to me.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

To su inace teske optuzbe, ne salite se stim.

ali i ja sam misljenja da bi to trebalo nekako live ici, video stream ili nesto

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
neee!!!neee!!!neee!!! Opet ništa!a vec sam se zamišlja sa makinama u ruci!ja te nagradne igre necu vise igrat!
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.-----Što se dogodi Facebook profilu kad čovik krepa?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Izvlacenje dobitnika nagradnih igara odobrenih od strane Ministarstva financija RH , pa tako i Bugovih, je javno. Svaka igra ima svoja Pravila objavljena na web- stranici igre, a u članku 7. tocno se navodi  kad i gdje se odrzava izvlacenje dobitnika.

Dakle,  tko zeli nazociti  dobrodosao je Osmijeh

Djurdjica Briski

BUG marketing

15 godina

A što preostaje nego čestitat pobjednicima Plač

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Čestitke...

PS - Zašto niste vukli za svaki mob 3 puta? Pa mene bi jednom sigurno izbukli. :P

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
17 godina
neaktivan
gjurica kaže...

Izvlacenje dobitnika nagradnih igara odobrenih od strane Ministarstva financija RH , pa tako i Bugovih, je javno. Svaka igra ima svoja Pravila objavljena na web- stranici igre, a u članku 7. tocno se navodi  kad i gdje se odrzava izvlacenje dobitnika.

Dakle,  tko zeli nazociti  dobrodosao je Osmijeh

Djurdjica Briski

BUG marketing

ok ali opet nebi skodilo imati live streaming, ako se to radi na lutriji zasto ne bi i u bugu :P

Every time two people have sex, an angel gets a boner
15 godina
protjeran

čestitke pobjednicima! zašto nitko s foruma nikad ništa ne dobije da se svi skupa veselimo :P :D

*n00b us3r*

0 0 hvala 0
17 godina

Kao jedan od dobitnika zahvaljujem se na cestitkama SmijehSmijeh !
Sad se moze rec da je dobio neko s foruma buduci da sam clan od otvaranja, samo sto vise lurkam nego pisem...

S obzirom da mi je ovo prvi dobitak na nekoj nagradnoj igri u zivotu, tesko da je namjestaljka. (jedino ako se svemir tako postavio da vise i ja dobijem Cool)

3 0 hvala 1
15 godina

Pozdrav,

ja sam dobitnik Nokie N97 mini.

Htio bih reći svim skepticima o nagradnim igrama, da do sada nikad nisam dobio ništa i već sam i sam postao skeptik, što se tiće svih vrsta nagradnih igara naroćito na web-u.

Ali eto konaćno da se i meni posreći.

Zato hvala Bugu i Nokiji.

Svima puno sreće drugi puta :)

2 0 hvala 1
16 godina
shell kaže...

Kao jedan od dobitnika zahvaljujem se na cestitkama SmijehSmijeh !
Sad se moze rec da je dobio neko s foruma buduci da sam clan od otvaranja, samo sto vise lurkam nego pisem...

S obzirom da mi je ovo prvi dobitak na nekoj nagradnoj igri u zivotu, tesko da je namjestaljka. (jedino ako se svemir tako postavio da vise i ja dobijem Cool)

vlados kaže...

Pozdrav,

ja sam dobitnik Nokie N97 mini.

Htio bih reći svim skepticima o nagradnim igrama, da do sada nikad nisam dobio ništa i već sam i sam postao skeptik, što se tiće svih vrsta nagradnih igara naroćito na web-u.

Ali eto konaćno da se i meni posreći.

Zato hvala Bugu i Nokiji.

Svima puno sreće drugi puta :)

Wow..ovo je prvi puta da su se javili svi, tj. oba dobitnika..bar kolko ja znam..

Nego..dajte recite kako ste saznali da ste dobili? Jesu vas nazvali prije nego što su stavili rezultate na web ili..?

Ako double postam znači da pišem s moba...
15 godina

Mene su nazvali danas oko 12 sati, do tada nisam znao tj. nisam ni pogledao web.Cool

16 godina
vlados kaže...

Mene su nazvali danas oko 12 sati, do tada nisam znao tj. nisam ni pogledao web.Cool

Znači nazovu prije nego stave na web..sad znamo za televizore da ne moramo bit u neizvjesnosti ako nas ne nazovu...

Ako double postam znači da pišem s moba...
15 godina
neaktivan

cestitam dobitnicima i sad lov na TV LG :))

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
DamageHigh kaže...
vlados kaže...

Znači nazovu prije nego stave na web..sad znamo za televizore da ne moramo bit u neizvjesnosti ako nas ne nazovu...

Ne nazovu prije - kaže ti čovjek da je nazvan u srijedu, a imena dobitnika su na webu objavljena u utorak!

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.3.2010 2:20 (Miro).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice