Ahah!
Mrzim kad se ponadam i onda me ovako spusti...
xD
Cista istina I ja to najvise mrzim...
Svejedno cestitke dobitnicima, valjda ce za nas ostale sljedeci put biti vise srece
Ahah!
Mrzim kad se ponadam i onda me ovako spusti...
xD
Cista istina I ja to najvise mrzim...
Svejedno cestitke dobitnicima, valjda ce za nas ostale sljedeci put biti vise srece
meni se cini da ni jedan od ova dva nije ni na bug forumu
To su inace teske optuzbe, ne salite se stim.
ali i ja sam misljenja da bi to trebalo nekako live ici, video stream ili nesto
Izvlacenje dobitnika nagradnih igara odobrenih od strane Ministarstva financija RH , pa tako i Bugovih, je javno. Svaka igra ima svoja Pravila objavljena na web- stranici igre, a u članku 7. tocno se navodi kad i gdje se odrzava izvlacenje dobitnika.
Dakle, tko zeli nazociti dobrodosao je
Djurdjica Briski
BUG marketing
A što preostaje nego čestitat pobjednicima
Čestitke...
PS - Zašto niste vukli za svaki mob 3 puta? Pa mene bi jednom sigurno izbukli. :P
Izvlacenje dobitnika nagradnih igara odobrenih od strane Ministarstva financija RH , pa tako i Bugovih, je javno. Svaka igra ima svoja Pravila objavljena na web- stranici igre, a u članku 7. tocno se navodi kad i gdje se odrzava izvlacenje dobitnika.
Dakle, tko zeli nazociti dobrodosao je
Djurdjica Briski
BUG marketing
ok ali opet nebi skodilo imati live streaming, ako se to radi na lutriji zasto ne bi i u bugu :P
čestitke pobjednicima! zašto nitko s foruma nikad ništa ne dobije da se svi skupa veselimo :P :D
Kao jedan od dobitnika zahvaljujem se na cestitkama !
Sad se moze rec da je dobio neko s foruma buduci da sam clan od otvaranja, samo sto vise lurkam nego pisem...
S obzirom da mi je ovo prvi dobitak na nekoj nagradnoj igri u zivotu, tesko da je namjestaljka. (jedino ako se svemir tako postavio da vise i ja dobijem )
Pozdrav,
ja sam dobitnik Nokie N97 mini.
Htio bih reći svim skepticima o nagradnim igrama, da do sada nikad nisam dobio ništa i već sam i sam postao skeptik, što se tiće svih vrsta nagradnih igara naroćito na web-u.
Ali eto konaćno da se i meni posreći.
Zato hvala Bugu i Nokiji.
Svima puno sreće drugi puta :)
Kao jedan od dobitnika zahvaljujem se na cestitkama !
Sad se moze rec da je dobio neko s foruma buduci da sam clan od otvaranja, samo sto vise lurkam nego pisem...
S obzirom da mi je ovo prvi dobitak na nekoj nagradnoj igri u zivotu, tesko da je namjestaljka. (jedino ako se svemir tako postavio da vise i ja dobijem )
Pozdrav,
ja sam dobitnik Nokie N97 mini.
Htio bih reći svim skepticima o nagradnim igrama, da do sada nikad nisam dobio ništa i već sam i sam postao skeptik, što se tiće svih vrsta nagradnih igara naroćito na web-u.
Ali eto konaćno da se i meni posreći.
Zato hvala Bugu i Nokiji.
Svima puno sreće drugi puta :)
Wow..ovo je prvi puta da su se javili svi, tj. oba dobitnika..bar kolko ja znam..
Nego..dajte recite kako ste saznali da ste dobili? Jesu vas nazvali prije nego što su stavili rezultate na web ili..?
Mene su nazvali danas oko 12 sati, do tada nisam znao tj. nisam ni pogledao web.
Mene su nazvali danas oko 12 sati, do tada nisam znao tj. nisam ni pogledao web.
Znači nazovu prije nego stave na web..sad znamo za televizore da ne moramo bit u neizvjesnosti ako nas ne nazovu...
cestitam dobitnicima i sad lov na TV LG :))
Znači nazovu prije nego stave na web..sad znamo za televizore da ne moramo bit u neizvjesnosti ako nas ne nazovu...
Ne nazovu prije - kaže ti čovjek da je nazvan u srijedu, a imena dobitnika su na webu objavljena u utorak!