Šta reći nego - woow.
nema šta,odlična grafulja
Sve što me zanima na ATI gf karticama je kvalitetno hlađenje VRAM-a, ostalo je sve ured.
Majko mila koje čudovište....
Me likes :3
Nebi se začudio ako vidim da je ovo čudo probilo world record u oc-anju na zračnom hlađenju.
Nebi se začudio ako vidim da je ovo čudo probilo world record u oc-anju na zračnom hlađenju.
Nije ni ovo loše
Nije ni ovo loše
nije nije,ova asusica će imat 2GB po GPU
malo perverzije...staviš nekoliko asus ROG ares hd5970(XX video memorije)na ovu matičnu i samo kažeš give me all your lovin KRIZA2
Uf što bih dao za nju....
A ta asusova mrcina lol...kakvo samo hlađenje ima....budu morali staviti armaturu...da se ne smota...xd
joj kako je ljepa, jedna od najljepsih gafickih uz hd5870 vapor-x
ovo dere po performansama i gtx480 a za cijenu cemo jos vidit
cijena???????
Ova Asusica... Sunce ti hebem, pa to je zvjersko cudo... Prekrasno izgleda, premda bi ja i s HD5870 Vapor-X bil zadovoljan
prava munja :)
Nije ni ovo loše
To sam vidio, ispale su mi oči kada sam vidio da će trebati dodatno napajanje od - 2x8 pinska + 6 pinski što je 375W i od matične 75W to je ukupno magičnih 450W
e da je to baciti u crossfire ili u 3 way crossfire uhh
e da je to baciti u crossfire ili u 3 way crossfire uhh
Da, uzet maticnu s dva socketa i udri ! :D Stavit fino vodeno unutra, 2 SSD-a u RAID0... Naravno Corsair Obsidian... (valjda podrzava BTX...), uzet 2 bolesna napajanja, Tagan/Silverstone/Seasonic...
hehe samo par stvari sto si naborijao i vec smo na 10 k kuna :)
hehe samo par stvari sto si naborijao i vec smo na 10 k kuna :)
Do prvog inerpunkcijskog znaka je bija skoro na 10k kuna.
auff prava zvijerka
Ko hoce samnom malo u "kupovinu" kada ove grafe izadu?
Pa za ovo ti treba 12 penzija da bi kupio 2x asusove
ja idem s tobom.ti promatras ispred vratiju a ja pljackam poslovnicu.
pitanje hoće li se ta asusova i pojavit u hr,ako i hoće bit će to par primjeraka
Meni je laske neg tebi ali nisam napomenuo da moras mrknut dvije,jedna meni jedna tebi.
Odlična grafa
Meni je laske neg tebi ali nisam napomenuo da moras mrknut dvije,jedna meni jedna tebi.
ma zaltim se unutra i kazem ovo je pljacka...kada mi tip krene vaditi pare kazem mu "budalo sta glumis!drzi si te pare i daj meni i frendu svakome po 4 radeona 5870 za 4 way crossfire" i da...ne zaboravi pecatirati nam garanciju posto mislimo ih extremno klockati :P
ma zaltim se unutra i kazem ovo je pljacka...kada mi tip krene vaditi pare kazem mu "budalo sta glumis!drzi si te pare i daj meni i frendu svakome po 4 radeona 5870 za 4 way crossfire" i da...ne zaboravi pecatirati nam garanciju posto mislimo ih extremno klockati :P
Moras mu napomenuti da mora bit asusova i da nezaboravit dat CF mostice
Moras mu napomenuti da mora bit asusova i da nezaboravit dat CF mostice
ma vratio bi se ja reklamirati kada bi skuzio da mi nije dao asusovu :)
dajte kolko je cijena ovoga
dajte kolko je cijena ovoga
nije jos objavljena ali racunajuci da grafa na stock freq kosta 3.000 kn onda ova ce sigurno biti blizu 3500 pa cak i 4000 kn racunajuci na to da naše krvopije iz informatickih trgovina opale maržu za balkan da se možes samo diviti
sa time moras i racunati da ce prije biti dostupna u keniji nego kod nas...jer je manje vise predvidena za high end klasu