ovo dere po performansama i gtx480 a za cijenu cemo jos vidit
Nemoj govorit o nečemu što neznaš. Ovako počinju flejmovi.
rekao bi oleg popij kamilicu i smiri zivce
ovih napaljenih fanboya ko kineza
Neče ovo ćudo doć do Hrvatske.Kod nas imaš samo par marki jer neš ti našeg tržišta.
Neče ovo ćudo doć do Hrvatske.Kod nas imaš samo par marki jer neš ti našeg tržišta.
Ako je došla HD5770 Hawk, onda će valjda i ova...
ovo nije proizvod zamisljen za zaradu nego za kurc**e, ono mi imamo veceg i te spike
Tako da sam uvjernen da ce poslat jedan do dva primjerka koji ce zavresit na testiranju u bug-u i slicnim novinama a potom negdje i u prodaju po nadasve gadnoj cijeni.
rekao bi oleg popij kamilicu i smiri zivce
ovih napaljenih fanboya ko kineza
Fanboy? ROFL, čak niti nemam nVidiu. Kad izađe vidit će se sve, glupo je govoriti išta prije.
Ako je došla HD5770 Hawk, onda će valjda i ova...
mozda je posiljka pala iz aviona ispred nekog ducana informaticke opreme i sada je tamo kao limitirana edicija jer je od 100 komada ostalo citavo jedva 7 :)
kartica izgleda pre zesce ali mislim da je cjena oko 2300kn
fa je cijena 2300 kn odmah u kesu kupujem 4 komada.
ako je obicna kartica ne clockana i bez posebnog aftermarket hldnjaka 3000 kn....onda mora da ce ovaj proizvod kada dode kod nas biti oko 4 k kuna
LOL
Obična najjeftinija kod nas košta 2500kn u gor info, a ova bi koštala bar 3500kn.
Izgleda predobro samo da cijena bude pristojna..
LOL
Obična najjeftinija kod nas košta 2500kn u gor info, a ova bi koštala bar 3500kn.
mi moze netko objasniti kako to da je gigabyteova radeonka 5870 tako jeftina u gor-u??
700 kn razlike izmedu moje xfx i ove gigabytove 5870 graficke :/
dali je solucija hladenja ista?vidim da takt memorije i sve to je identicno a zbunjuje me cijena jako...da sam uzeo 2 x 5870 gigabytove ustedio bi brat bratu 1400 kn ://
A koliko ta MSI HD5870 ima memorije?1 ili 2GB?
A koliko ta MSI HD5870 ima memorije?1 ili 2GB?
2 gb gddr5 memorije
To te ja pitam!
A zna li se datum izlaska?
Pa znači da bi već trebala biti i kod nas.
BTW,zna li se kad je izlazak matrixa HD5870?Negdje na youtubeu sam pročitao da dolazi u sljedećih 3 tjedna.
Sve se to meni čini da Ati sada kolo vodi,a ne"the way it is meant to be played".
Pa i nije tako skupa!
BTW,zna li tko kada dolazi u RH?
Pa i nije tako skupa!
BTW,zna li tko kada dolazi u RH?
500 usd je americka cijena.
za te pare ovdje dobis obicnu gigabyte graficku 5870 sa stock cooling sistemom.
msijeva graficka ima aftermarket cooling soluciju te sa se overklockati vise od obicnih 5870.
uz sve to racunaj da kada dode kod nas cijena joj nece biti referentnih 500 usd nego sigurno oko 650 usd sigurno.