Google se igra igrice?

poruka: 17
|
čitano: 3.012
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Google se igra igrice?".
17 godina
Google se igra igrice?

Realno, tko zna za AdBlock Plus, taj zna da postoji i van Google storea. (link)

Možda čak i bolje da je maknut sa storea, sad mogu implementirati što god hoće u ABP bez imalo obzira na Googleovo mišljenje.

Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
Google se igra igrice?

ja sam koristio AdAway i radi bez ikakvih problema. I njega su izbacili...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Google se igra igrice?

Toliko o fer play-u od strane Guugla!{#}

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Google se igra igrice?

A tako možemo reći da korištenje AdBlocka nije fer prema developerima koji daju besplatne programe i igre a zarađuju za život od reklama, Google je tu dobro postupio, tko želi ad-free neka plati $0.99 za ad-free verziju {#}

16 4 hvala 0
17 godina
Google se igra igrice?

Reklame na sajtovima mi nisu bile problem do pojave flasha. Otkako se krenulo sa php sajtovima i flash reklamama, koje budu strahovito nametljive, od tada ih blokiram.
Da, žive od njih, no može to i malo kulturnije. Dok se ne nauče.. baj baj. 

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
Moj PC  
15 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Google se igra igrice?

tko nezna neka gleda reklame, a onaj tko zna će ih ugasit istom prilikom.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Re: Google se igra igrice?
Jeebt kaže...

A tako možemo reći da korištenje AdBlocka nije fer prema developerima koji daju besplatne programe i igre a zarađuju za život od reklama, Google je tu dobro postupio, tko želi ad-free neka plati $0.99 za ad-free verziju {#}

U potpunosti se slazem...... jbg netko zivi od tih reklama.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
17 godina
neaktivan
Google se igra igrice?

Staviš F-droid i imaš sve (open source).

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Google se igra igrice?

Ja sam sebi reklame blokirao u host fileu u root folderu tako da sam miran.

Loading...
Moj PC  
2 3 hvala 0
16 godina
odjavljen
Netko zivi od tih reklama tako da je ovo fer potez od Googlea.

Ne zelis reklame? Plati ad-free verziju dolar-dva. Da nebi, besplatno i bez reklama. Da ste ikad pokusali programirati ista duze od hello worlda, bilo bi vam malo jasnije.

Doduse, te smartphoneove su vam mame i tatice pokupovale. Cast izuzecima...
http://nighthawk-software.blogspot.com/
17 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Ne zelis reklame? Plati ad-free verziju dolar-dva. Da nebi, besplatno i bez reklama. Da ste ikad pokusali programirati ista duze od hello worlda, bilo bi vam malo jasnije.

Čudno, freeware programi na PCju postoje strahovito dugo vremena, a velik dio njih je bez ikakvih reklama.

Kako je to moguće? 

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
16 godina
odjavljen
A reklame na stranici odakle si skinuo taj program? Za mobilne aplikacije postoji i dodatni trosak postavljanja na play/app/kako god store. Moras imati smartphone da bi ju testirao (za desktop aplikaciju ti je valjda dovoljan PC na kojem si ju napisao).
http://nighthawk-software.blogspot.com/
15 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

+1

17 godina
Sum_of_all_fears kaže...
A reklame na stranici odakle si skinuo taj program? Za mobilne aplikacije postoji i dodatni trosak postavljanja na play/app/kako god store. Moras imati smartphone da bi ju testirao (za desktop aplikaciju ti je valjda dovoljan PC na kojem si ju napisao).

Oprosti, ali ne pričam o mobitelu sa androidom, nego o Chrome storeu za Chrome browser za računala. Od tamo su maknuli ABP.

Također ti pričam o besplatnim programima za PC, ne isključivo za Android.

Inače, smatram da bi osoba koja ima toliko novaca za kupovinu android telefona morala biti u stanju mjesečno izdvojiti pedesetak kuna za kupovinu tih par aplikacija koje koristi. Pogotovo vlasnici kvalitetnijih telefona.

No free verzije sa reklamama NISU FREE, nego adware. Daleko je to od besplatnog. Ako je nešto besplatno, onda ne postoje nikakvi skriveni troškovi.

15 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Ne bih hvala... onog trenutka kada ću moći kupovat sa play store-a bez da mi odbijaju karticu nonstop (koja btw radi na svakom drugom servisu koji sam probao osim google-a i amazona), budem.

Do tad nek si zabiju reklame where the sun doesn't shine. 

Svaka čast devovima koji imaju sajtove na kojima možeš kupit i skinut njihove aplikacije, no nerijetko to podrazumijeva izostanak auto updateova sa play storea.

Tako da ću se radije držati dobre stare "ne želiš reklame? blokiraj ih nekim od mnogih adblock programčića :)", nego zujat uokolo i tražit sajtove od pojedinih developera umjesto da sve imam na jednom mjestu.

Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
15 godina
neaktivan
Slažem se da developere treba nekako podržati, ali reklame su nespretno implementirane, pogotovo u igrama kad ti u po akcije banner prekrije po ekrana.
17 godina
neaktivan
Google se igra igrice?

Apsolutno ih treba podržati,ali i oni se trebaju potruditi prilikom implementacije ad modula u aplikaciju. Klik

Moj PC  
1 0 hvala 2
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice