I Windowsi na pretplatu?

poruka: 5
|
čitano: 1.790
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "I Windowsi na pretplatu?".
17 godina
I Windowsi na pretplatu?

Zapravo to nije ništa novo kada postoji SPLA ugovor.

http://www.microsoft.com/hosting/en/us/licensing/splabenefits.aspx

0 0 hvala 0
17 godina
Re: I Windowsi na pretplatu?
dajte malo konkretnije clanke pocnite pisati, imat cete koristi od toga

http://arstechnica.com/information-technology/2014/04/the-inevitable-arrival-of-subscription-based-windows/
Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
neaktivan
Prije nesto vremena supruga je gledala Adobe koji se je kod nas prodaval za nekih 20000kn, a recimo sada full packet pretplatu nude za nekih 50 USD/mjesec. Office365 za kucne korisnike je takodjer zanimljiv jer se dobije 5 licenci.
Je da na kraju ispadne nesto skuplje (nakon par godina) ali dobiju se i nove verzije...

Da se ponovim, sve je to pljacka, smisljena pljacka. Kupnja softwarea je kupnja polu proizvoda kojega nikada ne poprave. Prevara drugim rijecima. To je izrazito izrazeno kod mobitela.
17 godina
neaktivan
I Windowsi na pretplatu?

Ne sumnjam u uspjeh Windowsa na pretplatu budući da se MS uhljebio u državnim institucijama.

Ako sam u krivu, ispravite me ;)
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
indig0F10w kaže...

Ne sumnjam u uspjeh Windowsa na pretplatu budući da se MS uhljebio u državnim institucijama.

To stvarno nema nikakve veze jer MS daleko najvise zaradjuje od firmi, a ne drzavne uprave.

Linux kakav god da je ima ogromnih problema sa supportom sto si profi segment ne moze dozvolit. MS ima svoj support koji je tu 24/7, a oni veci imaju i druge beneficije.

Sto se tice Officea on jednostavno nema konkurencije. Razne free verzije mogu zamjenit pisanje texta ali cim se dodje na nesto malo kompliciranije pa pa. Navedeno je potvrdio poznanik koji je 100% Linuxas ali uredno pise u Officeu jer ima najmanje muka.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice