Windows7 već popularniji od Viste

poruka: 124
|
čitano: 37.183
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows7 već popularniji od Viste".
17 godina
neaktivan
RE: Windows7 već popularniji od Viste
Danny_HR kaže...
macak kaže...

Ne znam jeste li primijetili, ali u zadnje vrijeme teme koje se tiču problema s Windowsima 7 niču kao gljive poslije kiše.

Haha jako neobično za sistem za koji su mnogi na ovom forumu davali glavu da je savršen, da je ovo ili ono jelda.

Namigiva

Možda je bio savršen u beti ili RC, ali sada Ultimate RTM Activator/crack je loš pa većina ima problemeSmijeh

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
linuxuser kaže...
ihush kaže...

Nije cilj braniti MS (M$), ali meni nijedna verzija OSa, pa tako ni 7 nije izazvala problem (ubrajajući DOS-3.x pa nadalje), recimo RC.7100 se vrti na 'frankenštajnu' i nema problema.

Ma daj, kad se pojavi greska onda trepneš i kažes ništa nisam vidio

Sječam se kad sam imao windows millenium da je bilo bugova ko u priči, a i kad sam uglavnom instalirao drivere bilo je problema sa zamrzavanjem (nemojte sad reći da je virus , ne nije, jer tada nisam imao interneta) , često je bilo pri paljenju onoga 

Nakon sto je vista dosla kupio sam laptop,(dosel je uz vistu jer se kofiguracija isplatila kupiti s njime nego bez ) oni bez windowsa  nisu bili dobro složeni. nakon par mj koristenja, dobar antivirus,  i vidi add-remove programs mi blokira, čim uđem u njega zablokira. Ali zašto, virusa nema, isprobao razne antiviruse. 

Čudno mi je, kada stavim izgrebani dvd na kojem je film ono player počinje blokirati, cijeli windows zamrzne, nis nemogu napraviti već samo izvaditi dvd, dok isti dvd na linuxu čim ga ubacim prikaže one neostečeni video (tamo gdje je ostečeno prikaže snijeg, ali uopče ne dolazi do zamrzavanja cijeli linux radi ok .

- ne, nego kažem da nije krivica u OSu. Može biti u HW/driver/korisnik/virus-u (btw. kad kažem OS mislim i na linux i ostale). Dok za navedene prijave grešaka, nemožemo uopće znati do čega je.. -al' nije do OSa. ;-)

- Win-ME je na lošem glasu kao i Vista, ugl. zbog naših 'majstora' kliperaša... inače puno sređeniji od 98SE ali u osnovi isti.

- ako je HW/SW uredan, ako nema virusa itd... onda je jedina nepoznanica u formuli -korisnik. U kontekstu daljnjih tvrdnji playanja DVDa na linuxu, -da. Istina, lunux je savršen, playa i oštećene DVDe. Možda liječi slijepe i invalide? Meni je linux jako dobar, ... (druga tema, ako se nekom da nek otvori, pa tipkamo hvaleći linux, OK?).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
protjeran
Paolo2612 kaže...
Danny_HR kaže...
macak kaže...

Ne znam jeste li primijetili, ali u zadnje vrijeme teme koje se tiču problema s Windowsima 7 niču kao gljive poslije kiše.

Haha jako neobično za sistem za koji su mnogi na ovom forumu davali glavu da je savršen, da je ovo ili ono jelda.

Namigiva

Možda je bio savršen u beti ili RC, ali sada Ultimate RTM Activator/crack je loš pa većina ima problemeSmijeh

Samo da ja nemam problema, a vi grcajte i valjajte se u njima...

Zasada sve super osim jedne stvari, navodno x64 os smanjuje OC, pa tako nemogu potegnut više od 3,6GHz s bilokojom voltažomPlač

15 godina
neaktivan
Windows7 već popularniji od Viste

meni je 7 katastrofa uopste neradi kak sam ocekivao a imam prehen komp

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.10.2009 12:43 (ljuta_357_guja).
Moj PC  
0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice