Kad ja velim da nešto ne radi, to ne mora nužno značiti da aplikacija doslovce ne radi, već da radi s većim ili manjim problemima. Znači, kao kada kupite auto u dućanu i shvatite da klima ne radi. To je za mene neispravno vozilo, možda ne u načelu jer se i dalje mogu odvesti od točke A do točke B, ali ja ne volim vrućinu pa eto sranje.
Ista stvar je s Winsima. Probno instalirao na radnu stanicu i laptop. Na radnoj se nalazi Xeon zadnje generacije na Supermicro ploči sa 32gb ram, laptop je i7 sa 8gb koji drži virtualizaciju (prije toga je bio win2008r2 sa dve virtualke, firewall i mail server). Na radnoj se HyperV upali nakon instalacije i može se napraviti nekoliko virtualki. No, kada ih jednom sve pogasim i restartam računalo, ponovno paljenje HyperV Managera rezultira blue screenom. Na laptopu pak druga priča. Mogu napraviti samo jednu virtualku, bez obzira na krdo resursa koje imam. Izrada druge virtualke javlja 0x000000 bla error i smrzavanje računala. Na radnoj stanici instaliram najobičniji SQL. Tup, service has stopped working. I tako u loop. Instaliram Kerio Outlook Connector probe radi, Outlook se smrzava pri paljenju. Zatim, svakih 10ak sekundi dobivam error pop-up kako ne radi Error Reporting, jer kao upravo se dogodio error, ali ga je nemoguće poslati jer servis je koruptiran. Mislim da je to više manje koliko mi sad pada na pamet.
Odakle ti prije Windows 8? Na mome Software assurancu ga još nema.
Kerio Oulook connector? Koja verzija? Zar nisi pomislio da bi možda Kerio trebao izdati novu verziju konektora? Isto tako je bilo s*anje kad je izašao Office 2010, čekao sad 3mj na ispravan konektor.
Na kraju sam prešao na IMAP u Keriu, a od ove godine na Exchange.