dajte se ljudi više okanite xp-a, barem vi kućni korisnici...
Imao sam i Windows XP i 7 i popeli su mi se preko glave.Ostajem samo na Ubuntu.Nikakvi dual boot.
subvencioniraj hardver!
nije neka prevelika stavka u budžetu al imam(o) druge stvari na pameti.. a stari hardver itekako još gura, bar na xp-u.. čisto dovoljno..
Ja mislio da je 7-ca odavno prešišala Vistu :) a vjerujem da bar što se tiče kućnih korisnika i je :)
Ja mislio da je 7-ca odavno prešišala Vistu :) a vjerujem da bar što se tiče kućnih korisnika i je :)
pa i je, nemojte me grdit al mislim da je ova vijest već bila :/
edit: evo vijesti, znam da imam deja vu :D http://www.bug.hr/vijesti/windows-7-ispred-viste/103153.aspx
To su vjerojatno prodajni rezultati.Ali treba imati na umu i istočnu europu koja je raj piratskih verzija raznih tipova pa tako i popularne 7!
Vrlo je lako to reci kad kupujes nov PC + ako koristis piratski Win7 onda nemas razlog koristiti XP.
Ali ako imas neki laptop od pred 3-4 godina ili desktop onda nema logike uloziti novac za legalni softver, ili za prosirenje memorije i ostalih resursa.
Jbg...
Daj mi ti cash za Window 7 za 3 kompa :D
Daj mi cash za upgrade 2 od ta 3, kako bi 7 mogla glatko ici
Daj mi i razlog zasto da uopce odem s XPa kad je sve u najbolje redu :D
Ja vjerojatno uskoro prelazim na 7, xp mi već polako kašljuca, uskoro će i dušu iskašljati, e sad dal će biti originalna verzija ili ne,vidjet ću još :D sam da me ova recesija ne stigne xD
Ne diraj ono što radi. Tako i ja ne diram XP.
To su vjerojatno prodajni rezultati.Ali treba imati na umu i istočnu europu koja je raj piratskih verzija raznih tipova pa tako i popularne 7!
Piše u članku da se brojevi odnose na sva računala spojena na internet, znači nema baš nikakve veze s prodajnim rezultatima.
Vecina ljudi operativni sistem koristi kao pokretac aplikacija. dvostruki klik na ikonicu i ostalo je nebitno. ako nesto radi isto (ili bolje) na xp cemu kupovati 7? Zbog izgleda? Ne postoji ni jedan profesionalni razlog za prelazak sa xp na 7. ako je rijec o piratskom softwareu, zasto ne?
Windows 7 je smeće !
Vecina ljudi operativni sistem koristi kao pokretac aplikacija. dvostruki klik na ikonicu i ostalo je nebitno. ako nesto radi isto (ili bolje) na xp cemu kupovati 7? Zbog izgleda? Ne postoji ni jedan profesionalni razlog za prelazak sa xp na 7. ako je rijec o piratskom softwareu, zasto ne?
Ako ćemo tako gledati onda niti prelazak s Officea 97 na Office 2010 nema nikakvog profesionalnog razloga :-)))
Ako ćemo tako gledati onda niti prelazak s Officea 97 na Office 2010 nema nikakvog profesionalnog razloga :-)))
Pa i nema - čemu plačat par tisuća kn za novo ako staro radi i više nego dobro
Pa 7 radi i na starijim računalima bez frke.
Ako može raditi na nekom laptopu mini od 10" + neki okreću i hd filmove na njima onda radi i na ostlim računalima .
Ako može raditi na nekom laptopu mini od 10" + neki okreću i hd filmove na njima onda radi i na ostlim računalima .
novi 1.4 (npr) motori troše 20% manje goriva i imaju 30% veću snagu nego motor iste kubikaže prije 20 godina.
Ne pada mi na pamet. XP mi rade tako dobro, da bi bio potpuni promasaj kupovati Win 7 samo zato da bih bio u trendu.
subvencioniraj hardver!
nije neka prevelika stavka u budžetu al imam(o) druge stvari na pameti.. a stari hardver itekako još gura, bar na xp-u.. čisto dovoljno..
Tocno.
sa 97 na 2003 ima, a sa 2003 na 2010 nema
kad budem mijenjao xp vjerovatno ce u trendu biti windows 9, tako da na 7 necu morati nikad.
I nema. Office 2010 je preskup, a nekomu tko je do sada izdrzao na Officeu 97 i kojem je ta verzija bila dobra, nema smisla trositi puste tisuce kuna za Office 2010.
Pa i nema - čemu plačat par tisuća kn za novo ako staro radi i više nego dobro
open officee!! :D
Kad mi krepa hw na kojem se vrti XP i kad budem prisiljen kupiti novi hw jer stari vise necu moci pokrpati.
Nema problema. Kupi mi windows 7 i odmah prelazim...
Ovako za moje potrebe mi je dobar i XP za koji nisam dao bas male pare.
sa 97 na 2003 ima, a sa 2003 na 2010 nema
Slazem se.
novi 1.4 (npr) motori troše 20% manje goriva i imaju 30% veću snagu nego motor iste kubikaže prije 20 godina.
Pa stvarno, ko na ovo forumu nema 1 gb rama i neki 2,5 pentium 4 ?
prešo na sedmicu tek prije mjesec dana naravno na "oriđiđi" ;D
Znaci moras platiti prelaz s xp na 7, nadograditi hardware.
Isti vrag je kao i svi ostali windowsi samo "ljepse" izgleda.
A sitnica je uvijek ista:
Prvi put instaliras leti, pocnes je puniti "programima" uspori se, ima registry, contentie5 :) ...
e sad imas firmu s 50 racunala i moras preci na win7 platiti sve i update-athardware, naravno i antivirusne i ostale programe.
Ajde recite mi jedan razlog zasto to napraviti
(pricamo o poslovnom okruzenju)
takodjer i za korisnike (internet, dokumenti, filmovi,muzika, koja igrica)
zasto da idu na windows ?????
uf ... ne znam vama koji toliko dizete windowse tko vam je toliko napunio glavu s tim ?
uzivajte
p.s. starcraft II se vrti na wine (ne radi jedino zvuk :) )