Windows 10

poruka: 161
|
čitano: 56.276
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows 10".
15 godina
neaktivan
Re: Windows 10
Kizo,eto ja sam ti prvi koji ne koristi windowse trenutno...Probati ću desetku tek toliko jer imam nepisano pravilo da ih ne želim previše kritizirati ako ih ne isprobam na barem mjesec dana.
Vječni izazivač na gostujućem terenu.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/ Svi smo mi jedna velika obitelj sa prezimenom Čovječanstvo
16 godina
Veliki Brat kaže...

Joj, daj molim te, kao da ti u životu radiš što hoćeš... Da radiš što hoćeš, ne bi sad visio tu na forumu nego bi mrčio Monicu Belucci. Te ignorantne gluposti o tome da ljudi koriste što žele su smiješne i djetinjaste...

Ja radim šta hoću i na čemu hoću, kad se radi o PC-u i OS-ovima. I za mene nema boljeg i lošijeg. Svi imaju svojih dobrih i loših strana.

I ja bi Monicu, rađe nego se s tobom raspravljat! {#}{#}

ihush kaže...

-'dobar' argument. Vrijeme za lock ili da bar modovi malo skoncentriraju 'deset tema o desetki'.. (BoDerek), u nešto čitljivije.

... e, da barem. Ali očito su modovi (opet {#}) na godišnjem. U svim temama, od jučer sve puno ''pingvina'' i njihovih propovjedi. O ''Deset'' nema ni D!! {#}

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.10.2014 17:17 (kizo2703).
16 godina
odjavljen
Windows 10

Navali narode. Its ready.

Win10 Win10
My name is Legion... For we are many!
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.10.2014 17:55 (Sum_of_all_fears).
Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Toooooooo brateeeeeeee.... izgorila ti ta lubanja do pepela :D :D :D

Because anything Korea does, Japan does it better.
16 godina
neaktivan
Windows 10

A kad izlazi službena verzija.  2016 ili.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 10

direkt linkovi:

English 64-bit (x64)
Download (4.10 GB)
EB75A3D3C0F621F175B75DC65DB036D0E00EAC43

English 32-bit (x86)
Download (3.16 GB)
73AC23AD89489855F33CA224F196327740057E2E

Atomska bubamara | edomovina.blog.hr

2 0 hvala 0
16 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Get the iso files. {#}

Product Key: NKJFK-GPHP7-G8C3J-P6JXR-HQRJR

jurluk kaže...

direkt linkovi:

English 64-bit (x64)

English 32-bit (x86)

A možda netko hoće kineski! Ili portugalski? {#}

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.10.2014 18:13 (kizo2703).
16 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
A možda netko hoće kineski! Ili portugalski? {#}

morat ce se onda sam potrudit {#}

Atomska bubamara | edomovina.blog.hr
16 godina
Windows 10

Tko prvi instalira neka javi kako radi. Ja sam srozan sa 5 Mbps (i ide tolikom brzinom) ali veći mi je problem očistiti C particiju. I nek javi do kada traje, bitno mi je, pošto će mi vjerojatno biti jedini i nativni OS od sada.

Uređivano: Technical Preview expires on April 15, 2015

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.10.2014 18:28 (Envy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows 10

Što se tiče najava naj-feature mi je ctrl-V u command promptu ;-) Ostalo sve tako-tako, moram priznati da sam skeptičan oko "prilagodivosti" tome gdje se izvršava i da će to za neke stvari biti korak unatrag, tj. bit će generičkije rješenje nego je sada što može uzrokovati lošiju optimizaciju za pojedinu platformu. Tu prvenstveno brinem o serverskim verzijama jer ono što su napravili u 2012 R2 što se tiče gluposti tipa "my pc" ili video, music i ostali library mi se nikako ne sviđa.

Većina featurea me podsjeća na kopiranje jednog drugog OS-a koji je već neko vrijeme uzor M$-u, no čini mi se samo po lošim dodacima. Upss, ne znam da li sam ovo smio reći jer se sigurno neće svidjeti M$ fanboysima {#}

The best is yet to come, and wont that be fine You think youve seen the sun, but you aint seen it shine
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
jurluk kaže...

direkt linkovi:

English 64-bit (x64)
Download (4.10 GB)
EB75A3D3C0F621F175B75DC65DB036D0E00EAC43

English 32-bit (x86)
Download (3.16 GB)
73AC23AD89489855F33CA224F196327740057E2E

Je li potrebno imat onaj acc za testiranje da se instaliraju ovi winsi 

16 godina
southy kaže...

Većina featurea me podsjeća na kopiranje jednog drugog OS-a koji je već neko vrijeme uzor M$-u, no čini mi se samo po lošim dodacima.

Većina featurea me podsjeća na kopiranje jednog drugog OS-a koji je već neko vrijeme uzor M$-u, no čini mi se samo po lošim dodacima.

Čini se ipak da su samo neki drugi fanboyevi opterećeni MS-om i Windowsima. {#}

A to je? {#}

six_paths_of_pain kaže...

Ne. Imaš ključ za aktivaciju, a samo ako želiš možeš napraviti Insider account.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.10.2014 19:39 (kizo2703).
16 godina
kizo2703 kaže...
* * *

Ne. Imaš ključ za aktivaciju, a samo ako želiš možeš napraviti Insider account.

Šta je insider account i da li mogu koristiti postojeći WIndows Live ID account prilikom instalacije?

Uređivano: Može li za ove koji su ga instalirali malo opisa kakva je, je li stabilan, ide li na njega Office, kako je sa stabilnoću programčića i sl. Ima li Windows Defender i sl. Ajmo malo opisa, izgled i sučelje nas ionako ne zanimjau, koliko toga je povučeno iz W 8.1 i tako.. guknite ovi koji su ga instalirali.

Uređivano2: Je li zna netko kakva je ovo verzija u odnosu na Windows 10 Technical Preview for Enterprise

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.10.2014 21:20 (Envy).
16 godina
Envy kaže...

Šta je insider account i da li mogu koristiti postojeći WIndows Live ID account prilikom instalacije?

Uređivano: Može li za ove koji su ga instalirali malo opisa kakva je, je li stabilan, ide li na njega Office, kako je sa stabilnoću programčića i sl. Ima li Windows Defender i sl. Ajmo malo opisa, izgled i sučelje nas ionako ne zanimjau, koliko toga je povučeno iz W 8.1 i tako.. guknite ovi koji su ga instalirali.

Uređivano2: Je li zna netko kakva je ovo verzija u odnosu na Windows 10 Technical Preview for Enterprise

Windows Insider Program:

Join the Windows Insider Program so you can be part of every key moment along the way as we create Windows 10. You'll get Windows 10 Technical Preview, all the builds as soon as they're available, and an easy-to-use feedback app

Da, možeš - čak je preporučljivo, pošto ti odmah može podesiti sistem po spremljenoj konfiguraciji sa Windowsa 8.

Enterprise - sve ti piše. Baš sam ga stavil na download jer me baš zanima ima li kakve razlike.

Introducing Windows 10 for Business

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.10.2014 22:07 (kizo2703).
16 godina
Windows 10

Kizo jesi li uspio instalirati Windows 10, kakvi su dojmovi oko stabilnosti i sl. Jer poznavajući MS i same verzije programa, mislim da se tu nije išlo na neko dublje mijenjanje sistema. Ja ako ne ugledam BSoD prvih 24 sata korištenja, ostaje on meni do 1. Aprila :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Windows 10

Vjerojatno ću ga kratko isprobati u virtualki i to je to. Win 8.1 radi dobro na laptopu (u suživotu s Ubuntu 14.04) i ne znam što bi se trebalo desiti da ga promijenim.

Stručnjak za odmaganje...

1 0 hvala 0
16 godina
Envy kaže...

Kizo jesi li uspio instalirati Windows 10, kakvi su dojmovi oko stabilnosti i sl. Jer poznavajući MS i same verzije programa, mislim da se tu nije išlo na neko dublje mijenjanje sistema. Ja ako ne ugledam BSoD prvih 24 sata korištenja, ostaje on meni do 1. Aprila :D

Ako ti radi Osmica, radit će i Desetka. Ništa se, osim malo grafičkog izgleda nije promjenilo.

Ako za account postaviš svoj Microsoft account, dobit ćeš podešeni PC, kao i na Windows 8 PC-ju.

14 godina
kizo2703 kaže...

Ako ti radi Osmica, radit će i Desetka. Ništa se, osim malo grafičkog izgleda nije promjenilo. Ako za account postaviš svoj Microsoft account, dobit ćeš podešeni PC, kao i na Windows 8 PC-ju.

Kizo, da li se isplati trošiti vrijeme na isprobavanje. Bolje rečeno ima li velikih novosti zbog kojih bi trebalo koristiti 10-tku?

Stručnjak za odmaganje...
13 godina
protjeran
Windows 10

Jel može netko potvrditi radi li Office 2013?

0 0 hvala 0
16 godina
bfacko kaže...

Napravio sam update sa 8.1, sa zadržavanjem svih datoteka i programa. Ostavilo mi 14.9 Catalyste, sve aplikacije koje su bile uredno rade (osim Razer Synapse, traži reinstall ali kaže da nisam spojen na net). Prilikom update - a je izbrisao WMC (ne znam kaj je uopće i radio na disku, ne sjećam se da je instaliran bio u 8.1), i ogu potvrditi da Office 2013 uredno radi (pic related).

16 godina
mario.L_hr kaže...

Kizo, da li se isplati trošiti vrijeme na isprobavanje. Bolje rečeno ima li velikih novosti zbog kojih bi trebalo koristiti 10-tku?

Tek sam počel - koliko vidim zasad, ovo je dorađeni 8.1. Dali se isplati? Meni da, tebi - ne znam. Moraš sam odlučiti.

15 godina
Windows 10

Ovo je zapravo Windows 8.2.. (Ili Update 2 kao što je bilo najavljeno početkom godine) nema tu nekih novosti osim tog starta i metro sučelje se uopće ne pali odmah na startu. Zapravo ne znam kako ni uči u taj metro što je dobra svar.

Sad će se ekipa oduševiti kako je Windows 10 super, a nema nekih promjena u odnosu na Windows 8.1 + Classic shell...barem za sada.. instalacija je ista, boota se isto.... a što će s vremenom tu još dodati vidjeti ćemo. {#}

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
Envy kaže...

Ako ti radi Osmica, radit će i Desetka. Ništa se, osim malo grafičkog izgleda nije promjenilo. Ako za account postaviš svoj Microsoft account, dobit ćeš podešeni PC, kao i na Windows 8 PC-ju.

E to je start kakav je trebao biti u osmici. Sviđa mi se :D ,ako uspijem skinut isprobat ću u virtualboxu.

--------------------------------------------------------------------------------------------
16 godina
kizo2703 kaže...
Envy kaže...

Odlično, već mi se sviđa :D

WackyZG kaže...
bfacko kaže...

* * *... i mogu potvrditi da Office 2013 uredno radi.

Zahvaljujem

kizo2703 kaže...
mario.L_hr kaže...

Tek sam počel - koliko vidim zasad, ovo je dorađeni 8.1. Dali se isplati? Meni da, tebi - ne znam. Moraš sam odlučiti.

Što se mene tiče ovo će biti moj jedini i nativni OS do Aprila mjeseca. Javim dojmove kako rade Adobeovi i Autodeskovi alati, vjerojatno idei Fluent, PSS/E, Wolfram Mathematica te Mathworks Matlab i dvije igre: Banished i Race Drive GRID

MatkoBB kaže...

1) Ovo je zapravo Windows 8.2.. * * *

2) metro sučelje se uopće ne pali odmah na startu. Zapravo ne znam kako ni uči u taj metro što je dobra svar.

* * *

1) Možeš ga nazvati i Vista SP 5, u svakom slučaju to su Windowsi verzije 6,4 ako se ne varam.. kao i dosad i naredno desetljeće ne očekujte neke velike promjene (neko je jednom rekao kada izađu Unixoidni Windowsi i to 128 bitni (neka budala je to nagovjestila da će poslije 8-ce prve to doći). Mic po mic ali dobijamo od MS-a jedan dobar i zaokružen out of the box proizvod.

2) Mnogi se eto vesele toj stvari a ja ću biti prvi koji će desni klik na taskbar i vratiti Moder UI sučelje iz prvog Windowsa 8 (šta ću navikao se još od Developer Preview verzije), nemojte mi zamjeriti brzo sam se navikao na Modern UI i ne da mi se više skrolati po nekom "All Programsu".

{#} svima iz tuzlanske pivovare {#}

PS: ako nije teško provjeriti jel radi pržač DVD-ova, te ISO mounter, ima li podršku za RAR ili 7z i kakva je situacija sa multimedijom.

15 godina

Sve radi savršeno. Dok ne iskoči neki bug. Sve je isto kao i na W8.1 osim start gumba i samog starta. Metro se može vratit, desni klik na zastavicu i opcije, jedna kvačica i eto metro-a. Ja zadovoljan, ne ruši se i nema plavog ekrana, još.

Ako nekom treba program za skrivanje onog watermarka, neka se javi u PP.

http://freebitco.in/?r=624635
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.10.2014 23:48 (x18x05x).
12 godina
neaktivan
Windows 10

Znaci poludio sam. Pet puta sam ga pokusao instalirat i svaki put me zaustavljalo i pise nesto kao windows cannot boot into the next section i kao ako hocu da zavrsim da restrtam instalaciju. Dvaput mi izbacilo na onom expanding files na 82% i 100% pa na features, pa na upadates, i na kraju na finishing i nisam imao vise snage. Ovo je bilo s usb-a, kad budem imao vremena probam preko dvda. Jos sam morao opet linux instalrat da bi mogau uc u windows. {#}

1 0 hvala 0
14 godina
suspendiran
Windows 10

jel radi xbmc, vmware workstation?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
six_paths_of_pain kaže...

.. Jos sam morao opet linux instalrat da bi mogau uc u windows. {#}

ovo je TP, nije za osobe sa slabim živcima (koji bi željeli da im sve radi..). Obavezan je ispravan HW, ispravan install, nešto( .. ili malo više iskustva-znanja) i tad MOŽDA radi ili ...

-al, .. {#} .. i jesi li ušao u win?

Cryogenic kaže...

jel radi xbmc, vmware workstation?

- sys.soft kao VM u pravilu mora biti za konkretan OS (ili patchevi), vjerojatno problemi ali vjerojatno radi.. (verzije koje rade pod 8-8.1) btw, pravila kojih se pametnije držati, ne stavljati npr antivirus (ili bilo koji sys.utils) koji nije za konkretan OS. Pošto je ovo samo TP, tek za godinu dana se može očekivati i takav soft, jednako je s driverima itd..

- TP služi (među ostalim) ako ti to treba, da možeš provjeriti. Pošto se tek sad skidaju prvi ISOi malo je prerano da ti netko da odgovor ako sam to ne isprobaš. Probaj.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
suspendiran
ihush kaže...

Pošto se tek sad skidaju prvi ISOi malo je prerano da ti netko da odgovor ako sam to ne isprobaš. Probaj.

Eo još 40 minuta, probat cu prek vmware'a.

16 godina
Cryogenic kaže...
..

Eo još 40 minuta, probat cu prek vmware'a.

-to nije isto, u probati OS u VMu ili VM u novom OSu. Kao i 'stvarni feeling' ako testiraš u VMu.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice