Upravljanje pokretom na H1TV-u

poruka: 8
|
čitano: 3.139
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Upravljanje pokretom na H1TV-u".
17 godina

da al' ste brzi, a na

-u je video o istoj aplikaciji več tri tjedna, a i slike su vam iz android ili iPhone aplikacije,

, tj. telefona a ne ikakvog tableta, pogledajte samo omjer ekrana, to je vama omjer od ikakvog tableta..?

a naravno, ta za android radi na 'čak' 2-3 modela, pa koja im je uopće i bila svrha nju praviti, a dalje ne razvijati..?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Upravljanje pokretom na H1TV-u

Koliko znači čitanje s razumjevanjem za izbjegavanje blamaže... dozvoli da ti istaknem mali detalj citirajući vijest:

"H1TV odsad ima mogućnost korištenja aplikacija za iPad i iPhone kao daljinskog upravljača sa senzorom pokreta."

Btw, slike aplikacije jesu s iPhonea, a o Androidu nema ni riječi u vijesti. Osim ako ne čitamo/komentiramo istu vijest?

Think.
16 godina
neaktivan
I kak to radi?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ljudi naručio sam H1 TRIO BIT. Gledajući video na YouTube-u "H1tv unboxing" primjetio sam da prijemnik nema utor za scart kabel. Mene zanima jeli to neka greška ili su svi prijemnici takvi?

0 0 hvala 0
17 godina
dino96 kaže...

Ljudi naručio sam H1 TRIO BIT. Gledajući video na YouTube-u "H1tv unboxing" primjetio sam da prijemnik nema utor za scart kabel. Mene zanima jeli to neka greška ili su svi prijemnici takvi?

nemati scart, ali možeš ga spojiti preko anteskog ulaza

BF3:crna_bandera
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.1.2013 21:16 (Wolf88).
12 godina
neaktivan

znači spojim preko antenskog ulaza i radit će normalno

17 godina

Krivo sam ti rekao sa njim dobiješ scart kabal. U Netgame uređaj se spoja s mini DIN a u televizor s scartom

BF3:crna_bandera
12 godina
neaktivan

Naručio sam H1 TRIO BIT uslugu prije par tjedana, potpisao ugovor i poslao ga nazad. I prije neki dan pošaljem mail H1 telekomu da pitam je li h1tv komplet poslan na moju adresu  i oni mi odgovore da su me stavili u proces realizacije usluge. Imali itko iskustva s ovakvim situacijama??? Koliko ću morati čekati na realizaciju usluge i što napraviti da ta realizacija bude što prije gotova???? Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice