Umro je Steve Jobs zaključana tema

poruka: 353
|
čitano: 50.891
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Umro je Steve Jobs".
14 godina
neaktivan
Re: Umro je Steve Jobs
mate960 kaže...

R.I.P.

Da te nije bilo pofalilo bi tehnologije u svijetu.

da nije bio Stiv bio bi Mike...da nije Mike bio bi John itd..itd...pitanje je samo vremena tko će prvi među genijima biti....samo što svijet nemilosrdno velikom brzinom ide ka samouništenju....nemojte misliti da sve ove pametne igračke nas čine sretnijima i boljima.....ja sam mišljenja da nam više štete....ali ih svi volimo.

PrisojeTG
16 godina
Vapor kaže...
Bitanga kaže...

Baš sam se pitao koliko će Bugu trebati da objavi. Pročitao sam ovo prije 1 sat, a ko zna kad je još objavljeno.

Objavili ste među zadnjima. Sramota!

Znaš da BUGovci spavaju? Ako ti ne spavaš, to ne znači da drugi ne spavaju. Pa kakav je problem oće li vijest doci 5 sati prije ili 5 sati kasnije.

RIP Steve

S obzirom da je BUG namjenjen informatičarima, ipak je pomalo sramotno da jedan 'višenamjenski' portal ovu vijest objavi nekoliko sati prije BUG-a, tim više što je netko na BUG-u bio budan jutros u 06:00, vijest o smrti je objavljenja u 08:44, a na Monitoru je vijest 'osvanula' u 02:23. A što se tiče '5 sati prije ili 5 sati kasnije', informacija koja nije aktualna postaje samo podatak.

16 godina
neaktivan
Umro je Steve Jobs

R.I.P.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Umro je Steve Jobs

nemojte se opetrećivati zašto BUG nije objavio vijest među prvima....pa jednostavno zato što to nije tehnološka vijest već vijest koja objavljuju portali i novine koje općenito sve zanima a smrt S.J. je udarna vijest na svim medijima....Mene bi iznenadilo da je BUG bio među prvima ...

PrisojeTG

1 0 hvala 0
16 godina
opcom kaže...

prvo to uopće nije vijest. drugo-hoće li i moju smrt objaviti tako "na svim portalima" ? 

jesmo li svi jednaki ? 

što je on to napravio osim komade plastike prodavao po stostrukoj cijeni ?

1. Prvo, to jest vijest, i vrlo je bitna (možda tebi ne, ali ne budi egocentričan, ne ravnaju se drugi po tebi).

2. Ne brini, tvoju smrt vjerojatno neće objaviti niti jedan portal, a kamoli svi, što bi rekao onaj lik iz BB-a:"nebitan si".

3. Naravno da svi nismo jednaki, ima važnijih i manje važnih. Jedino su u ex komunističkim državama svi bili 'kao' jednaki (iako je i tamo bilo 'jednakijih').

4. Koji to komad plastike je on prodavao po 'stostrukoj cijeni'?

Ako nemaš ništa pametno za reći, bolje je da šutiš, možda onda netko i pomisli da si razumna i pametna osoba.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2011 10:56 (maxym).
17 godina

Vic Gundotra, Google Senior VP of Engineering posted:
One Sunday morning, January 6th, 2008 I was attending religious services when my cell phone vibrated. As discreetly as possible, I checked the phone and noticed that my phone said "Caller ID unknown". I choose to ignore.

After services, as I was walking to my car with my family, I checked my cell phone messages. The message left was from Steve Jobs. "Vic, can you call me at home? I have something urgent to discuss" it said.

Before I even reached my car, I called Steve Jobs back. I was responsible for all mobile applications at Google, and in that role, had regular dealings with Steve. It was one of the perks of the job.

"Hey Steve - this is Vic", I said. "I'm sorry I didn't answer your call earlier. I was in religious services, and the caller ID said unknown, so I didn't pick up".

Steve laughed. He said, "Vic, unless the Caller ID said 'GOD', you should never pick up during services".

I laughed nervously. After all, while it was customary for Steve to call during the week upset about something, it was unusual for him to call me on Sunday and ask me to call his home. I wondered what was so important?

"So Vic, we have an urgent issue, one that I need addressed right away. I've already assigned someone from my team to help you, and I hope you can fix this tomorrow" said Steve.

"I've been looking at the Google logo on the iPhone and I'm not happy with the icon. The second O in Google doesn't have the right yellow gradient. It's just wrong and I'm going to have Greg fix it tomorrow. Is that okay with you?"

Of course this was okay with me. A few minutes later on that Sunday I received an email from Steve with the subject "Icon Ambulance". The email directed me to work with Greg Christie to fix the icon.

Since I was 11 years old and fell in love with an Apple II, I have dozens of stories to tell about Apple products. They have been a part of my life for decades. Even when I worked for 15 years for Bill Gates at Microsoft, I had a huge admiration for Steve and what Apple had produced.

But in the end, when I think about leadership, passion and attention to detail, I think back to the call I received from Steve Jobs on a Sunday morning in January. It was a lesson I'll never forget. CEOs should care about details. Even shades of yellow. On a Sunday.

To one of the greatest leaders I've ever met, my prayers and hopes are with you Steve.

-Vic

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
16 godina
neaktivan
nCh! kaže...

Pojedine ovdje treba biti istinski sramota. Nije uopće bit u tome volite li vi Stevu ili ne, bit je u tome da je ljudski život svet i sa time se ne treba izrugivati. 

nije stvar u izrugivanju al niti sam znal čovjeka, niti sam mu znal familiju pa nemam niti potrebu izrazit saučešće s druge strani niti je taj čovjek riješio problem gladi u svijetu da bih imao moralnu obvezu osjećat divljenje prema njemu

cest la vie

malo crnog humora (nije za svakog):

veli kolega s posla i foruma: steve jobs umro nakon što je vidio kako je tim cook odradio prezentaciju novog iphone-a

kod mene normalno radi.....
15 godina
protjeran
Umro je Steve Jobs

R.I.P. Steve....

bolje haker nego šljaker
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Umro je Steve Jobs

OMG, RIP Steve.... ništa drugo za reć.. {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2011 10:58 (markanzyxel).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Umro je Steve Jobs

Svatko od nas bi trebao reći jedno iskreno hvala..

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
Svakako cu posjetit njegov grob. Rip.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
14 godina
neaktivan
Umro je Steve Jobs

Steve R.I.P.

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Umro je Steve Jobs

Podsjetilo me na ono "Umro je drug Tito.”

Treba neko uraditi in memoriam sa par stihova posvete. Nisam fan, i više cijenim Wozniaka, al' svejedno

R.I.P

1 0 hvala 0
15 godina
Umro je Steve Jobs

R.I.P

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
cekpi kaže...
nCh! kaže...

Pojedine ovdje treba biti istinski sramota. Nije uopće bit u tome volite li vi Stevu ili ne, bit je u tome da je ljudski život svet i sa time se ne treba izrugivati. 

nije stvar u izrugivanju al niti sam znal čovjeka, niti sam mu znal familiju pa nemam niti potrebu izrazit saučešće s druge strani niti je taj čovjek riješio problem gladi u svijetu da bih imao moralnu obvezu osjećat divljenje prema njemu

cest la vie

malo crnog humora (nije za svakog):

veli kolega s posla i foruma: steve jobs umro nakon što je vidio kako je tim cook odradio prezentaciju novog iphone-a

Svatko normalan bi see trebao barem zamisliti nad time sto je taj covjek napravio i osjecati, ako nista drugo, barem postovanje prema tome. Sto se ovog wannabe "humora" tice - Tim Coock i ostali su vjerojatno vec na keynote-u znali kako stvari stoje i da je pitanje sata kada ce osoba s kojom su radili i prijateljevali godinama umrijeti, u takvoj situaciji odrzavati keynote i praviti se da se nista ne desava nije lako. Kada se to uzme u obzir, keynote je ispao i vise nego dobar.

Tako da -- kao sto je vec netko ovdje rekao -- ako nemate sto pametno za dodati, radije sutite.

15 godina
Umro je Steve Jobs

R.I.P. Števan, vidimo se koji dan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Umro je Steve Jobs

Počivao u miru božjem, došao si tiiho i ušao u legendu.

Hvala za sve!

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Umro je Steve Jobs

Apple se prema Jobsu ponio nevjerojatno ljudski, te su s front pagea uklonili sve promotivne okvire za nove proizvode i ostavili samo fotografiju Jobsa, bez obzira što je prekjučer predstavljen ključni proizvod za narednu godinu. Tako to rade najveći.

13 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Umro je Steve Jobs

Jedno od najvecih ako ne i najvece ime IT!!!

RIP

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Umro je Steve Jobs

Wow, ova vijest me stvarno šokirala. {#}

RIP Stevane, svoje si odradio i ostavio trag u povijesti.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Umro je Steve Jobs

r.i.p

http://www.slike.com/slike/screenkfk.jpg
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Umro je Steve Jobs
RIP

sve što apple danas vrijedi, to je njegova zasluga!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Umro je Steve Jobs

Znate ono one more thing sto Appleovici non stop uvale... E pa jucer/prekjucer su trebali reci "One more thing: Our ex boss is dead :)"

I am creationist. I believe man created god.

4 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
opcom kaže...
RobertS kaže...
opcom kaže...

prvo to uopće nije vijest. drugo-hoće li i moju smrt objaviti tako "na svim portalima" ? 

jesmo li svi jednaki ? 

Ubi se pa cemo vidjeti.

što je on to napravio osim komade plastike prodavao po stostrukoj cijeni ?

100 puta vise nego sto bi ti u 100 svojih besmislenih zivota, ali ti to nisi u stanju razumjeti.

i sada bi ja trebao svršavati ? baš zato moj besmisleni život o kojem ti nemaš pojma,mojoj je djeci bitniji od njegovog !!!

Kaj si ti jedini koji imas djecu?

Ti si jako bitan Stevevoj djeci?

Ti nisi nikom bitan, dobro ti je reko covjek, da zivis jos 500 zivota, nebi napravio nista ,zato nemas pravo srat ,ljubomoran si zato sta nikad neces nista bit u zivotu i cijeli zivot ces slagat papire.

RIP Steve.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2011 11:53 (Edge).
16 godina
neaktivan
Umro je Steve Jobs

Nikad nisam bio pobornik niti ljubitelj Applea ... ali moram priznati svaka čast legendo, R.I.P nek ti je laka zemlja :(

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Voljeli ga ili mrzili čovjeku se mora priznati da je bio nevjerovatno pametan, sposoban i veliki vizionar i zbog toga još jednom R.I.P.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
14 godina

počivao u miru!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
odjavljen
Umro je Steve Jobs

Počivao u miru Stevica.

\m/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Umro je Steve Jobs
R.I.P. Steve.
I HAVE A LARGE CHIN, YOUR ARGUMENT IS INVALID!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Umro je Steve Jobs

rip {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice