TPB-ovci idu u zatvor

poruka: 61
|
čitano: 10.599
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "TPB-ovci idu u zatvor".
15 godina
TPB-ovci idu u zatvor

da zatvore TPB ode svijet u racku ...

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TPB-ovci idu u zatvor

Da pa šta, malo zatvora nije još nikoga ubilo. I tako se ti pirati pucaju da su oni neki narodni heroji koji nude "slobodu informacija", pa eto sad imaju priliku biti mučenici.

Z-Admin Small Business CMS for ASP.NET - http://www.z-admin.com
Moj PC  
3 67 hvala 0
14 godina
Re: TPB-ovci idu u zatvor
zoran123456 kaže...

Da pa šta, malo zatvora nije još nikoga ubilo. I tako se ti pirati pucaju da su oni neki narodni heroji koji nude "slobodu informacija", pa eto sad imaju priliku biti mučenici.

Ajd mi nabroji sve licencirano što imaš na svom kompu.
Nemoj lagati!

Jako si inače bistar/bistra...

Što se vijesti tiče, što tek sada slijedi od Anonymousa.
Ovi idioti u vlastima/sudstvu očito žele igrati prljavu igru.
Dobit će ju od svijeta, vrlo lagano.
Zašto si umišljaju da su Bogovi?
Zašto jedna nacija umišlja da je superiorna da vlada Internetom? 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.2.2012 14:13 (sudy_freak).
14 godina
protjeran
zoran123456 kaže...

{#}

TI nisi nikada niš skinuo?čak su ti i Windovsi orginal?

Kak je krenulo i mi korisnici(sitni lopovi) pemo u buksu.

Moram skinuti proxy, ima kakvih preporuka?

Believe those who are seeking the truth. Doubt those who find it!
15 godina
protjeran
@zoran123456

Originalni Sinatra nam je drazi.
Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
13 godina
neaktivan
TPB-ovci idu u zatvor

sramota.

torrenti su nesto prekrasno, jedan od rijetkih primjera ljudske sloge i medjusobnog pomaganja!

Support the software developers. If you like their products buy them !
Moj PC  
43 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
TPB-ovci idu u zatvor

Neznam dali ste primijetili, ali The Pirate Bay je promijenio domenu.

Prije je bilo thepiratebay.org, a sada thepiratebay.se

bravoroms.wordpress.com - BravoRoms - HTC Desire ROM reviews
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
Ajd mi nabroji sve licencirano što imaš na svom kompu.
Nemoj lagati!

Jako si inače bistar/bistra...

Ovi idioti u vlastima/sudstvu očito žele igrati prljavu igru.
Dobit će ju od svijeta, vrlo lagano.
Zašto si umišljaju da su Bogovi?
Zašto jedna nacija umišlja da je inferiorna da vlada Internetom? 

Jel ti znaš uopće značenje ove riječi. Ako si htio složiti oksimoron, onda si uspio {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.2.2012 13:38 (iggy).
17 godina

Ja sam za piratebay i ostalu ekipu u svako doba dana, ali ipak stoji da je to povreda intelektualnog vlasništva. Torrenti su krađa i to je činjenica.

Ono oko čega se mi možemo sporiti je da li na dulju zatvorsku kaznu trebaju biti pravomoćno osuđeni vlasnici TPB ili korisnici toga.

Jedni su držali lojtru i otvorili prozor u tmini, a drugi su ušli i uzeli što im odgovara. Ako prvospomenuti dobiju 12 mjeseci, onda korisnici moraju dobiti barem 2-3 godine zatvora.

Ipak, tko će tu svu silnu rulju u ćorku staviti kada su  svi sudovi svijeta puni težih slučajeva.

U HR se zasigurno ne trebamo bojati. Kazneno je djelo kod svih tih naših "privatizatora" što ne isplaćuju plaće radnicima, ne podmiruju obveze firme, prodaju je dio po dio i sebi pune bankovne račune. Naravno, nitko od njih nije do suda došao, a tu se radi o pojedincima, počiniteljima kaznenog djela, koji su zdimili milijune kuna.

magistar prava ( i član grupe nezaposlenih)
17 godina
neaktivan
TPB-ovci idu u zatvor

No nitko od njih nece odlezati ni dan posto nisu u svedskoj.

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TPB-ovci idu u zatvor

tpb u zatvor....znao sam da ce jedanput izgubit bitku....šteta...čak i ako sruše tpb opet preostaje kickass ili isohunt i drugi...torrente ne mogu zaustaviti....

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
TPB-ovci idu u zatvor

4 0 hvala 0
16 godina
Korny1603987 kaže...

Ja sam za piratebay i ostalu ekipu u svako doba dana, ali ipak stoji da je to povreda intelektualnog vlasništva. Torrenti su krađa i to je činjenica.

Torenti NISU krađa.

Sadržaj koji se prenosi i razmjenjuje torretima može biti krađa ali torrenti nikako.

16 godina
roseman kaže...
zoran123456 kaže...

Moram skinuti proxy, ima kakvih preporuka?

Probaj ovo

Mada ga ja nisam koristio pa ne znam jel vrijedi što.

15 godina
neaktivan
TPB-ovci idu u zatvor

torrenti su sredstvo kojim se siri ne legalan sadrzaj ali sami torrenti su potpuno legalni

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Zašto jedna nacija umišlja da je inferiorna da vlada Internetom? 

{#}

Valjda misliš SUPERIORNA?

14 godina
TPB-ovci idu u zatvor

Istina je negdje u sredini. Meni osobno je tužno da frendu kažem kak idem kupit novi Maiden DVD a odgovor koji dobijem je: zašto, pa ima za skinut? Ili da me ljudi čudno gledaju jer kupujem vinile i orginal cd/dvd-e. itd. Istina je da je za sve to netko radio a ako nešto cijeniš i voliš neće ti biti teško izdvojiti neku lovu za to. I eto, sad imamo većinu koja smatra da sve to treba bit besplatno. Što nam je to donijelo? Ljudi sve manje cijene ono što im se nudi. Prije 10ak godina ljudi su bili superuzbuđeni kad je dolazio neki novi album, kad bi ga kupili slušali bi ga konstantno i dugo - danas skineš novi album tjedan dana prije neg izađe, poslušaš ga dva put i ubaciš u svoju kolekciju od par desetaka tisuća pjesama od kojih vjerojatno nisi poslušao 80%. Naravno, u cijeloj priči glazbena industrija je jednako kriva - hiperprodukcija raznog smeća bez ikakve prave vrijednosti (bar na mainstream nivou), odbijanje prilagodbe novim tehnologijama, prevelike cijene cd-a... Filmska i igraća industrija su manje nastradale u toj priči no odnos prema njima je jednak. Ono što internet jest je dobar filtar... omogućuje da se nešto posluša/pogleda/odigra prije nego što se odluči da li je vrijedno naših novaca ili ne - nema više situacije gdje ne znaš što plaćaš, ali svejedno bi se trebao održati sustav vrijednosti i ono što vrijedi i platiti, jednako kao što moraš platiti hardware.

Inače. imam orginal win, čak i tuneup utilities i aviru plaćam 3 licence a jedina crackirana aplikacija mi je matlab, ostatak je freeware, imam stotinjak orginalnih dvda i podjednako glazbenih cd-a a na steamu 60ak igara. Uz to imam 120 gb ilegalno skinutih mp3-a - naravno da nikad ne bi svu tu glazbu kupio da mi nije dostupna za skidanje, al najbolje stvari i platim, baš kako bih i da nije dostupno. Filmove također skidam ali opet, platim orginal dvd-e/blu rayeve, idem u kino, idem u videoteku (još jedan divan koncept koji na žalost umire - uz sve internet servise kojima je cilj pogoditi tvoj ukus i predložiti ti nove stvari, nema boljeg nego otić u videoteku, pogledat kaj se nudi, prodiskutirat filmove i dobit preporuke). I da, u zadnje vrijeme sam počeo kupovati vinile koji osim što divno zvuče, daju neki topliji i bliskiji kontakt sa glazbom - za njih se treba brinuti, čak ih moraš i okretati - puno posla ali upravo to je ono zbog čega ih još više cijeniš i glazbu koja je na njima.  I ne, nemam puno love, ne pušim i ne pijem (puno) ali pažljivo biram što je vrijedno mojih novaca.

Moj PC  
21 0 hvala 4
17 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Uh, mora da će opet skinut neki DoS app sa Softpedije i napast još jednu stranicu.

Bit će haos!

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
15 godina
TPB-ovci idu u zatvor

Dobro je dok on "nastavlja s radom"

Al tu je i isohunt

There is a troll in all of us!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Chronosus kaže...

Istina je negdje u sredini. Meni osobno je tužno da frendu kažem kak idem kupit novi Maiden DVD a odgovor koji dobijem je: zašto, pa ima za skinut? Ili da me ljudi čudno gledaju jer kupujem vinile i orginal cd/dvd-e. itd. Istina je da je za sve to netko radio a ako nešto cijeniš i voliš neće ti biti teško izdvojiti neku lovu za to. I eto, sad imamo većinu koja smatra da sve to treba bit besplatno. Što nam je to donijelo? Ljudi sve manje cijene ono što im se nudi. Prije 10ak godina ljudi su bili superuzbuđeni kad je dolazio neki novi album, kad bi ga kupili slušali bi ga konstantno i dugo - danas skineš novi album tjedan dana prije neg izađe, poslušaš ga dva put i ubaciš u svoju kolekciju od par desetaka tisuća pjesama od kojih vjerojatno nisi poslušao 80%. Naravno, u cijeloj priči glazbena industrija je jednako kriva - hiperprodukcija raznog smeća bez ikakve prave vrijednosti (bar na mainstream nivou), odbijanje prilagodbe novim tehnologijama, prevelike cijene cd-a... Filmska i igraća industrija su manje nastradale u toj priči no odnos prema njima je jednak. Ono što internet jest je dobar filtar... omogućuje da se nešto posluša/pogleda/odigra prije nego što se odluči da li je vrijedno naših novaca ili ne - nema više situacije gdje ne znaš što plaćaš, ali svejedno bi se trebao održati sustav vrijednosti i ono što vrijedi i platiti, jednako kao što moraš platiti hardware.

Inače. imam orginal win, čak i tuneup utilities i aviru plaćam 3 licence a jedina crackirana aplikacija mi je matlab, ostatak je freeware, imam stotinjak orginalnih dvda i podjednako glazbenih cd-a a na steamu 60ak igara. Uz to imam 120 gb ilegalno skinutih mp3-a - naravno da nikad ne bi svu tu glazbu kupio da mi nije dostupna za skidanje, al najbolje stvari i platim, baš kako bih i da nije dostupno. Filmove također skidam ali opet, platim orginal dvd-e/blu rayeve, idem u kino, idem u videoteku (još jedan divan koncept koji na žalost umire - uz sve internet servise kojima je cilj pogoditi tvoj ukus i predložiti ti nove stvari, nema boljeg nego otić u videoteku, pogledat kaj se nudi, prodiskutirat filmove i dobit preporuke). I da, u zadnje vrijeme sam počeo kupovati vinile koji osim što divno zvuče, daju neki topliji i bliskiji kontakt sa glazbom - za njih se treba brinuti, čak ih moraš i okretati - puno posla ali upravo to je ono zbog čega ih još više cijeniš i glazbu koja je na njima.  I ne, nemam puno love, ne pušim i ne pijem (puno) ali pažljivo biram što je vrijedno mojih novaca.

Nostalgičaru! :-)

Ima nešto u tome svemu što pričaš. Ali opet.... novci su novci. Možeš ih iskoristiti na bezbroj načina. Ako kupovanje nečega što se može dobiti besplatno uzrokuje manjak novčanih sredstava za npr. bolji hardver, veći tv ekran, odlazak na koncert, kruh i mlijeko.... Ta vremena o kojima ti pričaš su prošla. Vjerojatno se neće nikad više vratiti. 

16 godina
protjeran
Unix kaže...

Neznam dali ste primijetili, ali The Pirate Bay je promijenio domenu.

Prije je bilo thepiratebay.org, a sada thepiratebay.se

ma nek se zovu i "officialbay"...samo nek rade i dalje!!

Roosvelt1991 - veliki muljator u trgovinama HWa
16 godina
protjeran
Chronosus kaže...

Inače. imam orginal win,

je..i ja sam kupio original Win ME, i platio 1000kn prije 12 godina...sad taj CD mogu bacit...jer nikakve koristi nemam od tog legalnog OSa.

to me naučilo pameti. zauvijek.

Roosvelt1991 - veliki muljator u trgovinama HWa
14 godina
neaktivan
TPB-ovci idu u zatvor

i nemojmo zaboraviti da je fredrik u laosu a anakata u kambodži :)

0 0 hvala 0
14 godina
Vlays kaže...

Nostalgičaru! :-)

Ima nešto u tome svemu što pričaš. Ali opet.... novci su novci. Možeš ih iskoristiti na bezbroj načina. Ako kupovanje nečega što se može dobiti besplatno uzrokuje manjak novčanih sredstava za npr. bolji hardver, veći tv ekran, odlazak na koncert, kruh i mlijeko.... Ta vremena o kojima ti pričaš su prošla. Vjerojatno se neće nikad više vratiti. 

Misliš? Ljudi su nekad živjeli s daleko manje svega nego danas pa su svejedno imali za takve stvari. I nije da zbog toga što kupim cd nemam za neku novu komponentu ili bilo što od ostalog navedenog. 'paće, koncerti me vesele više nego išta i odvojim si da odem u beč, budimpeštu na njih ako mogu. A moja poanta je da glazba/filmovi/igre nisu ništa manje vrijedni od televizora ili hardwarea samo zato jer ih nemreš opipati. Ako ništa, vrijedni su više jer u krajnjoj liniji, tv/kućno kino/pc su samo sredstva da pristupim tim sadržajima, a sadržaji su ono zbog čega i imam potrebu kupiti veći tv/bolji hardware.

P.S. malo mi je smiješno da me se naziva nostalgičarem obzirom da imam 24 godine :D i'm getting old....

17 godina
TPB-ovci idu u zatvor

Ja sam kupio originalne Windowse 98, mislim da ne trebam pričati koliko su mi vremena, živaca i novaca odnijeli. Ako je nešto kvalitetno

i dobiješ stvarno ono što platiš onda mi nije žao novaca, ali u 99,9% slučajeva imaš poluproizvod koji malo radi,malo ne radi, treba kupovat

nadogradnje, nije kompatibilan sa ovim i onim, korisnička podrška se svodi na...''snađi se druže''. Ista stvar je i sa igrama, glazbom, filmovima...

Meni torrenti uglavnom služe da nešto isprobam, ako mi odgovara kupim, ako ne (99%) - obrišem.

Uh, što volim ovaj režim - drugi rade a ja ležim
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TPB-ovci idu u zatvor

neki u Sloveniju idu po gume a ja po igre.velika ponuda cijene akcijske

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TPB-ovci idu u zatvor

Meh... da nije njih i njihovog TPB-a, vise od pol programa, aplikacija, igara i drugih stvari nebi bile tako rasirene kao danas. 

{| qu!ck_s!1\/3r |}

4 0 hvala 0
16 godina
cassini kaže...
Chronosus kaže...

Inače. imam orginal win,

je..i ja sam kupio original Win ME, i platio 1000kn prije 12 godina...sad taj CD mogu bacit...jer nikakve koristi nemam od tog legalnog OSa.

to me naučilo pameti. zauvijek.

Pa ako si mislio da ce jedan OS trajati desetke godina debelo si se zaje****, samo ne kuzim, zar si zbilja to mislio? nemas nista ni od ovih smartphone-a, konzola, laptopa itd.... s vremenom ce i to zastariti ili se pokvariti jer ne postoji mogucnost nadogradnje, e sad, ako to imas onda si se opet zaje**.... ne?

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
13 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...
sudy_freak kaže...

Uh, mora da će opet skinut neki DoS app sa Softpedije i napast još jednu stranicu.

Bit će haos!

bas 

nisu u stanju nist napravit nego srusit neke nebitne stranice

tipa FBI.gov lol bas ce njima to zasmetat u poslu  

14 godina
neaktivan
TPB-ovci idu u zatvor

ja se nebih cudio ni da su ti anonimusi i potplaceni od toga FBI-a i slicnih cisto da se stvori dojam otpora i da bas nece sve biti kako su oni zamislili(a ne nece).jer sta oni naprave?malo sruse stranice,ukradu koju kreditnu karticu sa 5 dolara kao sony-u i to je to.priča se o tome tjedan dana i poslije kao da ništa nije bilo

2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice