Tesla ovog mjeseca predstavlja dva proizvoda

poruka: 9
|
čitano: 2.200
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Tesla ovog mjeseca predstavlja dva proizvoda".
10 godina
protjeran

Tesla predstavlja elektricnu maglu, navali narode jos malo pa nestalo.

Moj PC  
0 22 hvala 0
15 godina

Kako su inovativni možda predstave utikač i utičnicu! :-)

Moj PC  
0 18 hvala 0
15 godina

Haters gona hate...

Moj PC  
16 0 hvala 0
17 godina
Re: Tesla ovog mjeseca predstavlja dva proizvoda
Tesla kao i Apple zna marketing. Samo iz nekog cudnog 💶 razloga nisu popularni na balkanu...

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Pa nisu popularni na balkanu zato kaj nije narodni avto i ne nosi ime gnjolf.
SIVE LUBANJE SILOM
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina

VW nije narodni auto, to su narodna kola! :-)

Što očekujete da će predstavit? Neki nagađaju da se radi o gradskom vozilu (elektrobicikl ili nešto kao Twizzy), neki govore o integraciji automobila i powerwalla. Ja i dalje slutim da neće predstaviti ništa značajno, već će to biti novi formati solarnih panela iz Solarcitya, manji/veći powerwall od dosadašnjeg ili tako neka glupost (inovativno na razini utikača i utičnice).

10 godina
Magnolia_fan kaže...

jozef kaže...

Rijetko pišem po forumu, ali više stvarno koji qurac? Svaka tema počne s ovakvim komentarima.

Najlakše je popljuvati sve oko sebe. Baš bih volio vidjeti što ste vi to toliko inovativno stvorili da ste tako mjerodavni :) 

10 godina
protjeran
0x4c756b61 kaže...
Magnolia_fan kaže...

jozef kaže...

Rijetko pišem po forumu, ali više stvarno koji qurac? Svaka tema počne s ovakvim komentarima.

Najlakše je popljuvati sve oko sebe. Baš bih volio vidjeti što ste vi to toliko inovativno stvorili da ste tako mjerodavni :) 

Ja radim na novom rvatskom pravopisu, ne zamaram se revolucijama koje to nisu. Sto se tice Elona, on je drzavni covijek i tesla i space x izgradjeni su drzavnim novcima. On ima fine vizije, ali to su vise fantazije.

Da si pogleda/procitao vise o njemu vidio bi o cemu se radi. Ovako letimicno procitas vijest i komentare i automatski mislis da svi pljuju bez razloga.

15 godina
0x4c756b61 kaže...

1. očito je da su oba posta šaljiva. OK, to je relativno, smisao za humor nam se možebitno razlikuje.
2. stvoriti bi značilo što... osmisliti, u cjelosti projektirati ili staviti na tržište?
3. pomalo jest iritantno da se inovativnošću smatraju ovakve stvari, inovativne tek u obliku tržišne implementacije (svaka čast Musku na organizaciji tima koji je to sposoban progurati). Hyperloop je kao ideja star 100+ godina, a konkretnih projekata se sjećam još iz doba kad se dobar dio sudionika ovog foruma nije niti rodio. Tesla nije EV1, a Solarcity nije Sharp ili Spectrolab. SpaceX jedini tu radi nešto novo i impresivno.

Ako nešto kritički promatraš ne znači da si hejter.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice