Sretna i uspješna Nova 2011 godina svim forumašima,moderatorima i onima koji se tako osjećaju!!
Sretna i uspješna Nova 2011 godina svim forumašima,moderatorima i onima koji se tako osjećaju!!
Sretna Nova godina:::::::::........*2011*........:::::::::
MaXt0r
Sretna Nova 2011
staru godinu treba pamtiti po dobrim stvarima - srena vam svima nova 2011. godina, puno zdravlja i sreće, i da vam komponente ostanu hladne i tihe
Sretna vam nova 2011 i početak novog desetljeća! Uz što više zdravlja, uspjeha i radosti, nek vam se sve želje ostvare!!
Sretna Nova, želim Vam puno sreće, zdravlja i što manje žutih na forumu :)
Sretna Nova godina i sve naj :D .
Eto ljudi moji šta da kažem, sretna nova svima od srca i dabogda živili još svi 100 godina!!!! :)
Ljudi sve najbolje u novoj 2011 godini. Puno zdravlja,srece i veselja i sto je najvaznije tehnoloskih spravica
Ja zeliom cerstitati svima clavnoima Sretnu Novu Godinu ^^
Sretna Nova godina i sve najbolje vama i vasima =D
Sretna i vama Nova godina!
Sretna nova i svima puno zdravlja i srice a za ostalo cemo lako.......
Sretna Nova godina svim forumašima. Želim puno zdravlje,sreće i naravno hardvera :)
Sretna vam Nova Godina i sve najbolje u 2011g.
Sretna vam Nova godina i puno uspjeha u 2011
Sretna Nova, ak je još tko budan...
Svima Sve Najbolje od moje malenkosti.
Svima sretna Nova '11. Želim vam da se brzo naviknete da odsada pišete 11 umjesto 10. Inače, mnogo uspjeha od moje strane...
Svima sretna nova godina
Sretna nova svima sve najbolje!
sretna nova, je*em vam staru!
p.s: je*em staru godinu da neko nebi drukcije pomislio..
Eto sve najbolje i od mene u novoj 2011 godini, ova prošla godina je bila za mnoge loša itekak pa se nadamo da bude bolje kaj drugo fuckaj ga.
Ljudi, sretna Nova, od mene i Mentalista, reko mi je da vam čestitam u njegovo ime.
Sretna vam Nova godina forumaši! Sve najbolje u novoj 2011-oj! :D
Sretna vam svima nova godina i puno svega dobroga i sve najbolje vam svima :D
1.) jeb*em vam svima ******* kojima su pisali poruke od 00:00 do makar 02:00... el vi nemate života??????alkohol??????????zajebancija?????????uživanje s (PRAVIM) PRIJATELJIMA?????????????????????????????????????????????????????????
2.) sretna vam dvi iljade i jedanaesta.. puno zdravljam, sreće, ljubavi, sexa, para$, veselja... ma svega najboljeg!!!!
Sretna Nova, puno svega, neda mi se nabrajat...
Sretna svima Nova godina nadam se da ce vam biti bolja nego 2010. koja nije bila ništ posebno jedino sanader i ekipa