Sony ipak ne prodaje "mobilni" posao

poruka: 31
|
čitano: 4.274
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony ipak ne prodaje "mobilni" posao".
11 godina
neaktivan
Re: Sony ipak ne prodaje "mobilni" posao
EZY-E kaže...
BudalastoStvorenje kaže...
Syke kaže...

Kupiš na Njuškalu telefon sa garancijom, ako mu nešto bude na servis i tamo galamiš. N ekužim zašto bi se natezao s prodavačima s Njuškala.

Zašto bih galamio u servisu? Ako imam račun i jamstveni list i nisam sam utjecao na kvar u mobitelu, onda ću ostvariti svoje pravo na popravak i/ili zamjenu, što sam već i napravio u nekoliko slučajeva. Oglasnici me ne zanimaju.

E baš si BudalastoStvorenje...

Sudeći prema tvojem argumentiranom komentaru :-) najbolje bi bilo ukinuti sve trgovine i vratiti se na sajmišta, kao u srednjem vijeku. Badava sva borba za prava potrošača, zakon koji o tome govori, kao i razni pravilnici i inspekcije, kad je nekolicini krajnji domet nekakav oglasnik. I ti najbolje znaju. Dođu kod lika u kafić, triput prevrnu mobitel u ruci, iz čarape izvade ojre i onako zgužvane bace ih na stol i pritom urokljivim okom pogledaju "prodavatelja". :-) Ako što krene krivo (pljuc! pljuc!), odu galamit u servis ("ako mu nešto bude na servis i tamo galamiš"). To je jako pouzdana metoda. Servisi su zato i pribjegli metodi "oksidirane matične ploče" kad nekoga moraju odbiti, a čini im se sumnjiv. :-)

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.3.2015 21:32 (BudalastoStvorenje).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice