pa i ja sam isto bio reko za mobilno .. valja vjerojatno što ja ima baš sve usluge što imaju oni .. psu valjda onda i kvalitetni..
ma dobro kako za koga,to svejedno nije sada tema ove rasprave...
pa i ja sam isto bio reko za mobilno .. valja vjerojatno što ja ima baš sve usluge što imaju oni .. psu valjda onda i kvalitetni..
ma dobro kako za koga,to svejedno nije sada tema ove rasprave...
Evo još jedna verzija iPhonea 4... http://www.gsmarena.com/white_iphone_4_diamond_edition_surfaces_yours_for_20k_us_dollars-news-1788.php
Samo 13000 britanskih funtica
Evo još jedna verzija iPhonea 4... http://www.gsmarena.com/white_iphone_4_diamond_edition_surfaces_yours_for_20k_us_dollars-news-1788.php
Samo 13000 britanskih funtica
Jeli i on ima problema sa antenom, ili su dijamanti ključ riješavanja problema
Jeli i on ima problema sa antenom, ili su dijamanti ključ riješavanja problema
Pa vjerojatno nema, budući da su dijamanti preko onog metalnog dijela koji je ustvari antena, tako da savjetujem svima kupovinu ove verzije
$?
BTW onaj lik s njuskala mi je odgovorio kolko je uredjaja narucio i da nakon ove (ako sve prodje dobro) narucuje jos.
Nrucio je 10 4G 16 GB i 2 ili 3 3G S 8 GB
Ja ću vjerojatno uzet od onog s njuškala iphone 4...mislm da lik nije prevarant e sam ga pitaj dal je to sve upakirano s garancijom...
A imaš ga za nekih 600$ pa na dalje...
Ja ću vjerojatno uzet od onog s njuškala iphone 4...mislm da lik nije prevarant e sam ga pitaj dal je to sve upakirano s garancijom...
Da zapakiran uje i imas jamstvo od Apple-a.
Nekako sam skeptican u vezi toga :)
Ma i da nema garanciju, da nije zapakiran to je malo novaca.
Sad se s nim dogovaram u vezi kupnje nekog drugog uredjaja ali da isto bude jeftin.
Sad se s nim dogovaram u vezi kupnje nekog drugog uredjaja ali da isto bude jeftin.
kak ce dobiti drugi uredaj ako je beta tester(mos mislit) za iphone...
kak ce dobiti drugi uredaj ako je beta tester(mos mislit) za iphone...
Testirao je prije te uredjaje pa ih zato dobiva jeftinije.
I ti pusis svakakvu pricu. Testeri u najboljem slucaju dobiju 1 uredjaj za dzabe. I bas su liku u HR poslali da testira.
Pa eto lik salje HP Expresom ili se mozes naci s njim.Je li to dovoljno da "popusite"?
Pa eto lik salje HP Expresom ili se mozes naci s njim.Je li to dovoljno da "popusite"?
gle, jedini slucaj u kojem mogu zamisliti da je to moguce je da lik prodaje "vrucu"(ukradenu) robu...a i tad mi se cini prejeftino da bi bilo istina
gle, jedini slucaj u kojem mogu zamisliti da je to moguce je da lik prodaje "vrucu"(ukradenu) robu...a i tad mi se cini prejeftino da bi bilo istina
Iskreno, da znam da je to ukradeno odmah bi kupio. Zaboli me sto je on to ukrao.
Ako kupis ukradeno a znas da je ukradeno ti si saucesnik zar ne ;)
Ako kupis ukradeno a znas da je ukradeno ti si saucesnik zar ne ;)
Znas koliko me briga :)
TO vjerujem ;)
Mozda policiju zainteresuje ;)
Da zapakiran uje i imas jamstvo od Apple-a.
Da ima jamstveni list a račun??
ništa od reklamacije bez računa dečki. Daj se malo skulirajte i razmišljajte
Čitajući temu koju si otvorio o onim jeftinim telefonima i sada ovo mislim da nas ti malo prcaš jer ovoliko naivan teško da neko može bit.
Tebi je garancija ako ti neko nešto pošalje poštom!? Prodam ti onda ja svoj iphone 4 za 1000 kn. može?
Zvao sam to lika i nisam ga mogao dobit nikako pa sam mu poslao poruku i rekao da sam iz os kao i on te jesu li org telefoni ili kinezi i naravno nije ništa odgovorio :D
Čitajući temu koju si otvorio o onim jeftinim telefonima i sada ovo mislim da nas ti malo prcaš jer ovoliko naivan teško da neko može bit.
Tebi je garancija ako ti neko nešto pošalje poštom!? Prodam ti onda ja svoj iphone 4 za 1000 kn. može?
Zvao sam to lika i nisam ga mogao dobit nikako pa sam mu poslao poruku i rekao da sam iz os kao i on te jesu li org telefoni ili kinezi i naravno nije ništa odgovorio :D
Odgovoriti ce ne brini.Meni je odgovorio.
ako nije 15 dana ni neće.
Koliko ti perkane imaš godina?
16
16
sve jasno.kupi iphone od tog lika da naučiš neke stvari
16
sve jasno.kupi iphone od tog lika da naučiš neke stvari
Cek pa lik salje kurirskom sluzbom a svaki put akd sam nesto primo od kurirske sluzbe imam pravo otvoriti posiljku pred njim i pogledati jel sve na broju.