Sjeverna Koreja ima svoju verziju Netflixa

poruka: 10
|
čitano: 2.111
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sjeverna Koreja ima svoju verziju Netflixa".
10 godina
neaktivan

mogu misliti kakav program ide.. nešto ovakvo

Moj PC  
7 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Sjeverna Koreja ima svoju verziju Netflixa
Koje nezgodno ime... man bang ;p
https://en.wikiquote.org/wiki/Mikhail_Bakunin
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Ma to je arhiva govora velikih vođa...

17 godina
neaktivan

ma imaju oni svoju verziju svega osim ementalera 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
4 1 hvala 0
14 godina

a kaj hr ima svoje?

nemremo expresni lonac napravit..

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

'Pjongjang', a ne Pyongyang. Ne treba prepisati baš sve iz članaka na engleskom jeziku. Također, druga su dva "manje poznata grada" 'Šinuiju' te 'Sarivon', a ne Sinuiju, odn. Sariwon. Ideologija bi bila 'juče' što, uzgred budi rečeno, znači samoodrživost. Ima u članku još pizdarija ("nekolicina", "realno vrijeme", "rijetki korisnici" i sl.), ali ove su baš uočljive. Dajte, možete vi bolje! :)

P. S. Nekidan vidjeh - HOO tvrdi kako se iduće ZOI udržavaju u Pjongčangu. Idiotarija, premda bolja od Pyongyanga.

http://informanka.blogspot.hr/ (Ili jednostavno pretražite Google s ključnom riječju ‘informanka’.)
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

aj mi objasni gdje je greska u 'pizdarijama' (ozbiljan sam)?

14 godina
Defa.psd kaže...

aj mi objasni gdje je greska u 'pizdarijama' (ozbiljan sam)?

Piše se sa velikim P.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina

Do prije koji mjesec imali su, kako je pisala hrvatska dnevna štampa, tri sata programa dnevno, a sad imaju 4 programa državne televizije (koliko i Hrvatska, btw.). A sad, eto, i svoju verziju hrti.hrt.hr.

Meni je tu nešto sumnjivo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
BMT kaže...

Do prije koji mjesec imali su, kako je pisala hrvatska dnevna štampa, tri sata programa dnevno, a sad imaju 4 programa državne televizije (koliko i Hrvatska, btw.). A sad, eto, i svoju verziju hrti.hrt.hr.

Meni je tu nešto sumnjivo.

Ma vijesti stižu iz Buzina pa se zagubi ponešto prilikom prijevoda sa engleskog :)

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice