Rusija vodeća u zloćudnom softveru

poruka: 15
|
čitano: 1.673
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Rusija vodeća u zloćudnom softveru".
17 godina
neaktivan

Ma ne virujem, ipak SAD ima Microsoft , a tek su treći. NamigivaBelji se

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Rusija vodeća u zloćudnom softveru

ROTFL !
Ja uvijek govorim da je Windows XP jedini malware na mom kompjuteru...

Face... girls have a face ? Where is that located ?
17 godina
neaktivan

LoLZ!!!SmijehSmijeh

Ballmer FTW!!!!!

OnTopic: baš me i ne čudi ovo s Rusijom, kakve su im neke stranice, sve prepuno "Click here" reklama....

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nije to ništa, jes vidia kako IGN i Gamespot ubijaju u pojam sa reklamama ? Da bi bilo koji trailer pogleda ili skinia, moraš prvo gleda stupidne američke reklame.
Sad je još Gamespot izmislia popup koji te obavještava da je tvoj popup blocker blokirao popup sa ultravrijednim Gamespot reklamama pa da ga zato isključiš !?

@nema_šanse : legendo, zavario sam na tvoj post, i onda vidio tvoj blog (sa linka u profilu), stvarno imaš smisla za humor. I to još sve uspijevaš sa 108 godina starosti ! Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Enkidu kaže...
...I to još sve uspijevaš sa 108 godina starosti ! Smijeh
 Pa ono, još san vitalan Namigiva (dame, obratite pažnju NamigivaNamigiva). I hvala na pohvali za blog, pogledaj arhivu, mislin da mi je najbolji post "
Microsoft ulazi na tržište Zla".
17 godina
neaktivan

Evo san upravo glasova za tebe ! Keep up the good work !

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Evo, Veliki brat mi je obrisa poruke i podilija kartone. "Ni dopušteno laprdat". Hvala, BUG online, od sad ću pisat komentare u stilu Maria Novaka - čovika koji ima svoje "JA". Pa admin, mogli ste mi bar snimit poruke i poslat ih mailon i po mogućnosti pokazat di san to u tekstu laprda ili skrenija s teme.

NADOPUNA: mogli ste ih bar pribacit u "Ostalo/Humor" !

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2008 0:00 (nema_šanse).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nema_šanse kaže...

Evo, Veliki brat mi je obrisa poruke i podilija kartone. "Ni dopušteno laprdat". Hvala, BUG online, od sad ću pisat komentare u stilu Maria Novaka - čovika koji ima svoje "JA". Pa admin, mogli ste mi bar snimit poruke i poslat ih mailon i po mogućnosti pokazat di san to u tekstu laprda ili skrenija s teme.

Potpuno se slazem s tobom. Ja sam odmah prvi dan karton dobio. Jer sam nazvao izjave kretenizmima (znas cije). Ali ok, kapetan je kapetan. Zato nisam bas entuzijastican vise oko ovog foruma. Ima boljih, ovdje ko da te mama gleda iza ledja stalno. Kao da nemaju nesto pametnije raditi. A i ja zapravo.

I da sad cu opet zuti dobit jer nije komentar it vijesti. Ok evo: Da, to je i bilo vrlo vjerojatno po mojem misljenju s obzirom da Rusi nemaju nikakav nadzor od piratluka do bilokakvih kazni za takve stvari (cak i specijalizirane stranice s piratiziranim 3D software-om rade bez problema, koji inace kosta kao poveci stan kad se sve zbroji), a Kineze cenzurira vlastita drzava vec i kod banalnosti poput pretrazivanja interneta. BLA Bla BlA
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2008 1:35 (FeelTheFear).
17 godina
neaktivan
FeelTheFear kaže...
Ali ok, kapetan je kapetan. Zato nisam bas entuzijastican vise oko ovog foruma. Ima boljih, ovdje ko da te mama gleda iza ledja stalno. Kao da nemaju nesto pametnije raditi.

Potpisujem. Ovo je tiranija a ne forum. Trebali bi se malo ugledati na puno starije i uglednije forume, vidit kako oni funkcioniraju.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2008 11:41 (Enkidu).
17 godina
neaktivan
nema_šanse kaže...

Pa, da si laprda, jesi, ali di je tu zločin ? Otkad je malo humora / satire naškodilo ikome ? Dobro, ja sam za držanje threada on topic generalno, ali ne mora baš SVAKI post u threadu biti savršeno on topic. Nisam vidio uštogljenijeg moderiranja ni na jednom forumu !
Imaš moju sućut i moralnu podršku !

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2008 11:46 (Enkidu).
17 godina
protjeran

@FeelTheFear, Enkidu, hvala na podrški. Ma obrisali su mi jedan drugi post na drugoj temi, ali nema veze. A sad kritika BOL-u (ali pri tom ostajem na temi): ovako, vi niste novinari, vi ste samo prepisivači, jer da ste novinari istražili biste sljedeće podatke u vezi zloćudnog softvera: 1. je li postoju druge sigurnosne kompanije osim PC Tools koje su obavile sličnu analizu i kakvi su rezultati tih analiza, 2. koliko se takvog softwarea proizvodi u Hrvatskoj (ako se proizvodi) i na kojen je Hrvatska mistu na svitu u pogledu toga, 3. jesu li i koliko su Hrvatski korisnici Interneta ugroženi ruskog zloćudnog softwarea, 4. koje malware smatrate kritično opasnim i koja rješenja predlažete za zaštitu, a koji malware predstavljaju lažne uzbune, 5. koje platforme (desktop OS-ovi i koji / mobiteli / applied devices / serveri / itd.) su najgore pogođene, 6. naravno, razgovor s nekim domaćim sigurnosnim stručnjakom.

@BOL, ma znate šta: nemojte se vi previše trudit odgovorit na ova pitanja. Nemojte niti prepisivat, odnosno prevodit članke na Hrvatski, samo dajte linkove, skratit ćete si radno vrime, a pri tom ništa nećete izgubit. A sad mi admin (tajniku/tajnico), obriši post jer vas sigurno vriđa!

17 godina
neaktivan

Slažem se, ovaj članak na BOL-u je samo jedan u moru primjera loše kontrole činjenica i pismenosti na BOL-u. Mogu oni brisa postove koliko oće, ali to su već svi primijetili (pogledaj koliko je bilo komentara na BOL-u prije foruma koji prijavljuju grdne greške u činjenicama i pismenosti).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nema_šanse i Enkidu ako vec ne volite BUG ili ljude koji u njemu pišu i tu kakate na forumu kako je ovo loše kako ovo kako ono...Enkidu i sam si napomenuo  ima drugih foruma...

Pa  koliko  ja  znam  nitko  vas ne drzi ili prisiljava da budete na ovom forumu pa stoga slobodno otiđite. Nekako sumnjam da ce netko plakati za vama.

Da  dobro  je  da  forum  stalno  netko  nadgleda  jer  bi  se  pretvorio  i  u  ostale  bzvz forume koji su raspušteni sami sebi.

A  takvih  na  zalost  ima  jako  puno.

Da  nadodam  kartoni  su  samo  upozorenje  i  sl.  da  neke  stvari  ne  radite  ponovno  nisu nikakve kazne + imaju svoj rok trajanja.

Vidim  da  ste  vi  to  previše  osobno  shvatili  i  primili  k  srcu.

Nemojte  mi  kenjucati  po  BUG-u  jer  izmedu  ostalih  meni  osobno  BUG  je  definitivno  bio  najbolji  IT  casopis  u  lijepoj  našoj. Dobri su PC chip i Vidi ali nemogu se mjeriti sa BUG-om.

Kazem  bio  zato  jer  vec  nekoliko  mjeseci  ga  ne  kupujem  nazalost  Mršti se    Sve šta trebam nađem na netu i skinem zato sam si i uzeo FLAT rate i 8 mbit/s tako da uz taj trošak naprosto više ne kupujem nikakve novine.

Prestao  sam  ga  kupovati  prošle  godine  u  11  mj.  imam  skoro  sve  brojeve  i  uvjek  mi  je  bio  NO.1  i u njemu sam našo sve što me zanimalo ali eto sad ga je zamjenio FLAT rate i 8 mbit/s

Prije  mi  je  bio  nephodan...jer  5GB  je  odlazilo  na  online  igre    a  sad  su  tu  privatni  torrenti  i  sve  tutoriale  i  sve  nuzno    šta  mi  treba  redovito  tamo  nalazim...  (igre, muzika, filmovi,  programi itd...)

TL  FTW  Osmijeh

May The Force be With You DuDe!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

1. Ti nisi čuo za pozitivnu kritiku kao put prema poboljšanju ?
2. Nije ti palo na pamet da pročitaš pažljivo prije nego što nas počneš gaditi ? Ja nisam nijednom riječju spomenuo časopis BUG (makar i on zaslužuje malo kritike iako mi je drag), nego samo BOL i ovaj forum. Osim toga, ja ne običavam "kakati", nego konstatiram činjenice i argumentiram ih. Ako se želiš uvjeriti da su vijesti na BOL-u često netočne i nepismene, samo trebaš prolistati malo po siteu (i komentarima nezadovoljnih usera). BUG iako nije savršen barem ima lektora (čini se).

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2008 22:48 (Enkidu).
17 godina
protjeran

Darth Punisher: "...kartoni  su  samo  upozorenje..."

Je, znan, se je to lipo, upozorenje prihvaćan, i svaćan da adolfi admini pretjerano moderiraju forum da bi ga držali "arijski" čistin, samo su mi bez upozorenja obrisali 2 posta. E to ni pošteno! I "ne kakan" po Bugu (jer ga, iskreno, ni ne kupujen više, od tamo nedi 2001/02), nego po BOL-u i kvaliteti njihovih visti. I u biti ne kakan uopće, di si ti točno oćutija smrad, ha šala, ali ono, izvoli, citiraj moje "kenjanje".

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice