Ma ne virujem, ipak SAD ima Microsoft , a tek su treći.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ROTFL !
Ja uvijek govorim da je Windows XP jedini malware na mom kompjuteru...
LoLZ!!!
Ballmer FTW!!!!!
OnTopic: baš me i ne čudi ovo s Rusijom, kakve su im neke stranice, sve prepuno "Click here" reklama....
Nije to ništa, jes vidia kako IGN i Gamespot ubijaju u pojam sa reklamama ? Da bi bilo koji trailer pogleda ili skinia, moraš prvo gleda stupidne američke reklame.
Sad je još Gamespot izmislia popup koji te obavještava da je tvoj popup blocker blokirao popup sa ultravrijednim Gamespot reklamama pa da ga zato isključiš !?
@nema_šanse : legendo, zavario sam na tvoj post, i onda vidio tvoj blog (sa linka u profilu), stvarno imaš smisla za humor. I to još sve uspijevaš sa 108 godina starosti !

Microsoft ulazi na tržište Zla".
Evo san upravo glasova za tebe ! Keep up the good work !
Evo, Veliki brat mi je obrisa poruke i podilija kartone. "Ni dopušteno laprdat". Hvala, BUG online, od sad ću pisat komentare u stilu Maria Novaka - čovika koji ima svoje "JA". Pa admin, mogli ste mi bar snimit poruke i poslat ih mailon i po mogućnosti pokazat di san to u tekstu laprda ili skrenija s teme.
NADOPUNA: mogli ste ih bar pribacit u "Ostalo/Humor" !
Evo, Veliki brat mi je obrisa poruke i podilija kartone. "Ni dopušteno laprdat". Hvala, BUG online, od sad ću pisat komentare u stilu Maria Novaka - čovika koji ima svoje "JA". Pa admin, mogli ste mi bar snimit poruke i poslat ih mailon i po mogućnosti pokazat di san to u tekstu laprda ili skrenija s teme.
Potpisujem. Ovo je tiranija a ne forum. Trebali bi se malo ugledati na puno starije i uglednije forume, vidit kako oni funkcioniraju.
Imaš moju sućut i moralnu podršku !
@FeelTheFear, Enkidu, hvala na podrški. Ma obrisali su mi jedan drugi post na drugoj temi, ali nema veze. A sad kritika BOL-u (ali pri tom ostajem na temi): ovako, vi niste novinari, vi ste samo prepisivači, jer da ste novinari istražili biste sljedeće podatke u vezi zloćudnog softvera: 1. je li postoju druge sigurnosne kompanije osim PC Tools koje su obavile sličnu analizu i kakvi su rezultati tih analiza, 2. koliko se takvog softwarea proizvodi u Hrvatskoj (ako se proizvodi) i na kojen je Hrvatska mistu na svitu u pogledu toga, 3. jesu li i koliko su Hrvatski korisnici Interneta ugroženi ruskog zloćudnog softwarea, 4. koje malware smatrate kritično opasnim i koja rješenja predlažete za zaštitu, a koji malware predstavljaju lažne uzbune, 5. koje platforme (desktop OS-ovi i koji / mobiteli / applied devices / serveri / itd.) su najgore pogođene, 6. naravno, razgovor s nekim domaćim sigurnosnim stručnjakom.
@BOL, ma znate šta: nemojte se vi previše trudit odgovorit na ova pitanja. Nemojte niti prepisivat, odnosno prevodit članke na Hrvatski, samo dajte linkove, skratit ćete si radno vrime, a pri tom ništa nećete izgubit. A sad mi admin (tajniku/tajnico), obriši post jer vas sigurno vriđa!
Slažem se, ovaj članak na BOL-u je samo jedan u moru primjera loše kontrole činjenica i pismenosti na BOL-u. Mogu oni brisa postove koliko oće, ali to su već svi primijetili (pogledaj koliko je bilo komentara na BOL-u prije foruma koji prijavljuju grdne greške u činjenicama i pismenosti).
Nema_šanse i Enkidu ako vec ne volite BUG ili ljude koji u njemu pišu i tu kakate na forumu kako je ovo loše kako ovo kako ono...Enkidu i sam si napomenuo ima drugih foruma...
Pa koliko ja znam nitko vas ne drzi ili prisiljava da budete na ovom forumu pa stoga slobodno otiđite. Nekako sumnjam da ce netko plakati za vama.
Da dobro je da forum stalno netko nadgleda jer bi se pretvorio i u ostale bzvz forume koji su raspušteni sami sebi.
A takvih na zalost ima jako puno.
Da nadodam kartoni su samo upozorenje i sl. da neke stvari ne radite ponovno nisu nikakve kazne + imaju svoj rok trajanja.
Vidim da ste vi to previše osobno shvatili i primili k srcu.
Nemojte mi kenjucati po BUG-u jer izmedu ostalih meni osobno BUG je definitivno bio najbolji IT casopis u lijepoj našoj. Dobri su PC chip i Vidi ali nemogu se mjeriti sa BUG-om.
Kazem bio zato jer vec nekoliko mjeseci ga ne kupujem nazalost Sve šta trebam nađem na netu i skinem zato sam si i uzeo FLAT rate i 8 mbit/s tako da uz taj trošak naprosto više ne kupujem nikakve novine.
Prestao sam ga kupovati prošle godine u 11 mj. imam skoro sve brojeve i uvjek mi je bio NO.1 i u njemu sam našo sve što me zanimalo ali eto sad ga je zamjenio FLAT rate i 8 mbit/s
Prije mi je bio nephodan...jer 5GB je odlazilo na online igre a sad su tu privatni torrenti i sve tutoriale i sve nuzno šta mi treba redovito tamo nalazim... (igre, muzika, filmovi, programi itd...)
TL FTW
1. Ti nisi čuo za pozitivnu kritiku kao put prema poboljšanju ?
2. Nije ti palo na pamet da pročitaš pažljivo prije nego što nas počneš gaditi ? Ja nisam nijednom riječju spomenuo časopis BUG (makar i on zaslužuje malo kritike iako mi je drag), nego samo BOL i ovaj forum. Osim toga, ja ne običavam "kakati", nego konstatiram činjenice i argumentiram ih. Ako se želiš uvjeriti da su vijesti na BOL-u često netočne i nepismene, samo trebaš prolistati malo po siteu (i komentarima nezadovoljnih usera). BUG iako nije savršen barem ima lektora (čini se).
Darth Punisher: "...kartoni su samo upozorenje..."
Je, znan, se je to lipo, upozorenje prihvaćan, i svaćan da adolfi admini pretjerano moderiraju forum da bi ga držali "arijski" čistin, samo su mi bez upozorenja obrisali 2 posta. E to ni pošteno! I "ne kakan" po Bugu (jer ga, iskreno, ni ne kupujen više, od tamo nedi 2001/02), nego po BOL-u i kvaliteti njihovih visti. I u biti ne kakan uopće, di si ti točno oćutija smrad, ha šala, ali ono, izvoli, citiraj moje "kenjanje".