Jesu je usrali nema šta. Onaj je baš bio kewl (cool).
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
OMG šta uradi od Pere???
Nimalo mi se ne sviđa ovaj zaobljeni dizajn 
Jesu je usrali nema šta. Onaj je baš bio kewl (cool).
Mene zaboli za izgled samo da bolje hladi nego turbina pri manjoj buci.
Meni se nesviđa,prvo neliči nikako na ostale grafe iz serije 5000 ,drugo ljepše mi je nekako kad preko čitave grafičke ima ona plastika što pokriva čitavu grafičku ,treće ogroman mi je ovaj hladnjak ali ako on pomaže u boljem hlađenju nek stoji tu gdje jes.
Ko da je bitno kako izgledaju te komponente iza kućišta, samo nek funkcioniraju kako treba!
ma moj batmobil od grafičke funkcionira sasvim super :D
Jel ima netko informaciju koliko će pojeftiniti HD 5770 zbog tog novog hladnjaka?
Jel ima netko informaciju koliko će pojeftiniti HD 5770 zbog tog novog hladnjaka?
-... Nažalost nama neće pojeftiniti, njima će...
Možda kasnije a za sada nevjerujem 
Haha mene ovaj oblik podjeca na lješnjak xD
HHAhahahah bas cool e izgleda ko go Empire State building
Mogli bi malo i pojeftiniti, ako već je jeftinije za proizvoditi, izgledom grafičke kartice se uopće ne zamaram, kakav god izgled samo da efikasno odvodi toplotu sa procesora i memorije.
U SVEl-u u Poreču su ih dobili prije dva tjedna od VTX-a.
Ugradio dvije, vrlo tihe, ali ventilator nema PWM i brojač okretaja.
Evo i ja ubacio jednu od VTX-a. Prezadovoljan sam. Ova redizajnirana ima zahtjev za samo jednim 6 pinskim konektorom,
Evo i ja ubacio jednu od VTX-a. Prezadovoljan sam. Ova redizajnirana ima zahtjev za samo jednim 6 pinskim konektorom,
Pa i stara neredizajnirana ima samo jedan 6 pinski konektor.
meni nije čak ni loš dizajn. Ma bitno da se dobro hladi i da radi. 
Pa i stara neredizajnirana ima samo jedan 6 pinski konektor.
Izvini, ali u pravu si. Sad sam malo bolje pogledao fotke i primjetio sam da nazad postoje dvije simetricne rore ali kada sam se bolje zagledao i vidio sam da ima samo jedan konektor.
Koliko se može klokirati?
Ja sam za sada još na VTX 4870, ali ako bude prilika za zamjenu, možda uletim u 5770 radi dx 11.
Cijena je skoro ista, a kada bih mogao kloknuti 5770, imao bih skoro jednake brzine kao 4870, ja se nadam?
Koliko se može klokirati?
Ja sam za sada još na VTX 4870, ali ako bude prilika za zamjenu, možda uletim u 5770 radi dx 11.
Cijena je skoro ista, a kada bih mogao kloknuti 5770, imao bih skoro jednake brzine kao 4870, ja se nadam?
Ja sam clockao GPU sa 850 na 920 (moze i vise samo nisam probao), a memoriju sa 1200 na 1400
Kakve su ove force3d grafičke? Nisam nikada čuo za te, a sad vidim da su force3d hd 5770 najjeftinije. Jel to valja šta?