Problemi s audio-konektorima na MacBooku

poruka: 8
|
čitano: 1.503
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Problemi s audio-konektorima na MacBooku".
17 godina
neaktivan

Što nije ono Mac savršen? Ovo nisu bugovi, ovo su major frackups... LOLROFL

LOL @ http://www.youtube.com/watch?v=Y_uCjnuY9D4
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

hmmmm.... znam da nema veze s macom, ali sam na hp-ovom laptopu imao isti problem... cim bi se obicne slusalice malo izvukle (ili cak pomakle) odmah bi se ukljucili zvucnici, dok sa ipodovim slusalicama nije bilo problema

Intel C2D 2,66 GHz, 4 Gb RAM, HD 3850, SB 320 Gb + WD 250 Gb, Philips 200ws, 850 W RMS panasonic 5.1 sound system
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problemi s audio-konektorima na MacBooku
naxeem kaže...

Što nije ono Mac savršen? Ovo nisu bugovi, ovo su major frackups... LOLROFL

Flame alert Smijeh 

Ja imam takav problem pak sa SE mobitelima... 
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.' Two atoms bump into each other. One says 'I think I lost an electron!' The other asks, 'Are you sure?', to which the first replies, 'I'm positive.'
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.2.2009 0:10 (4ndY).
17 godina

Flame ili ne, ta kompanija izgleda ne ume da napravi ništa što bi normalno radilo sa uređajima drugih proizvođača.  Izlanuo se

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

meni radi sve normalno

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Apple kao da se osjeća ugroženo pa sj*be proizvode namjerno da rade samo s njihovim proizvodima.

Once i rose above the noise and confusion,just get a glimpse beyond this illusion.I was souring ever higher but i flew too high.Though my eyes could see i still was a blind man,Tough my mind could think i still was a mad man.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problemi s audio-konektorima na MacBooku
Zippo kaže...

Apple kao da se osjeća ugroženo pa sj*be proizvode namjerno da rade samo s njihovim proizvodima.

A svi to rade, odnosno svako malo netko od brandova napravi neki vendor lock-in. Banana. Na sve njih treba drvlje i kamenje.
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.' Two atoms bump into each other. One says 'I think I lost an electron!' The other asks, 'Are you sure?', to which the first replies, 'I'm positive.'
17 godina
neaktivan

Imam standardni konektor na vanjskim zvučnicima i jako čvrsto leži u audio out konektoru. Jedino šta ja imam MBP a oba dva ova slučaja su na MBu.

http://www.metacafe.com/watch/1972097/how_to_behave_on_a_forum/

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice