Preskočit će i Sedmicu

poruka: 131
|
čitano: 18.114
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Preskočit će i Sedmicu".
17 godina
RE: Preskočit će i Sedmicu
El Maniachi kaže...

ja jučer instalira sedmicu...kad sve ok....ja u my computer nije mi ocitalo 2 particiju od 206 GB........onda san reka sebi nikad više...

To je probna inacica i to ne bi trebao instalirati svatko, nego ljudi koji su barem toliko sturčni da pogledaju na google u cemu je problem i stvar s par klikova miša podese, meni nisu našli cijeli jedan disk, malo sam pogledao na google, par puta sam kliknuo i sad radi.

17 godina
rjakopec kaže...
El Maniachi kaže...

ja jučer instalira sedmicu...kad sve ok....ja u my computer nije mi ocitalo 2 particiju od 206 GB........onda san reka sebi nikad više...

To je probna inacica i to ne bi trebao instalirati svatko, nego ljudi koji su barem toliko sturčni da pogledaju na google u cemu je problem i stvar s par klikova miša podese, meni nisu našli cijeli jedan disk, malo sam pogledao na google, par puta sam kliknuo i sad radi.

Točno, ali ako takvo nešto banalno bude u finalnoj, onda hebeš sedmicu.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
17 godina
segregator kaže...
Pudge kaže...

E, sad, onima koji govore da je XP majka, pokusajte ovako: instalirajte XP na racunalo sa quadom, pa radite na njemu 1 dan, znat cete o cemu govorim.

Možeš ovo malo pobliže objasniti?

Imam XP na računalu sa Quadom i nemam nikakvih problema (možda ne vidim nešto bitno)

Ako imaš 64 bitni procesor, a 32 bitni OS onda koristis 64 bitni procesor kao da je 32 bitni, ako računalo koristis za internet i word onda neces vidjeti neki problem u tome da 64 bitni procesor korisiš kao da je 32 bitni, je da je malo glupo, ali se ne vidi, ali ako uzmeš 64 bitni win7 na njega staviš 64 bitnu mayu više nećeš razmišljati od nekakvim XP-ima. Konacno, ako koristis racunalo za internet, word i igrice, i ako nemas originalni XP mogu ti prodati originalne win 98, isto bu ti sve radilo kao i sad na XP-ima, a imat ces origninalni OS. Cak mislim da imam negdje doma originalni win 95, isto super stvar, na tome ce ti raditi stare igrice koje na XP-ima ne radi. :)

16 godina
neaktivan
Preskočit će i Sedmicu

aa...formatira sam particiju di je bila instalirana prijašnja verzija..i sve je ok bilo...skinio najnoviji s njihove stranice..i još mi je bilo nekih problema s cdkeyom...al nije loš windows 7...al eto...dok ne izađe konačna verzija ništ od toga..

Odi na google i upiši SEARCH...:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pa isto to se meni prije godinu dana dogodilo na Visti. Napravil sam reinstalaciju ,sistem se digo ,nema mi cijelog diska s dvije particije.

Samo sam ja znal gdi prvo treba gledat a da se ne diže panika. Disk Management ,dodjelit slovo i rješen problem.

Znači da nije stvar u Sedmici i ne treba odma pljuvat po njoj.

A usput ,sve ovo je debelo OT.

I'm so tired...
17 godina
Hyperion kaže...
rjakopec kaže...
El Maniachi kaže...

Točno, ali ako takvo nešto banalno bude u finalnoj, onda hebeš sedmicu.

Kao sto rekoh, ako netko koristi internet, word i igrice i manje-više ništa ne instalira onda mu je XP dobar, je da večina ljudi ima 64 bitni procesor na kojem vrte 32 bitni os, al Bože moj, ništa nije savršeno. Večina takivh korisnika niti ne zna za taj problem pa čemu ih onda s time zamarati.

Ako pak radiš u nekom malo jačem programu koji ima 64 bitnu inačicu, ona bi bilo dobro imati 64 bitni win7.

16 godina
neaktivan
Preskočit će i Sedmicu

a onda ok....sry ljudi onda sam ja zajebo stvar...ocito mi google nije frend...;)....ajd onda cu instalirat drugi put 7...

Odi na google i upiši SEARCH...:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
rjakopec kaže...

Ako imaš 64 bitni procesor, a 32 bitni OS onda koristis 64 bitni procesor kao da je 32 bitni, ako računalo koristis za internet i word onda neces vidjeti neki problem u tome da 64 bitni procesor korisiš kao da je 32 bitni, je da je malo glupo, ali se ne vidi, ali ako uzmeš 64 bitni win7 na njega staviš 64 bitnu mayu više nećeš razmišljati od nekakvim XP-ima. Konacno, ako koristis racunalo za internet, word i igrice, i ako nemas originalni XP mogu ti prodati originalne win 98, isto bu ti sve radilo kao i sad na XP-ima, a imat ces origninalni OS. Cak mislim da imam negdje doma originalni win 95, isto super stvar, na tome ce ti raditi stare igrice koje na XP-ima ne radi. :)

Mislim da nisam tebe pitao nego Pudge-a, a procesori su već godinama 64-bitni i vrte 32-bitne OS-ove i što s tim?

XP imam original tako da od trgovine ništa

A i ne znam kud si baš Mayu izabrao, koliko znam baš ona je slabo optimizirana za 64 bita i obično u benchmarcima na webu brža je 32-bit verzija (što opet sve skupa nema veze sa brojem JEZGRI na CPU-u)

16 godina
Preskočit će i Sedmicu

mislim stvarno o cemu se raspravlja... samo kad vidim da postoje ograniceni likovi koji blate nesto sto uopce nisu probali. Evo nabacit cu par nevezanih stvari.

Kao prvo, postoje likovi koji su kupili komp recimo neki pentium 2.8 ili 3.0 sa gigom ddr rama i nekom grafikom Ati9800pro na kojima je dosao XP koji na navedenoj konfiguraciji radi savrseno, e sada izasla je vista koju su pokusali instalirati jer su procitali da joj je potrebna konfiguracija priblizna onome sta imaju u kutiji kad je pocelo zakucavanje pokazivaca opterecenosti procesora u crveno e iste sekunde se vracaju na XP i govore kako vista ne valja, OK mozda i ne valja ali sam siguran da ce se vecina sloziti sa mnom i reci da vista sa SP2 x64 radi solidno, samo da joj treba malo vise resursa. A sto se tice Win 7 isti slucaj, kako mozete govoriti da win ne valja ili ima bugova a siguran sam da 90% "beta testera" prvo sto radi instalira igrice i sad ako igra ima bug naravno zablokira i izbaci u win sa dijaloskim okvirom u kojem pise "bla bla bla has stoped working" eto ih odmah na forum sa pricom ma kakva sedmica XP rulezz... Koristim sedmicu 7137 build koja radi besprijekorno sto se tice i visual studia, dreamweavera, illustratora, premiere, virtual machine-a i ostalih kako grafickih tako i razvojnih softwarea, do sada nisam imao problema niti sa jednom igrom koju sam instralirao. Zato bi molio sve one koje komentiraju bilo sta da prvo vide na šta instaliraju win, i kako ga instaliraju...

znam da moj komentar obuhvaca sve samo ne ovo o preskakanju sedmice ali kako odavno citam komentare vezane za vistu i sedmicu sad sam odlucio da napisem nesto pa kako god.

unarijed se ispricavam ako sam nesto krivo naveo ali mislim da u konacnici bude sve nekako ovako kako sam napisao.

pozdrav

Bolje šaka u glavu nego k...c u guzicu...

1 0 hvala 0
17 godina
Preskočit će i Sedmicu

"Moraš skupit sve"

Neki su previše gledali pokemone pa sad ode laprdaju bezveze...

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.7.2009 9:51 (daseparo).

0 0 hvala 0
16 godina
Preskočit će i Sedmicu

Windows Server 2003 SP2 najbolji je OS od Microsofta ikada. Ko zna, razumije me.

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice