Ovi ljudi rade tešku konkurenciju s dobrim cijenama, samo tako i dalje. Što je konkurencija bolje krajnji korisnik ima koristi od toga.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
3 u 1! iPad, Galaxy i Nexus killer u jednom uredjaju.
Iz nekog razloga ovaj novi paperwhite je nedostupan za međunarodne isporuke :-/
Ili to samo još nisu stavili na web.
300 dolara za 8.9 inchni hd ips ekran i dobar procesorski dio zvuci fenomenalno.
Ima li ovo cudo USB?
Mene zanima da li su nesto prčkali i unakazili ICS koji sad pogoni ove nove, u prvoj verziji njihov pokušaj prilagodjavanja Androida vlastitim potrebama je bio nepodnošljiv
opet koliko iskoristi taj 4-jezgreni, pa danas je dobar marketing sve
samo triba znat kako, al amazon stvarno ide dobrim smjerom
sta god da su radili ics-u dok je rootanja bit ce i geekovskih musterija
Stari kindle fire je super ploca, samo je malo ogranicen sa orginalnim amazonovim androidom. Na svu srecu, tu je root mogucnost.
Nadam se da su skontali koji potencijal imaju u ljudima koji samo zele jeftinu a dobru plocu, i ne budu zakljucali bootloader.
Stari kindle fire je super ploca, samo je malo ogranicen sa orginalnim amazonovim androidom. Na svu srecu, tu je root mogucnost.
Nadam se da su skontali koji potencijal imaju u ljudima koji samo zele jeftinu a dobru plocu, i ne budu zakljucali bootloader.
Da, naravno! To je njihov glavni cilj, da prodaju nesto na cemu gube i da sami sebi uzmu mogucnost da kasnije zarade nesto na tome. :-))
Mene zanima da li se njihovi tableti legalno smiju prebaciti na drugi Os, kao što je npr. bila stvar s PS3 na kojeg su stavili Linux i koristili ga u totalno druge svrhe?
Isprobal sam ga neki dan i radi outoff the box. Isporucili su mi ga sa unaprijed konfiguriranim Amazon racunom tak da sam kod pokretanja gore imal svoje knjige.
Vrti mkv bez potrebe za bilo kakvim dodatnim programima. Spojil sam ga na komp, copy paste full HD mkv i radi ko vurica.
U kratko uredaj radi cim ga izvadite iz kutije i ne treba nikakvi softver na kompu nego sve ide ko da radite sa stickom a dodatni sadrzaj mozete kupit na Amazonu.
Predobar uredaj za sitne pare.